Tri razvratnice (2.del)

Posted by
sex oglasi

Tri lepa usteca so se izmenjaje podila po njegovem, boleče oteklem tiču, ga sesala in spravljala v ekstazo. Sprva je pokleknil na tla, potem pa kar zalegel in z rokami grabil za lase zdaj eno zdaj drugo. Zdelo se mu je, da se mu nekje globoko v drobu za napad pripravlja cela vojska vihravih spermijev, ki bodo zdaj-zdaj udarili po dekletih.
Bil je že tako daleč, da ni zmogel več zadržati sile, ki je brbotala v njem tik pod trebuhom. Tiča je v usta ravno vzela Lea in spomnil se je le še njenega prikupno prifrknjenega nosu, ki je končal povsem ob njegovem trebuhu potem, ko je korenjaka vešče pogoltnila globoko v žrelo.
Drugi dve dekleti sta jo božali in se igrali z njenimi bradavicami, ter njegovimi modi, ko je nenadoma eksplodiral. Tiča mu je razneslo globoko v njenem žrelu, sperma pa je v silovitih curkih brizgala navzdol po njem verjetno vse do želodca. Presenečena Lea je izbuljila oči, ki so na mah postale solzne, solze pa so se ji potem ulile po licih. Dekleti sta jo namreč nagajivo pritiskali na tiča tako, da ni mogla stran. Prejela je največjo porcijo sperme v svojem življenju in za hip je pomislila, da bo bruhala.
Dekleti sta jo končno izpustili iz krempljev in se hihitali ob pogledu na sesuto prijateljico, ki kar ni in ni mogla priti k sebi. Srečnež je ležal na hrbtu kot umirajoči in vsake toliko le trznil zdaj z roko, zdaj z nogo. Korenjak mu je ponosno stal pokonci in vrh otekle glavice se je pojavilo še nekaj kapljic njegovega orgazma. Mojca si je z vrhom tiča premazala ustnice, potem poljubila Tejo nakar sta obe dekleti izmenično še enkrat vzeli tiča v usta. Reveža je tako skelelo, da je cvilil kot dojenček, ko sta ga obdelovali.
»Prasici pokvarjeni!« se je končno razhudila Lea, ki je končno zadihala s polnimi pljuči in razkrečena sedela za njima.
Obrnili sta se k njej in se hihitali, nakar se je pričela smejati še sama.
»Zanimivo je bilo, ampak zdaj ga moramo pa do konca,« je pristavila Mojca in z glavo pomignila k truplu z velikim tičem.
»Punce, kaj pa če en del pustimo za kasneje ali pa jutri?«
»Si mogoče reva?!« je skočila pokonci Teja. »Konec je s tabo, da veš,« je rekla in se razkoračila nad njim.
Pa ne nad njegovim korenjakom, pač pa naravnost nad njegovim obrazom. Veke so se mu pošteno razširile, ko je opazoval kako se mu neustavljivo približuje njena pobrita češplja. Bila je naravnost preplavljena s sokovi in takrat je šele videl kako zelo so se punce vzburile ob njem.
Iztegnil je jezik, da bi jo polizal, a se je zmotil v njeni nameri. Ni se ustavila vse dokler mu ni pošteno sedla na obraz. S češpljo mu je pokrila tako usta kot nos, da je ostal povsem brez zraka. Z rokama je grabil za njeno zadnjico, ki pa se ni želela premakniti niti za centimeter. Zdaj je pričela še vse bolj divje suvati z boki in se dobesedno nasadila na njegov nos.
Je sploh mogoče, da kakšna ženska počne kaj takšnega? Tako se je spraševal, ko je tuhtal kako bi zajel nekaj zraka.
Še močneje je pritisnila navzdol, v vratu mu je zaškrtalo in izkazalo se je, da se ga je namenila posiliti v obraz. Drugi dve sta ga prijeli za roke in nenadoma se je znašel v precej nenavadnem položaju. Prej bi z veseljem pristal na kaj podobnega zdaj pa ga je počasi pričela grabiti panika. Dušil se je zaradi potrebne češplje na svojem obrazu, njena lastnica je stokala kot le kaj, v tem je užival, po drugi strani pa je preživljal smrten strah.
