Pofukaj me

Posted by
sex oglasi

Rekel si mi, da še nikoli nisi videl tako hudih, modrih oči. Verjamem, da res ne, ker so ubijalsko modre. Tako modre, da sem jih že ničkolikokrat izkoristila sebi v prid. Ko sem te vprašala, ali imaš tudi ti kaj kar bi bilo meni hudo, si me pogledal, se hinavsko nasmehnil in si pričel odpenjati hlače.

Najprej pas, potem gumb za gumbom, jih počasi vlekel preko jebene vzpetine in me ves čas gledal v moje modre učke. Zijala sem odprtih ust, to se spomnim. Sploh mi še nisi ničesar pokazal, pa sem zijala in zijala, kot bi videla duha.
Potem si prijel za rob tvojih bokserk, mi pomežiknil in rekel:

“Daj, mala … ti jih daj dol.”

Iščeš seks brez obveznosti?

DA     NE

In sem jih! Tresočih rok sem jih prijela, jih pričela vleči navzdol in spoznala, da bo kurčevo zajebano spraviti gate preko tvojega kurca. Takrat še nisem vedela kaj me čaka. Potem pa sem vendarle potegnila k sebi elastično pizdarijo in navzdol, nakar je proti meni, kot vzmet, poletel tvoj kurac.

sex oglasi

Moj bog kakšen kurac je bil to!!!

Takšnega nisem videla še nikoli in bila sem navdušena kot bi pravkar zadela na Lotu. In tisti tvoj kurac je bil vsekakor boljši od sedmice, verjemi mi.
pokleknila sem k njemu, ga božala, občudovala, božala gladko pobrita jajca in hvalila urejenost, ki je bila resnično brezhibna.
Usta mi je kar sama od sebe vleklo na kurca, ki je gledal naravnost vame. Obrezan, ogromen, prelep, da bi ga sedaj v popolnosti opisala!
Dotaknila sem se ga z usti, te pogledala v oči, če delam prav in ga pričela poljubljati. Še nikoli prej nisem tipu pofafala kurca po nekaj minutah poznanstva. V bistvu fafam šele, ko se s tipom dam vsaj trikrat dol.

Medtem, ko sem tvojo batino s težavo spravljala v usta, sem si slačila hlače, spodnje hlačke in si pričela nevede drkati poplavljeno pičko. Žgalo me je od potrebe in želela sem si biti pofukana v pizdo in rit naenkrat, pa še fafati sem hotela zraven. Žal sva bila sama. Če bi bila tam še dva tipa, bi jima zagotovo dala. Kaj takšnega nisem občutila še nikoli. Tako noro potrebna sem bila.

Cuzala sem tvojo debelo mrcino, te stiskala za jajca, ti pa si stokal, da sem najboljša prasica na tem svetu. Rekel si mi, da ti ga še nobena nikoli ni tako dobro fafala. Tvoje pohvale so mi godile ampak jaz sem si resnično želela, da me pofukaš. Trdo, grobo, v obe luknji, da mi ne daš dihati in mi pokažeš kakšna prasica sem v resnici.

Še naprej sem fafala kurca, ga celega jemala v usta, globoko v žrelo in se davila z njim. Boli me kurac, bilo je fantastično! Solze so mi lile iz oči, dušila sem se, a sem hotela, da ti pride v moja usta. Da ti pride kot še nikoli!

In ti je!

Tvoja vrela sperma je brizgala naravnost v moje grlo, kolena ti je upogibalo in z rokami si se naslonil na mojo glavo, drugače bi padel. Tako sem ti ga pofafala, da si skoraj padel v nezavest. Jaz sem imela takrat v svoji totalno mokri pizdi že skoraj celo roko. Če sem se še včasih spraševala kako lahko pičke izvajajo “Fisting” mi je bilo takrat jasno. Ko si tako potreben kot sem bila jaz, bi me lahko pofukal s čimerkoli.

Počasi sem vendarle izpustila utripajočega kurca iz svojih ust in ga le še gledala. Tako lep je bil, masten in obilen …
Potem sem vstala k tebi, slekla še jopico in modrc, ti obrnila hrbet in se kot prava prasica sklonila z rokami vse do tal. Rit sem ti nastavila točno pred kurca, se pričela drgniti ob njega in te prositi:
“Pofukaj me! Prosim te, pofukaj me!”

Morda vas zanima tudi: