Erotične zgodbe | Mature sanje se uresničijo

Posted by

Že od nekdaj sem bil nor na starejše ženske (na spletu znane kot Mature), a nikoli nisem imel prav zares priložnosti fukati s katero od njih. Potem pa sem po naključju spoznal 52-letno Sonjo, ki mi je že na prvi pogled delovala prekleto pohotno.

Bilo je sredi poletja, ko sem njenemu možu pomagal prenesti nekaj reči iz kleti na dvorišče. Pri tem sem se grdo umazal in, ker sem moral domov skozi mesto, mi je Sonja prijazno ponudila prho.
Sprva sem bil nekoliko zadržan potem pa sem se vendarle vdal. Prisegel bi, da me je Sonja ves čas gledala med noge in si oblizovala ustnice. Bila je ženska v najlepših letih, zavidljive postave in zelo lepo urejena. Moderna pričeska ji je še kako lepo sedla na vedno pohoten izraz na obrazu.
Ravno sem se slekel, nastavil vodo, da je bila ravno prav topla, ko so se odprla vrata.
Pizda! Pozabil sem zaklenit.
Vstopila je Sonja in si na ustnice nadela hudičevski nasmešek.

Niti za trenutek ni odmaknila oči od mojega kurca, ki je takrat še bingljal med nogami.
»Ti zdrgnem hrbet?« je uporabila obrabljeno frazo.
»Hm, ni slaba ideja, ampak potem bo tvoj mož zdrgnil in mene in tebe.«
Vstopila je in zaprla vrata za seboj.
»Moža ne bo vsaj pol ure. Poslala sem ga po pivo zate pa je rekel, da skoči še k Štefu po vino. To pomeni, da ga bosta kak literček še skupaj zdrla.«
Kar naenkrat je stala pred mano in me pogledala v oči: »A veš, da bi te zdajle tako hudo pofukala?«
Ne morem reči, da sem bi ravno sproščen a tudi neke posebne treme nisem imel. Pustil sem ji, da mi je pobožala kurca, medtem pa jo pričel stiskati za joške. Presenetljivo čvrste, bi rekel, za njena leta.
Pomislil sem, da se mi ponuja največja priložnost za fuk s žensko o kakršni sem od nekdaj fantaziral.
Mature!
Imela je lepe bele zobe, ki so se kmalu znašli pod mojim jezikom. Medtem, ko sva se lizala in mi je počasi drkala kurca, se je z drugo roko uspela sleči. Modrc in spodnje hlačke sem ji slekel jaz potem pa se nekaj časa čudil nad lepo pobrito pičko.
»Kaj je? Si mislil, da si je tastare ne brijemo?« se je zarežala.
»Vesel sem, da si jo. Ne veš pa kako nor sem na zrele ženske. Prišlo mi bo že samo od tega, ker mislim na to kako te bom fukal.«
»Ooo, smo pa napaljeni!« se je spet zasmejala.

Potem sva stopila v kabino pod prho in nadaljevala. Bila je res huda babnica in tudi njena rit je bila vse prej kot slaba. Že sem razmišljal kako jo bom pofukal od zadaj, ko se je nenadoma spustila na kolena in kurca vtaknila v usta. Fafala je kot bi bila na svetovnem prvenstvu, jaz pa sem prihajal kot bi tekmoval na sekunde. Šprical sem ji v usta, ji mazal spermo po licih in se komaj obdržal na nogah. Potem se je dvignila k meni in me prijela za nabreklega tiča.
»Zdaj me boš pa pofukal ane?«
Potem mi je obrnila hrbet in mi rit potisnila v naročje, da bi mi kurac skorajda zletel v njeno danko. Veselo je zastokala, potem pa z roko segla nazaj po kurcu in ga nastavila pred pizdo. Kar sama se je nasadila name in pričela ob močnih naletih vse glasneje cviliti.
Mesil sem ji joške in upal, da bo mož zares zvrnil kakšen kozarček več pri Štefu, medtem, ko mu fukam pohotno ženo. Gotovo je sam ni in je bila zato tako potrebna.
Z drugo roko sem jo zgrabil za lase in ji glavo pričel vleči k sebi. Vsekakor ji je bilo všeč, da sem bil malo bolj grob z njo. Ves čas se mi je z ritjo zabijala v trebuh, stiskala vrelo pizdo okoli mojega kurca in mi sesala prste, ki jih je potegnila z joškov. Za hip sem mislil, da ji je že prišlo a je bila očitno šele nekje vmes. Neverjetno vzburjena in hudo razpoložena je zadihana pričela prositi za nekaj kar bi si lahko zamislil le v svojih fantazijah.

»Daj me v rit ljubček! Saj me boš pofukal v rit ane? To imam tako rada, mmm …«
»Moj bog da te bom!« sem ji odvrnil in potegnil kurca iz mastne pičke, ter ga zarinil med lepo okrogli ritnici.
Z vrhom nabreklega kurca sem poiskal tesno luknjico, pogledal navzdol, da bi se prepričal, da stojim tam kjer je treba in pričel počasi siliti vanjo.
O fak, kako tesna je bila!
Preden mi je vzelo vid, sem opazoval kako vrh mojega tiča izginja v njeni riti, ko pa sem ga imel v njej nekje do prve četrtine, sem zamižal, brizgnil še malo mila med ritnici in počasi nadaljeval vse dokler se z jajci nisem ustavil pod njo.
Na ves glas je vzdihovala, se grabila za pizdo, si jo drkala in fukala s prsti, potem pa s skrajnimi močmi in tresočim glasom rekla: »Aaahhh kako velikega kurca imaš! In to celega v moji riti … fukaj me ljubček, fukaj me močno, da mi pride kot že dolgo ne!«
In sem jo fukal, jo nabijal od zadaj v rit, grabil za joški in znova prihajal kot mi ne bi malo prej izpraznila jajc. Vztrajal sem in jo nažigal vse dokler ni še sama pričela cviliti, da ji prihaja. Jemalo ji je noge, kolena so se pokrčila in, če je ne bi lovil za boke, bi telebnila po tleh od vsega lepega. Vseeno se je spravila na kolena, videl sem kako ji celo telo trza, a še vedno me je prosila: »Fukaj me, fukaj me, daj me!!!«
Ni bilo potrebno več dosti, da jo je odneslo.
Končno sem prišel na vrsto za prhanje, ona pa je skrivenčena ležala pod menoj in se zvijala od užitka. Po nekaj minutah pa je spet gledala v mojega kurca kot bi želela reči, da to še ni bilo nič.
Ampak jebi ga moja Mature, mož se vrača od Štefa in ne bi se rad zataknil z njim. Morda kdaj drugič.

Morda vas zanima tudi:

Komentiranje je onemogočeno.