Kako ga oralno zadovoljiti?

Posted by
sex oglasi

Kako ga oralno zadovoljiti, ali po domače, kako pofafati tipu?

Skorajda vsako dekle enkrat v življenju prešine to moreče vprašanje. Kako oralno zadovoljiti partnerja, kako vse narediti tako kot je treba, kako ne zamočiti …

Obstaja kar nekaj “veleumnih” nasvetov in strategij, mi pa smo za naše bralke izbrali navodila prave strokovnjakinje!

Kako ga oralno zadovoljiti

Kako ga oralno zadovoljiti, foto: Youtube

Raylene je igralka iz filmov za odrasle, ki vsekakor obvlada tudi ta, še kako pomemben, del spolne predigre. Našli se bodo junaki, ki bodo dejali, da je to zanje lahko tudi “glavna jed”, a mi ostajamo pri osnovni zamisli, da gre za predigro, ko je potrebno, partnerja in tudi sebe vzburiti, da potem pride tisto pravo, tako kot je treba.

Iščeš seks brez obveznosti?

DA     NE

 1. Raylene pravi, da je potrebno v prvi vrsti biti vzburjen, da bi lahko vzburili partnerja. V kolikor partner začuti, da je vaše fafanje na silo in to počnete samo, da bi mu ugodili, ga zna miniti vsa evforija.
 2.  

  sex oglasi
 3. Poiščite njegove “mehke” točke. Pomeni, razne točke kjer bi lahko prišlo do bolečine, neprijetnega ščemenja … Začnite počasi, z občutkom in vsekakor, z jezikom. Ližite njegov celoten penis od vrha do korena.
 4.  

 5. Potem položite usta na vrh nabreklega korenjaka, potrudite se, da se ga ne dotikate z zobmi, pričnite s sesanjem in se spustite z usti po njegovem korenjaku. Poskrbite, da bo dovolj oslinjen saj na suho, občutek ni prijeten. (Raylene ob pomanjkanju sline priporoča, da penis potisnete globoko v žrelo kar izzove refleks in pospešeno tvorjenje sline 😉
 6.  

 7. Ko se zadeva dovolj razživi, malce vrtite z glavo, obračajte okoli penisa, božajte nabrekla moda, skratka, igrajte se z njim.
 8.  

 9. Spremljajte njegove reakcije, vprašajte ga ali je tako v redu. Nekateri fantje so nekje bolj občutljivi kot drugi in zadnje kar si želite je, da z vašo oralo ne bi bil zadovoljen.
 10.  

 11. Če imate srečo in je korenjak vašega partnerja velik, uporabite roke, masirajte ga, ustvarite podaljšek svojih ust. Fantje to obožujejo.
 12.  

 13. Za konec, vadite na dildu, predstavljajte si različe položaje v katerih se boste znašli in vsekakor pred samim fafanjem odločite ali boste dovolile svojemu tipu končati v usta ali ne. Če boste o tem razmišljale, ko bo napočil trenutek … no ja, ne bo ravno najsrečnejši konec 😉

Oglejte si vodič za fafanje v 3 minutah


Morda vas zanima tudi:

Komentiranje je onemogočeno.