»Briga me, če se zadušiš, slišiš!!! AHHHH!!! Hočem, da mi pride na tvoji faci … AAAAAAA!!!«
K sreči jo je povsem pobralo in tresoča se je zlila na tla poleg njega. Končno je lahko pošteno napolnil pljuča in, če bi lahko razmišljal, bi prisegel, da ga je poscala.
Pa ga ni.
Teja je bila znana po svojem Squirtanju. Ko ji je prišlo ji je iz češplje brizgalo kot za stavo in tudi v tistem trenutku, ko se je zvijala na tleh poleg njega, ji je še vedno špricalo iz male, gladke češplje.
Pogled nanjo se mu je zdel neverjeten in, ko je v drugo zajel sapo, je na svojem korenjaku že gostil Mojco. S prsti se je držala tik nad mladostno pizdico, popravljeno pri plastičnem kirurgu, nato pa je sedla na še vedno trdega tiča, ter se pričela grabiti za joški.
Lea jo je objemala od zadaj potem pa jo pošteno zalizala. Z nasmeškom sta opazovali trzajočo prijateljico, ki se je kopala v mlaki svojega vrhunca in škilila kot ponavadi kadar ji je pošteno prišlo.
»Veš kaj ji delam zdajle?« je zvito vprašala Lea.
Odkimal je nakar je prejel odgovor: »V rit ji tiščim dva prsta, da bo lažje sprejela tvojo veliko batino.«
Njegove oči so se znova pošteno razprle in preden je uspel kaj povedati, se je Mojca že dvignila z njega in svojo fenomenalno tesno rit nastavila na vrh nabrekline. Lea si je oslinila prste, potem še nekajkrat pljunila na njegov ponos in pomagala Mojci, da je v ritko vzela velikega tiča. Cvilila je in se kremžila a njena zadnjica se je vse bolj bližala njegovemu naročju. Ni se ustavila vse dokler ni obsedela na njem. Potem je, vidno v bolečini, zajemala sapo in pogum, da bi se znova dvignila nanj. kmalu je drsela s svojo ritjo po njegovem penisu kot bi bilo to nekaj povsem običajnega. Še nikoli ni občutil tako tesnega oprijema okoli svojega tiča. Prisegel bi, da mu je prej prišlo za ves mesec, a pogled na prepohotno lepotičko, na drugo, ki se je tresla poleg njega in si božala poplavljeno muco, ter na tretjo, ki je vsake toliko s prsti še dodatno razširila tesen vhod v zadnjico svoje prijateljice, ga je sesul.
Krivilo ga je od novega orgazma, sperma je zalila analne stene njegove ljubimke in Lejine besede so ga le še dokončale.
»Daj prasec, nafilaj jo kot se spodobi! Daj jo v rit ti pohota, daj jo, mmm!«

Prebudil se je v vroče jutro, sonce je božalo njegovo golo telo, ki je še vedno ležalo na tleh kjer so ga obdelale in pustile ležati tri nimfomanke. Poleg sebe je na lesu ugledal zasušen madež in nekoliko dalje velikega umetnega tiča. Vse ga je bolelo, jajca mu je hotelo razgnati in na scanje ni mogel niti pomisliti.
Punce so odšle po svoje, on pa se je spraševal ali je vse česar se je spominjal, res. Če ne bi ležal na tleh in, če poleg njega ne bi bilo posušene lužice, ter tistega ogromnega vibratorja, bi menil, da je samo noro, noro sanjal. Tako pa …
Preko ustnic se mu je razlegel nasmešek in za hip tudi grenka misel, ki pa je kmalu izginila. Rekle so mu, da bo dobil samo enkrat.
Pa saj hudiča, dvakrat niti ne bi mogel.

Iščeš seks brez obveznosti?

DA     NE

Morda vas zanima tudi: