Erotične zgodbe | Njena ritka je ustvarjena za analni seks

Posted by
sex oglasi

vroče zgodbe

Anika je bila preprosta punca iz računovodstva, prikupna in zelo dostopna. Ena tistih punc, ki so naravno zelo lepe in ne potrebujejo pudra, šmink in ostalih pizdarij. Imela je seksi, malce manjše joške, na obrazu pa ves čas nek skrivnosten nasmešek. Bila je kot vse erotične zgodbe kar sem jih kdaj prebral in si jih umislil.

Kolega mi ni verjel, ko sem mu rekel, da sem prepričan, da zna biti prava mala kurbica. Res je bila videti nedolžna in nepokvarjena ampak nekaj na njej … khm, kaj pa vem, enostavno čutil sem to.

Iščeš seks brez obveznosti?

DA     NE

Bil je petek kot vsak poprej, ko smo odhajali domov. Ponavadi smo šli s sodelavci na pijačo, toda tokrat sem se raje odzval njeni prošnji, da bi ji pomagal pri neki službeni stvari. Resno sem dvomil, da gre za službo in nisem se motil. Takoj, ko sva ostala sama je pričela plezati po meni, me lizati po vratu in obrazu, ter grabiti za kurca.

sex oglasi

»Kaj gledaš tako začudeno, saj si dobro vedel kaj te čaka ane?« je bila predrzna.

Ampak imela je prav. Res sem vedel, no ja vsaj čutil sem. Njena roka se je kmalu znašla v mojih hlačah in takrat sem vedel kaj pomeni njen skrivnosten nasmešek. Bila je potrebna kot Sahara vode in ob dotiku roke s kurcem je njen nasmeh postal le še očitnejši.

Spustila se je na kolena, kar tam sredi pisarne in ga pričela fafati. Česa takšnega bi si lahko le želel, pričakovati pa zagotovo ne bi mogel. Dobesedno požirala je mojega trdega kurca, ki se je z nabreklo glavico znašel v samem žrelu potrebne sodelavke.

Anika je bila še vedno videti kot naravna lepotička in ne kot potrebna kurbica, kar je očitno bila. Dobro je skrivala svojo pravo naravo in bil sem vesel, da jo je pokazala prav meni. Glede na njeno strastno fafanje in predrznost sem celo upal, da bi ji lahko končal v usta.

Ne le, da sem ji končal v usta, končal sem ji globoko v grlo in se ji izpraznil do zadnje kaplje sperme naravnost v želodec. Moj bog kako me je pobiralo od užitka. Noge mi je krivilo kot kakšni nedolžni pički in za hipec mi je bilo celo nerodno.

Potem se je odmaknila od mene in pustila, da sem sedel na stol. Srce mi je butalo v grlu, kurca pa sem imel boleče oteklega in jajca povsem prazna. Božanski občutek in resno sem podvomil, da je lahko še bolje.

Pa je bilo!

»Si že fukal v rit?« me je vprašala in se mi smehljala.

Huh, moral sem se zlagati. Nobena mi še ni dala fukati v rit, ampak nisem hotel izpasti idiot. Seveda sem prikimal in jo opazoval kako se pred menoj obrača na vse štiri, si slači hlače in majico, ter se naposled povsem gola znajde pred menoj.

Oči so mi lezle iz jamic, ko sem gledal med njeni ritnici naravnost v danko s katero se je pričela igrati. Polizala si je prste in jih pričela vtikati v luknjico, v kateri nisem videl prostora za mojega oteklega kurca.

»Boš samo gledal?« je bila spet predrzna.

Vstal sem in se ustavil za njo. S kurcem sem ji pobožal ritnici, v jajcih spet začutil nabiranje in končno debelo glavico nastavil pred nekoliko bolj pripravljeno ritno luknjo.

Še vedno ni bilo šans, da bi ga vtaknil. Pljunil sem ji med ritnici, kot sem videval v filmih, nato pa krožil okoli luknje dokler nisem začutil, da Anika kar sama natika svojo rit name. S palcem sem pričel potiskati vrh kurca navzdol in se prekleto čudil, ko je pričenjal izginjati v njeni riti. Ta pička je bila totalno odfukana in postavila se mi je v takšno pozo, da se mi je mešalo. Končno sem prišel dovolj k sebi, da sem jo pričel grabiti za lepo rito in ji zabijati kurca vanjo. Da gre lahko kurac v tako majhno rit, prej sploh ne bi verjel. Analni seks z veliko začetnico!
Stiskalo me je okoli njega, da je bilo čutiti kot, da ga bo presekalo na pol. Občutek je bil fenomenalen, njeno stokanje tudi in spraševal sem se kako hudiča sem se znašel v petek s kurcem v njeni riti.

Jo bom pofukal tudi v pizdo, ali pa je mahnjena samo na fuk v rit?

»Veš, ko sem pofukana v rit in ne v pičko, nimam občutka, da bi prevarala tipa,« je rekla in me pustila brez besed.

Morda vas zanima tudi:

3 komentarji