Erotične zgodbe | Tvoja sexy bjonda

Posted by
sex oglasi

Srečala sva se na zabavi našega podjetja in od takrat, ko sva se spoznala, nisi šel več proč. Bil si tako prisrčen, da sem se zaljubila vate na prvi pogled.

Nosil si mi šampanjec, me razvajal s sladkimi besedami in razvnemal moje strasti do te mere, da sem očarana in povsem zapeljana sedla v tvoj avtomobil. Ne spomnim se ali si mi povedal za ženo in otroka, ampak bila sem tako noro zaljubljena vate, da sem šla. Še vedno sem nora nate in si te želim v svoji bližini, na sebi, v sebi … mmm.

Božal si me in mi ves čas govoril, da sem tvoja sexy bjonda. Sploh še veš kako mi je ime?

No, če ne veš, sem Maša. Maša iz Gorice, ki ti je dala srce in kateri si nespametno zaupal svoj naslov. Ne vem ali te bom lahko kdaj pozabila. Vem, da si zaseden ampak zares te ljubim in si te noro želim. Če že ne moreš biti samo moj, potem bodi vsaj vsake toliko moj. Daj mi tisto veliko, trdo reč, ki sem jo imela priložnost spoznati v tvojem avtomobilu.

Iščeš seks brez obveznosti?

DA     NE

Moji prsti niso prišli okoli tiste velike batine in, ko sem z odprtimi usti krenila nadenj, nisem verjela, da ga bom lahko vzela vase. Glavica je bila videti tako mogočna, tako nabrekla kot še nobena kar sem jih kdaj videla. Noro velikega tiča imaš in jaz sem nora na velike tiče. Da velikost ni pomembna je laž in s tem se tolažijo fantje z majhnimi. Velikega precej bolje občutiš in ti seže do zadnjega milimetra občutljive vagine.

sex oglasi

Kar tresem se ob misli na to kako sem ga prvikrat čutila v sebi.

Fafanje tvojega velikana mi je dalo dela. Sladkega in užitka polnega dela.

Spomnim se kako si prvič nemočno brizgal v moja usta, kako si ječal in se delal, da ni nič. Bil si potešen kot še nikoli. To sem takoj vedela po tvojih reakcijah.

Zdaj sedim sama v kotu svoje sobe, oblečena  v črn čipkast body in ti pišem te vrstice. Čutim, da imam mokro muco. Vsake toliko jo pobožam in se spomnim kako si to tiste noči počel ti.

erotične zgodbe bjonda

Sexy bjonda

Poležal si sedež in se z ustis pravil med moja stegna. Jemalo mi je sapo a vseeno sem si največ dala opraviti z gledanjem prizora kakršnega še nikoli nisem uzrla. Pohoten lepotec liže mojo vročično češpljico iz katere lijejo pohotni sokovi. Pripravljena sem nate kot še nikoli in nadvse si želim tistega velikega tiča v sebi.

Noge mi poletijo na armaturno ploščo, ko se spraviš mednje in se s trdim velikanom nasloniš na moje mednožje. rada bi ga takoj ujela s češpljico a ti mi ne dovoliš. Mučiš me, božaš me z njim, da se mi meša od potrebe in se igraš z mojim silno nabreklim ščegetavčkom. Sram me je, ko se spomnim kako sem milo cvilila in te prosila, da mi ga daš. Da mi ga zabiješ v tiso pohoto in me neusmiljeno obdelaš.

Mmm, kako si želim, da bi bil zdaj tu.

Upam, da so te moje besede razvnele in si ga ta hip mečeš na roke. Prav ti bodi, ko pa si tako nesramen in me niti ne pokličeš čeprav sem ti dala številko. Ti mi svoje nisi dal. Poznam pa tvoj naslov, zato ti pišem.

Z obema rokama si me vlekel za moje zlate lase ob strani, jih navijal okoli zapestij in me vse bolj grobo vlekel k sebi. Potem se je zgodilo. Zaril si vame, da me je za hip povsem zmanjkalo. Počutila sem se kot bi padala v nezavest in šele po nekaj sekundah sem počasi prišla k sebi. Vsa tista želja, pričakovanje …

Rekel si mi, da imam fantastično tesno češpljo in, da je moja ritka najlepša kar si jih kdajkoli videl.

Upam, da si mislil resno. Jaz sem vse mislila resno.

Močno si me vlekel za lase in se mi vse hitreje zabijal med noge. Želela sem si, da bi se še hitreje in močneje. Obrnil si me na trebuh in si me vzel od zadaj. Nikoli ne bom pozabila kako si zavzdihnil ob pogledu na mojo napeto ritko. Spet si me zgrabil za lase in mi glavo potegnil močno nazaj. Potem si me nažgal od zadaj, se mi silovito zabijal v ritnici in mi obljubljal nebesa.

Cvilila sem kot še nikdar, te priganjala, grdo govorila in se še sama nabijala na tvoj velik ud. Rekel si, da ti še nikoli ni tako hitro prišlo v drugo kot takrat. Rekel si tudi, da bi ti z menoj lahko takoj še trikrat.

Se spomniš?

Obljubila sem ti, da ti bo še kolikokrat boš želel. Le pokliči me.

Saj boš ne?

Mmmm … prst mi je ušel v vlažno špranjico … ves čas mislim samo nate … mmm … ko bi bil zdaj tukaj in strgal to črno čipko z mojega pohotnega telesa … dala bi ti … vse bi ti dala …

  • Tvoja Sexy bjonda –

Morda vas zanima tudi:

Komentiranje je onemogočeno.