Erotične zgodbe | Mame seksajo

Posted by
sex oglasi

mame seksajo

To je moja resnična zgodba! Nek “mulček” mi je pred kratkim rekel “a tud mame seksajo?”. Pa še kako, smrkavec 😉

Štejem 50 let in pravijo, da sem videti odlično. Strinjam se z njimi kajti pogled v ogledalo ne laže. imam pa tudi nekaj sladkih skrivnosti, ki jih bom delila z vami 😉 Hja, tudi mame seksajo!
Prijateljica me je prepričala naj opišem eno izmed svojih dogodivščin, ker jo je moje pripovedovanje povsem zrajcalo in si je pričela iskat mlajšega ljubimca.

Pred tremi tedni sem v nakupovalnem središču spoznala Mateja, ki je ves čas kazal neko zanimanje zame. Ker je poznal mojega nečaka, sva hitro stopila v kontakt in, ko me je vprašal za telefonsko, sem mislila, da se šali.
Mulc, star petindvajset let se je ogrel za mamo, sem si mislila.
Misel na to pa me je nenavadno vzburjala. Da bi se dala dol z mladeničem, ki bi bil lahko moj sin?! Sem se mu res zdela dovolj privlačna, da bi se spravil v posteljo z mano?

To sem lahko izvedela le na en način. Ker je bil v svojih sms sporočilih precej drzen, sem mu sama poslala še drznejši MMS. V njem je bila fotografija mene v delovni sobi mojega moža. Oblečena samo v modro oblekico (spodaj ničesar), sem pozirala na moževi črni, usnjeni sedežni.

Iščeš seks brez obveznosti?

DA     NE

Občutek gladkega in hladnega usnja na moji muci me je strašansko vzburil. Drgnila sem sem se obenj, si potegnila obleko z joškov, da bi fantu pokazala kaj mama nosi spodaj in nastavila telefon, da je nekajkrat sam od sebe škljocnil.
Ena od fotografij mi je bila še posebej všeč in sem mu jo poslala. V manj kot minuti mi je odgovoril, njegove besede pa so bile ena velika zmeda. Še najbolje sem razumela prošnjo, če lahko pride do mene, ker ima tako trdega, da mu ga bo razneslo.

sex oglasi

Hm, če že, potem naj ga raznese v meni, sem si rekla in ga povabila domov.

Ko je prispel, mu je na obrazu pisalo, da mu prihaja. Hlače je imel napete in, ko je stopil v sobo, sem ga takoj prijela za mednožje. Debelo me je pogledal, potem pa se na vsa usta zasmejal. Bil je srečen kot otrok, jaz pa tudi. Srečna, potrebna in neverjetno vzburjena.

Med nogami sem čutila potok, ki se je zlival iz češplje, ko pa mi je šel z roko pod obleko, so mi kolena dokončno klecnila. Komaj sem čakala, da vidim mladega in napetega tiča, ki si me tako želi. Še prej pa sem ga pospremila do sedežne kjer sem se fotografirala, dvignila obleko čez češpljo in razkrečila noge.

“Poliži mi jo mulc!” sem samozavestno ukazala.

Nič ni okleval. Pokleknil je pred mene, me z rokama grabil za joški, potem pa se počasi spuščal z usti k moji poplavljeni muci. Z jezikom je precej nespretno zarinil vanjo a me to ni motilo. Bila sem preveč vzburjena, da bi se posvečala malenkostim.
Sesal mi je ščegetavček, ga masiral s prstom in z jezikom skušal obdelati mojo češpljo, kot bi imel v ustih tiča. Kljub temu mi je bilo všeč. Prav uživala sem, ko me je mladenič obdeloval in si glasno zaželela njegovega tiča.
Vstal je, da bi si slekel hlače in mi ponosno pokazal kaj ima. Moj bog! Sploh ni bilo slabo, še manj pa malo. Imel je zelo velikega tiča, povsem nabreklega, obrezanega, s privlačno rožnato glavico. Sklonila sem se naprej, ga vzela v roko, pogledala navzgor proti presrečnemu obrazu, potem pa ga vtaknila v usta. Počasi in na dolgo sem ga posesala, vzela iz ust in ga obdelovala malo še z jezikom. Videti je bilo, da neskončno uživa. Potem sem mu pričela gnesti jajca, jih božala in polizala tudi njih. Imel je urejenega tiča, gladko obrito mošnjo in kot naročeno za moja usta.

Všeč mi je bilo, da je tako stokal. Upala sem le, da mu ne bo prišlo v moja usta. Tega resnično ne maram pa čeprav bi v tistem trenutku pohote to morda celo prenesla.
Zaželela sem si, da bi me obdelal z njim, zato sem se obrnila naokoli, se s koleni namestila na sedežno, z rokama preko nje in mu, kar sem mogla zapeljivo, nastavila rit.

Spomnim se kako je zastokal: “Oh, mati božja kakšna ritka!”
Opomnila sem ga naj se je ne dotika sicer ga bom ubila. Pa sem se spet ujela v misli, da bi tudi to tisti hip prenesla. Če bi bil le malce bolj podjeten in si vzel kar si želi.

Ko je prvikrat vtaknil tiča v mojo poplavo, me je za trenutek odneslo v sanje. Oči mi je obrnilo naokoli in spomnila sem se kako strasten je bil seks v tistih letih. Z eno roko sem segla nazaj, prijela za ritnico in jo odmaknila. Kazala sem mu ritno luknjo, ga izzivala z njo, ob tem pa vse glasneje ječala, ko me je pritiskal od zadaj. Prsti so mu z zadnjice uhajali k ritni luknji, jo božali in zdelo se mi je, da bo vendarle popustil. Presenetila me je njegova vzdržljivost in vsa tista sla, ki je prihajala iz njegovih ust in kretenj.

“Ampak jaz bi res rad …” je začel a, ni dokončal.
Vseeno pa je počasi vzel velikega tiča iz moje muce in ga hinavsko ponesel med ritnici. Ko se je z mastnim tičem dotaknil moje ritne luknje je na mojem obrazu zaigral nasmešek.

“Lahko?” je vprašal mladi junec.
“Če ne boš bom jaz tebe!” sem mu zagrozila.

Nisem videla njegovega obraza a prepričana sem, da je imel nasmeh od ušesa do ušesa. Počasi je silil s svojim korenjakom vame in končno mu je uspelo vtakniti tiča v ozko luknjo, ki se je počasi sprostila in ga vzela celega.
Še nikoli v življenju, prisežem, mi ni tako močno prišlo kot takrat, ko me je mladenič porival v rit. Sama sebi še danes težko verjamem, a tako je bilo. Ko sem to povedala prijateljici, je priznala, da bi se takoj dala dol s podobnim tipom, ko bi ga le našla. Moja zgodba jo je povsem vzburila in še danes mi piše razne sms-e ali je še kje kaj frej.

Mojega ji ne dam, naj si kar svojega najde 😉

Morda vas zanima tudi:

3 komentarji