Erotične zgodbe | Orgazem na orgazem 19 letne sužnje seksa

Posted by
sex oglasi

Že nekaj časa se zavedam, da sem nenormalno odvisna od seksa. Za orgazem bi tudi ubijala, ko mi je najbolj hudo. Da bi prenehala misliti na trde kurce in včasih celo mokre pičkice, sem si pričela prebadati telo. Sprva ušesa, potem popek, nato pa me je premamila misel na okrasje v intimnih predelih. Dala sem preluknjati obe bradavici, zdaj pa sem pred odločitvijo, da naredim pravi intimni pirsing.

Od nekdaj sem rada brala vroče zgodbice o potrebnicah in njihovih ljubimcih z velikimi kurci, ki so cele dneve stali pokonci njim na uslugo. Vroče zgodbice so eno, realnost pa drugo.

A v eni od njih sem brala o mladi potrebnici, ki je bila mojih let in je imela enake težave. Pri 19-ih letih je bila tako zelo potrebna, da se je pofukala tudi s popolnimi neznanci, če tisti hip ni imela kakšnega znanega ljubimca. Opisovala je kako ji je bilo težko v lokalu sedeti nasproti svojega bivšega o katerem je vedela vse.

Iščeš seks brez obveznosti?

DA     NE

Da ima velikega kurca, da fantastično liže pičke in rad poizkusi prav vse kar mu predlagaš. Bil je s svojo novo punco, ki je roko ves čas držala v njegovem naročju.

sex oglasi

To niso bile samo vroče zgodbice, to se je zgodilo meni!

Med nogami me je žgalo od potrebe, ves čas sem mencala, silila dlan med stegna in presenečena ugotavljala, da mi lahko vsak čas pride. Orgazem sredi polne restavracije bi bil res nekaj posebnega. Žal je takrat natakar ravno prinesel naše naročilo, a naredil usodno napako. Pogledal me je in se mi nasmehnil. Kakšno sekundo predolgo me je gledal in takrat je bil moj.

Šla sem za njim v kuhinjo in ga počakala pri vratih. Ko je šel mimo mene me je začudeno pogledal in vprašal ali sem si morda zaželela še kaj. Nisem ovinkarila.

»Ja, srček … hočem te pofukati … zdaj!«

Ne vem ali je bil podobnih povabil vajen ali pa so se mu enostavno uresničile skrite sanje, ampak prav preveč ni bil videti presenečen. Kot bi si mislil en orgazem gor ali dol.

Orgazem

Orgazem

Poslal me je v zasebni prostor kjer so obedovali posebneži. Takrat je bil prazen in kmalu tudi zaklenjen. Pet minut čakanja nanj sem izkoristila, da sem se povsem slekla in se udobno namestila v rdeče tapeciranem stolu. Počutila sem se kot srečnica, ki bo pofukala bogataša.

Z eno roko sem si popravila lase, z drugo objela naslon stola, ter razkrečila noge, da je bila moja slastna pičkica prvo kar je videl, ko je vstopil. Takoj je zaklenil za seboj, si odpel hlače in velikih oči in še večjega kurca krenil proti meni. Ko je prišel že povsem blizu, se je ustavil in si pričel kurca drkati pred menoj. Kot bi vedel, da me noro izziva s tem, je še kar naprej navijal kožico preko debele, nabrekle glavice in se mi pokvarjeno smehljal.

»Bi mi rad končal v usta?« sem ga vprašala.

»V usta, v pičko, v rit … povsod po tebi bom prihajal!« je zanesljivo odgovoril.

Od same fantazije me je zadel prvi orgazem. Moj bože kako močno mi je prišlo. Mislim, da sem takrat prvič v življenju doživela Squirt. Squirtanje je bilo zame vedno uganka in menila sem, da sploh ne obstaja. Zdaj pa mi je v loku špricnilo iz pizde in telo so mi stresli prijetni krči.

»O prasička, Squirtaš?!« je navdušeno pripomnil. »Še večkrat boš, verjemi!«

Potem je stopil čisto do stola, pokleknil in pričel z mojih stegen in pizde piti moje sokove. Že tako nisem bila povsem pri sebi, njegovo strastno lizanje in sesanje mokre pičkice pa me je še bolj vzburilo. Grabila sem ga za lase, ga vlekla k sebi in skozi zobe sikala naj mi dobro poliže pizdo, da ji še enkrat pride.

Dragi moji, orgazem na orgazem vam povem!

Potem se je dvignil in me lizal po trebuhu, po joških, mi sesal preluknjane bradavice in vlekel tako močno zanje, da sem mislila, da mi bo izpulil pirse. Prste mi je zabadal v mokro pizdo iz katere je še kar teklo, jaz pa sem se kobacala po velikem stolu in ječala kot bi mi jemal nedolžnost.

Ko sem ga vprašala kako bi me rad pofukal je kot iz topa izstrelil:

»V rit te bom prasička, v rit!«

Ideja mi je bila silno všeč zato sem se takoj obrnila naokoli, s koleni ostala na oblazinjenem stolu in mu pohotno nastavila svojo rit. Med ritnicama sem imela mokro še od brizga iz pizde, ki se je razlil povsod po meni. Z vrhom kurca je nato zaril med ritnici in pričel masirati tesno luknjo, jo mazati z mokroto, še celo pljunil nanjo, nato pa počasi pričel riniti ogromnega kurca v mojo rit.

S prsti sem se oklepala stola, mislila sem, da me bo raztrgal a vsako sekundo je bil globlje v meni. Nisem mu uspela povedati, da tako daleč nisem pustila še nikomur. Anže je bil eden redkih, ki me je fukal v rit a le z glavico, nič več.

Zdaj pa sem v riti gostila največjega kurca kar sem jih kdaj imela na razpolago in počutila sem se zadovoljno kot še nikoli prej. Grizla sem se v zapestja, da ne bi cvilila, z ritjo sem se naslanjala nanj, on pa me je nekajkrat pošteno usekal po ritnicah. Pekle so me a to je bila tiste vrste bolečina v kateri uživaš. Zaradi katere doživiš še močnejši orgazem kot sicer. Spet mi je prišlo, spet sem se tresla, on pa ni odnehal. Fukal me je v rit in mi prste tiščal v poplavljeno pičko.

Groza kako potrebna sem bila!

Prišlo mi je, pa sem hotela, da bi mi takoj še enkrat. Spet orgazem in ječanje, potem pa on. Njegove besede so pričele izgubljati pomen in takrat sem vedela, da mu prihaja. Globoko v sebi sem čutila brizge njegove vrele sperme, ki se je neustavljivo izlivala iz tistega masivnega kurca. Še vedno sem čepela na tistem stolu on pa se je počasi izvlekel iz mene in stopil korak nazaj. Niti premakniti se nisem mogla in čutila sem kako imam močno razprto rit, ki vendarle počasi leze skupaj.

»Prasica kako imaš lepo, tesno rit! Še vedno zija, lahko bi te še enkrat!« je rekel.

»Ne morem,« sem odvrnila.

»Kaj ne moreš?!« je vzkliknil naslednji trenutek pa mi je debelega, trdega kurca zabil nazaj v rit.

Kmalu bi zletela s stola, a me je obdržal na njem. Z eno roko me je zagrabil za pas, z drugo precej grobo za lase in me, še močneje kot prej, pofukal v rit.

Morda vas zanima tudi:

2 komentarja