Erotične zgodbe | Kaznuj me prosim

Posted by
sex oglasi

Erotične zgodbe - Kaznuj me prosim

Priznam dragi, bila sem poredna. Poredna v mislih in dejanjih. Grešila sem z drugim in ob tem neznansko uživala a še vedno sem mislila nate. Ne morem te izbrisati iz spomina. Tebe, tvoje trde in nenasitne pošasti in tvojega čudovitega nasmeha.

Obožujem te!

Iščeš seks brez obveznosti?

DA     NE

Vseeno se je zgodilo in zdaj si očitam. Predolgo te že ni ob meni. Čeprav sem rekla, da ti bom zvesta in te čakala … Oh moj bog, oprosti mi! Lagala sem.

sex oglasi

Lagala in ob tem uživala. Doživljala sladkosti intime od drugega moškega, mu poljubljala moškost in ga spravljala v ekstazo. Bila sem poredna punca. Nisem ga vodila domov in nisem hodila k njemu. Predala sem se mu v avtomobilu.

Sprva je šlo le za nedolžno namigovanje, izzivanje, nekaj bežnih dotikov. Koža se mi je ježila od vzburjenja in takrat sem vedela, da ne bi smela naprej. A se nisem zmogla obvladati. Njegove hlače so bile tako mamljivo polne, njegove oči tako poželjive in njegovi poljubi na moji koži preveč erotični, da bi lahko ostala hladna.

Gorela sem po celem telesu. Gorela in kričala od navdušenja, ko me je slačil, me poljubljal na mesta kamor jih ne more veliko.

Oh dragi, kako zelo mi je žal, da sem te razočarala.

Ko se me je prvič dotaknil tam spodaj sem vedela, da bom padla. Noge so mi same od sebe lezle narazen, usta sem imela polna sline in v grlu ogromen cmok, ki je izginil šele, ko mi je s svojim dolgim kopjem zaril vanj.

Sesala sem ga in ga oblizovala, ter grabila za velika moda. Tako seksi sem se počutila ob tem, da se mi je dobesedno zmešalo od potrebe. Čutila sem kako mi vre med nogami, kako se prižiga ogenj, ko mi je z jezikom prvič prekril povsem razneženo mucko.

Dvignilo me je s sedeža, da sem kar lebdela v zraku in mu svojo princeso zarinila v presenečen obraz. Zastokal je, lovil sapo, potem pa navdušeno planil po njej. Moj bog kako me je zmrazilo, ko je rekel: »Draga, kako lepo diši ta tvoja češplja!«

Saj veš, … tvoje besede pač. Potem je jezik zaril med nabrekle sramne ustnice in povzročil, da sem nebrzdano kričala, se oprijemala sedeža in z glavo že tiščala v bel strop njegovega avtomobila.

Tako lep avto je to …

Sama sem si razpela srajco in slekla modrček. Potem je zagrabil za moje prsi. Strastno in brez omahovanja. Rekel je, da so najlepši joški kar jih je kdaj videl. Dvignil se je k meni in mi pričel sesati bradavici. Kar naenkrat je bilo tam spodaj prazno, dolgčas in močno sem pričela hrepeneti po tistem trdem junaku, ki se je vsake toliko prikazal v mojem naročju.

Poiskala sem ga z roko in si oddahnila, ko je bil končno v moji pesti. Tako topel, nežen a hkrati trd kot skala. Vlekla sem ga k sebi vse dokler se z njegovim nabreklim vrhom ni usidral med mokre sramne ustnice in sunil vame. Sunil je povsem do konca, da se mi je iz grla izmuznil glasen krik in sem njegova velika moda čutila tleskniti ob mojo zadnjico.

Moj bog kako me je nasadil!

Ves čas je govoril kako lepa sem, kako tesno je v meni in kako močno mu bo prišlo povsod po meni. Poslušala sem ga in ob njegovih besedah postala še bolj razvneta. Z nohti sem se mu zadrla globoko v ritnici. Ničesar ni rekel. Ni bil jezen tako kot ti. Ni mu bilo mar, da se mu bo marsikje kaj poznalo za menoj. Le tebe vedno skrbi kaj bo rekla tvoja žena.

Noge sem imela na armaturni plošči in z boki suvala navzgor k njemu. Prihajalo mi je že po nekaj minutah in nešteti orgazmi so v valovih preplavili moje telo. Tako močno in sladko mi še nikoli ni prišlo.

Oh dragi, kaj sem ti naredila?

Potem je on po nekaj živalskih sunkih vame pričel nepovezano govoriti, da mu prihaja. Bil je v nebesih in hotela sem, da bi se počutil kot bog, ko bi mu prišlo. Odrinila sem ga s sebe, se spravila navzdol in mastnega korenjaka posesala v usta. Ostal je brez besed, nepomičen, v nenaravnem položaju. Verjetno bi tudi umrl takrat, da si le ne bi premislila. Posesala sem velikega tiča, ga pričela goniti skozi pest in mečkati polna moda. Siloviti brizgi so segali globoko v moje žrelo in njegova velika žila je divje utripala v mojih ustih, ko mu je prihajalo in prihajalo. Mislila sem, da ne bo nikoli konca, potem pa je vendarle prenehalo brizgati iz tiste velike cevi in omahnil je nazaj na svoj sedež.

Potem sva tako sedela vsaj dvajset minut in poslušala
glasbo. Niti besede nisva spregovorila. Doma sem

šla pod prho in nehote še enkrat pomislila nanj. Kaj bi mu sedaj delala pod tistim pršem tople vode.

Seks zgodbe

Od zadaj

Ampak dragi … vedi, da te pogrešam. Tebe in tvojega oneta, ki zna pričarati še kako intenzivne orgazme. Upam, da se kmalu iztrgaš iz ženinega objema in pozvoniš na moja vrata.

Čakala te bom.

Čakala te bom na vseh štirih preko tistega starega, rjavega fotelja, ki si mi ga podaril. Z ritko visoko v zraku in pohotna kot le kaj.

Prosim te dragi … pridi in me kaznuj.

P.S.
Pošiljam ti sliko …

Morda vas zanima tudi:

Komentiranje je onemogočeno.