Erotična masaža

Erotična masaža in kaj sploh to je

erotična masaža

Erotična masaža je lahko zelo prijetna nadgradnja klasične masaže. Če s klasično masažo povečini zadovoljujemo počutje telesa pa erotična masaža vsekakor poskrbi še za naše duhovno telo.

Erotična masaža je intimno prebujenje naših čutov. Je pot do popolne sprostitve in vsekakor nekaj kar bi moral poizkusiti vsak. V intimnem vzdušju, obdani z zapeljivimi dišavami in glasbo se prepustimo v izkušene roke prijetne maserke ali maserja. Erotična masaža je posebna tudi po te, da so maserji praviloma goli (ni pa nujno). In kaj si potem človek sploh še lahko zaželi lepšega?

Erotična masaža in kako začeti?

Na spletu ali kakem drugem mediju poiščemo masažni salon kjer je doma “erotična masaža”, preverimo ponudbo, pogoje, ceno in lokacijo, če nimate ravno namena iz Maribora hoditi v Ljubljano. Pokličemo v salon in se naročimo na masažo, prav tako lahko že takoj izberemo maserko ali maserja s seznama (če je izbor možen). Pomembno je, da se držimo terminov saj le tako lahko ostanemo diskretni. Pred samo masažo se obvezno prhamo v salonu, čas prhanja pa se v samo ceno storitve navadno ne šteje.

Poišči erotično maserko na Urgenca.com ?

Ali Erotična masaža zajema tudi seks?

Sami masažni saloni v pogojih storitev izrecno poudarjajo, da NE. Torej, sex masaža odpade. Je pa večinoma na voljo veliko različnih vrst masaž od tega, da vas masira gola maserka ali maser, do tega, da se na masažni postelji znajdete trije. Tudi erotična masaža »Telo ob telo« ni nič nenavadnega in je precej priljubljena. Moški gol leži na trebuhu medtem, ko ga mična maserka, prav tako gola, masira s svojim naoljenim telesom. Masažni saloni navadno prepovedujejo dotikanje maserk in maserjev po intimnih predelih, božanje drugod po telesu pa je možno.

Torej moj intimni organ ostane neobdelan?

Niti ne. Kot vemo, erotična masaža nudi masažo celotnega telesa in, ker je spolni organ tudi del našega telesa … Masaža spolnega organa še ni seks, pravijo.
Posebej znan izraz za tovrstne masaže (oziroma njihov konec) je »Happy end«.

Kdo izvaja erotično masažo?

Praviloma so to izučeni in izkušeni dekleta in fantje, ki so večinoma tudi prijetni na pogled. Zadnje časa je trend erotičnih masaž v Sloveniji, da jih izvajajo Slovenke in Slovenci. Seveda pa se ob naročilu kakšne tajske erotične masaže prileže, če te masira prikupna Azijka. Večina masažnih salonov prakticira, da si lahko stranka izbere maserja ali maserko iz nabora na spletni strani kjer so predstavljeni zaposleni.

Cena erotične masaže

Cena, ki jo nosi erotična masaža se razlikuje od vrste masaže in od masažnega salona. Se pa giblje nekje od cca 40€ za 30 minut erotičnega razvajanja, odvisno tudi od tega ali je maserka v perilu, brez njega, ali gre za masažo z rokami ali telesom in podobno. Najbolj domišljene vrste masaž (dve maserki, telo na telo, ples … dlje časa) pa lahko nanese vse od 100€ pa do 200€.

Ponudniki erotične masaže

erotična masaža

video sex zmenki

Sex oglasi