Tri razvratnice (1.del)

Posted by
sex oglasi

Erotične zgodbe – Kako tri dolgonoge potrebnice molzejo bogate moške in jim dokazujejo, da o spolnosti praktično ne vedo še ničesar.

Mojca, Lea in Taja, tri neskončno potrebne punce brez predsodkov in vedno pripravljene presenetiti. Govorilo se je, da se kurbajo, da prodajajo svoja telesa za denar in od tega živijo, resnica pa je bila nekoliko drugačna.
Punce so v resnici dobro živele zaradi svojih razvratnih idej, nikoli pa se niso ponujale za denar. Kar so počele, so zaradi lastnega zadovoljstva in ne zaradi bogastva.
Denar je prišel sam od sebe, v obliki dragih daril, eksotičnih dopustov in kartic za nakupe na katerih nikoli ni pokazalo minusa.
Vse tri punce so neverjetno dolgonoge, vse imajo dolge lase in, kakopak, vse imajo na sebi darilo katerega izmed bivših ljubimcev, ki so jim plačali takšno ali drugačno lepotno operacijo.
Svetlolasa Mojca je na račun bogatega trgovca z nepremičninami opravila Labioplastiko (korekcija sramnih ustnic) in je sedaj nadvse ponosna lastnica češpljice mamljivo mladostnega videza. Ob tem je drugega ljubimca nagovorila še na popravek ličnic in ustnic.
Lea, rjavolaska si je omislila popravek nosu, Taja pa (ena pač mora tudi to) umetne prsi na katere je še posebej ponosna. Kako so se dolgonoge in vitke lepotičke znašle na kupu, ni jasno. Lahko pa vam zaupam, da sta kar dve od treh, po poklicu medicinski sestri. Tretja nima poklica in je bila do pred kratkim, natakarica.

Od vseh treh je le Lea pustila za vzorec dlačic nad svojo mucko, drugi dve pa se že dolgo brijeta do gole kože. Nobena od njih ne pozna besede sramežljivost ali zadržanost, kadar pa so posebej dobre volje in so same, se obdelajo celo med seboj.
Julija, tik preden je vse tri v Egipt odpeljal poslovnež, ki je bil ob vsem svojem denarju tudi privlačen, so se spravile pred Tajin prenosnik in s pomočjo spletne kamere ponudile pravi lesbo šov preko spletne strani kjer so se registrirale, da bi videle ali je na ta način mogoče kaj zaslužiti.
Potrebnežev se je kar trlo in nemalokrat je bila povezava prekinjena. Nekaj denarja se je obrnilo, punce so se nalizale, a izkupiček vendarle ni bil takšen kot v primerih, ko so ožemale svoje ljubimce kratkega roka trajanja.

Tako močno so vajene noge držati narazen, da to počno večkrat kot pa jih držijo skupaj. Celo na plaži v Afriki, kjer naj se ne bi slačili do golega, so se vse tri slekle in pošteno razkrečile svoje dolge noge. Tipček, ki jih je tja odpeljal je prisegel, da bo plačal vse kazni in tudi kakšno roko mu lahko odrežejo, da se jih le nagleda, pohotnic in nikoli dovolj potešenih pack.

Iščeš seks brez obveznosti?

DA     NE

Zvečer so ga vse tri pričakale gole v sobi. To je jemal kot neke vrste poplačilo za čudovite počitnice. En večer so bile njegove, ostale dni so se lahko prosto potikale naokoli. Takšen je bil dogovor.
Ko je vstopil v sobo, mu je vročina z vso silo priletela v obraz. Lica so bila na mah rdeča, jezik se je odebelil in zaradi cmoka v grlu je bil povsem brez besed.
Cvet dolgonogih lepotičk ga je sede čakal na umetelno izdelanem lesenem tramu ob steni sobe. Bil je namenjen za posedanje in pitje kave z nizke mizice. Kot vedno so nesramežljivo razpirale svoje noge, kazale »žmohtne« češpljice in mu pripravile predigro.

sex oglasi

Sedel je na drugi strani sobe in jih opazoval pri božanju, zapeljivem nastavljanju teles, potem pa tudi pri lizanju nabreklih bradavičk, sesanju oteklih ščegetavčkov in lizanju brezhibno urejenih češpljic. Sobo je napolnilo sladko stokanje in vzdihovanje, njegove hlače so se kmalu znašle na tleh, v roki pa nabrekel korenjak, ki bi se, če bi se lahko, že zdavnaj kot raketa izstrelil mednje. Prav vse bi preluknjal in jih obdeloval tako dolgo, da bi ga prosile za milost.
Seveda, napačna domneva. Če bo kdo prosil za milost bo to on.

