Erotične zgodbe | Vroča Patricija

Posted by
sex oglasi

Erotična zgodba o seksi in neverjetno pohotni manekenki!

Prvič sva se spoznala na snemanju za novo kolekcijo spodnjega perila. Kot vedno sem skakal z enega konca na drugega, opozarjal ljudi kaj počnejo narobe, celo sam nastavil luči in pripravil fotoaparat ter ostalo opremo.
Že 7 let sem v tem poslu in še nikoli, no ja razen prvega tedna, mi ni nobena manekenka prišla do živega. Vse so bile lepe, vse postavne, izzivalno oblečene, a vedno sem vse skupaj takoj vzel za delo in se nisem prepuščal čustvom. Punce sicer niti niso bile takšnega kalibra, da bi se lahko kaj dosti družil z njimi. Seveda je bila tu in tam kakšna bejba, ki je menila, da bo prišla do kakšnega shootinga več, če bo dala fotografu in še polovici ekipe, ampak te otroške bolezni sem že zdavnaj prebolel. Denar je bil dober in zapletanje z modeli mojemu poslu nikakor ne bi koristilo.

Potem pa je prišel tisti torek in z njim Patricija, dekle, ki je že na prvi pogled zažigala vse okoli sebe. Simpatična mladenka, preproste narave in obnašanja se je takoj vklopila v našo ekipo. Kmalu se nam je zdelo, da jo poznamo že leta in ne bi si mislil, da me bo tako zadelo, ko se bo pred menoj pojavila v spodnjem perilu.

Že oblečena mi je bila simpatična, napol gola pa skrajno, neverjetno seksi. Po dolgem času mi pritiskanje sprožilca ni šlo preveč dobro od rok in kar nekajkrat sem ponavljal položaj kar prav tako ni v moji navadi. Opazil sem, da jo slikam zase in ne za naročnika.

Iščeš seks brez obveznosti?

DA     NE

Hudiča! To ni dobro!

sex oglasi

V črnem perilu z rožnato obrobo je bila seksi kot hudič. Imela je ravno prav velike prsi, njena zadnjica pa je bila poglavje zase. Tako polna, tako lepo izoblikovana in nekoliko večja od suhic, ki so vsak dan skakljale pred mojim objektivom.
V nekem trenutku sem jo ujel v pozi, ko je vrgla na glavo mojo staro domnevo, da piva ne moreš odložiti na žensko zadnjico. Videti je bila kot polička ustvarjena za kaj podobnega. Vse pogosteje sem požiral slino, potem pa opazil, da me je zrajcala do te mere, da sem imel težavo.
»Pavza!« sem zavpil in se zatekel zadaj med svoje reči. Pretvarjal sem se, da popravljam fotoaparat, v resnici pa sem moral umiriti nadležnega tiča, ki je boleče pritisnil ob zadrgo mojih hlač.
Kot, da še ne bi bilo dovolj pa je za menoj prišla Patricija.

Moj bog kako seksi mačka!

Svetlo-rjavi kodri so se ji med hojo nagajivo pozibavali na prsih, njene prodorne oči pa so sporočale, da si želi nečesa posebnega. Stala je pri vhodu v temnico in se zapeljivo naslonila na vrata.
»Sem jaz kriva?« je vprašala in se nasmehnila.

Gledala me je naravnost v mednožje kjer se je še vedno bohotila prekleta izboklina. Nisem imel kaj.
Videla je in lahko sem le prikimal. Tudi sam sem se nasmehnil.
»Poskrbiva zanjo?« me je šokirala.
Nenadoma mi ni bilo več mar za moje predsodke in pravila. Vstal sem, šel do nje in svoje roke odložil na tisto prečudovito, od samega boga izklesano, zadnjico. Globoko sem zajel sapo, ko sem jo objel, ona pa se je naslonila name in mi v nos prinesla opojen vonj po vrtnicah. Poljubila sva se, moji prsti so grabili za njeno rit, njeni pa so spretno odpenjali moje hlače. Še preden sem pomislil, da bi pobožal še veliki joški, je že klečala pred menoj in v usta jemala mojega korenjaka.

Pa saj to ni res!

Nisem mogel verjeti, da se to resnično dogaja. Lepotička je sesala mojega tiča, se pretvarjala, da se poznava že od nekdaj in ves čas gledala navzgor proti meni. Potem ga je za trenutek vzela iz ust, ga vrgla na roko in povsem neobremenjeno vprašala: »Boš hiter, ali si morava vzeti več časa?«

Huh!

Fantom sem zavpil naj si privoščijo malico, sam pa sem zaprl vrata in se s hrbtom naslonil nanje. Punca je imela v ustih pravi pravcati sesalec, ki je vlekel mojega tiča globoko v njeno žrelo in zdelo se mi je, da bo skozenj potegnila celo mojo dušo.
Še nikoli mi ni prišlo tako silovito in nenadejano, da ne bi zmogel prej opozoriti na salvo vrele sperme. Tokrat mi je in Patricija ni bila videti prav nič panična. Lepo je goltala kar sem ji dal, se mi smehljala in božala moja moda. Od užitka me je krivilo in, če me ne bi bilo sram, bi pred njo zlezel na tla. Ko se je vzravnala mi je kazalec pritisnila ob usta potem pa po nekaj trenutkih tišine rekla:
»Zdaj pa ti.«

Še vedno pod vplivom vesoljnega orgazma sem se komajda pritresel za njo na fotelj, na katerem je čepela s koleni in mi kazala svojo pohotno zadnjico. Slekla si je hlačke, potem pa s prsti pobožala vročo češpljico, ki se je že vidno navlažila. Planil sem po tisti seksi ritki, jo objemal, lizal in poljubljal, se z jezikom prebijal spodaj do vrele češplje in oblizoval tudi njo. Tako sladko je ječala, da bi mi lahko prišlo še enkrat že samo zaradi tega.

»Jaaa, tako me daj jaaa, daj mi ga, daj mi ga!!!« je ječala.

Potem sem se vzravnal, poprijel za čvrsto batino med nogami in ga zaril vanjo. Še vedno nisem mogel verjeti, da se nahajam v njej, pod tisto neverjetno zadnjico, ki me je povsem spravila ob pamet. Pa saj punca sploh ni delovala tako. A že moja mati je znala reči »Fant moj, tiha voda bregove dere« in Patricija jih je drla. Bregove, vasi, mesta, svetove.

Čeprav sem jo jaz nažigal od zadaj in se z rokama oklepal njenih velikih joškov, pa se mi je zdelo, da ves čas ona obdeluje mene. Da je vse tako kot hoče ona. Vsak moj gib je nadzorovala s svojim telesom, s kretnjami in besedami. Ves čas me je usmerjala proti svojemu vrhuncu, ki je prišel, kot poprej moj, nenapovedan in silovit kot le kaj. Njeni kriki so parali prostor in le upal sem lahko, da so vsi zares odšli. Želela je, da jo udarjam po ritnicah, da se zabijam v njo povsem do konca in jo premetavam po ubogem fotelju, ki bi se kmalu prevrnil z nama vred.
Še nikoli mi ni prišlo dvakrat zapovrstjo. Takrat mi je in ravno zadnji hip sem ga izmaknil iz vroče, tesne luknjice ter brizgnil novo porcijo semena, tokrat po njenih fenomenalnih hlebcih med katerimi se je potem vil bel potok mojega veselja.

Morda vas zanima tudi:

Komentiranje je onemogočeno.