S seboj niso prinesle le poletnih oblekic nakupljenih z denarjem oskubljenih ljubimcev, pač pa tudi celo paleto spolnih pripomočkov, ki so jim jih fantje tako radi kupovali. Čeprav so menili, da jih kupujejo le za šalo, pa so jih punce s pridom uporabljale skoraj vsak dan.

Mojca je zapeljivo oblizovala prste svoje desne roke, potem pa z njimi zabredla med poplavljene sramne ustnice. Ni bilo pretvarjanja. Punce so bile zares močno vzburjene. Uživale so v vsaki minuti, ki so jo preživele skupaj in s priložnostnimi ljubimci. Prvi pogled na njegovega precej zajetnega korenjaka jih je še dodatno podžgal. Mojca se je obrnila naokoli, šla s koleni na tla in se z rokami naslonila na tram. Pri tem je svojo koščeno zadnjico potisnila visoko v zrak, da se je njena češplja pohotno razprla in povsem ukradla njegov pogled. Nato je k njej pokleknila Lea in se pričela igrati z njeno mucko. Vanjo je počasi vstavljala kovinske kroglice in, ko je vanjo zarinila zadnjo, je iz blondinkine češplje gledal le še usnjen štrikec.

Tako ječati ni slišal še nobene. Takrat namreč, ko ji je Lea z zobmi zagrabila štrikec in pričela kroglice eno za drugo vleči iz nje. Huh, kako pohotno je bilo videti vse skupaj.
In kaj je medtem počela Taja?
V roki je držala grozljivo velikega umetnega tiča in se z njim božala med nogami.
»Če pa tega spraviš v tisto malo češpljo …« je dejal.
In ga je pričela počasi riniti vase. Najprej samo vrh, z jezikom si je oblizovala ustnice, z drugo roko pa mesila svoje umetne prsi, ki se niso premaknile niti za milimeter. Videti so bile betonske. Kot ulite iz nečesa.
Pest mu je že precej hitro letela po trdem tiču, ko je lepotička velikana vase zarila že do polovice. Pri tem je ječala in stokala kot, da jo bo vsak hip pobralo in nič čudnega ne bi bilo. Punce so se obdelovale med seboj, on pa je blazen od videnega pričel vstajati in se z oteklim korenjakom odpravil proti njim. Ni vedel kaj bi, ko je prišel do njih. Stal je tam za Leo, ki je ravno pospravila kroglice in se z jezikom igrala okoli Mojčine češplje, potem pa se je obrnila k njemu in prevzela v roke njegovo čudo.
Bil je že tako vzburjen, da bi ji lahko tisti hip brizgnil vrelo seme v glavo. K sreči se je uspel zadržati, pošteno stisnil pri korenu s prsti in prestavil izbruh na kasneje.
Lea je bila zadovoljna in je pričela oblizovati njegovega junaka. Z vrhom jezika je božala njegovo glavico, jo ljubko sesala in mečkala poln mošnjiček. Oči mu je od užitka obračalo naokoli, kolena so mu klecala, Lea pa je imela vsako sekundo vse več njegovega ponosa v svojih ustih.
Vešče ga je vase vzela celega, debelo glavico spravila navzdol po žrelu in za nekaj trenutkov povsem obmirovala. Potem se je prav počasi odmaknila in končno je lahko zajel sapo.
»Faaaaakkkkk!!!« je zavpil.
Puncam se je smejalo na vsa usta in le one so vedela kaj vse mu še pripravljajo.
»Ljubček, danes ti bo prihajalo do smrti,« je rekla Mojca, ko se je pridružila Leji in prevzela tiča v svojo oskrbo.
»Prosil boš naj nehamo,« rekla Lea.
»Pa ne bomo,« je dokončala Taja in še sama pokleknila k njemu.

Se nadaljuje!

Morda vas zanima tudi:

2 komentarja