Seks po telefonu (3.del)

Posted by
sex oglasi
… Nadaljevanje 2.dela

Zahtevala je fuk v rit!

»Kaj si se pa usral, hahaha!? Saj te ne bom pofukala s tem. Tega imam za kolegico kadar se oglasi pri meni.«
Huh, globoko sem si oddahnil in zadevo odložil nazaj v predal.
»No ja, edino, če ne bi sam hotel …?«
Pa kaj še!
Moja rit bo še naprej ostala nedolžna kar se tega tiče. Ampak njena, njena bi se mi pa prilegla, sem si mislil in gledal v nago, pokvarjeno prasičko, ki je mislila le na fuk. Takšnih babnic sem si vedno želel, a so me prijatelji opozarjali, da skorajda ne obstajajo.

Zdaj sem jo imel pred seboj, vso potrebno, nenasitno, s prstom v mastni pički in s tistim pohotnim pogledom, ki je trgal gate. Z drugo roko si je šla čez prsi, jih božala, med prsti izmenjaje gnetla rjavi bradavici vse dokler nista bili povsem trdi.
Stopil sem k njej in ji z usti pokril eno od krasnih jagod. Z vrhom jezika sem se je pričel previdno dotikati in opazoval njene reakcije. Očitno je bilo, da jo skelijo, saj se je komajda obdržala na mestu. Potem sem z rokama krenil za njen hrbet, dlani položil na napeto ritko in jo spodvil pod sebe.
Za hip mi je bradavička zletela iz ust, a sem jo kmalu znova ujel. S prsti sem se zakopal pod čvrsta hlebčka, jo privzdignil in vrgel na posteljo. Kar tako počez je obležala, še vedno tiščala svoj prst v potrebno pičkico in pričela dvigovati svoje seksi noge.

Iščeš seks brez obveznosti?

DA     NE

Potem je potegnila prst iz čudovite rožnate stvaritve, ki je klicala po meni in me presenetila, ko je z vlažnim sredincem vstopila v svojo danko.

sex oglasi

»Tole boš dobil ljubček, če boš priden, mmmm …« je zamomljala in me pustila odprtih ust.

Njen prst je brez težav izginil v tesno luknjico, njena ljubka školjkica pa je ob tem še vedno ostala razprta. Z obrazom naprej sem se ji vrgel med noge in pričel lizati lepe, vlažne sramne ustnice. Ni je motilo in se je s prstom še vedno igrala v svoji ritki. Kako noro seksi se mi je zdelo to! Niti povedati ne znam.

Prijel sem jo za zapestje in počasi vlekel roko k sebi, da je imela prst že skorajda povsem zunaj. Potem sem ji roko potisnil nazaj in opazoval kako se znova polni in kako ječi moja nora pohotnica.
Najraje bi takrat skočil na njo in ji zarinil trdega kurca v rit, da bi kričala kot še nikoli. Po drugi strani pa sem z neskončnim veseljem opazoval tisto kar se mi je odvijalo pred očmi.
Z drugo roko je šla k mokri češplji in jo pričela gnesti s prsti. Z boki je suvala v zrak, ritko ji je spodnašalo v vse smeri, meni pa se je od norega poželenja, v ustih nabirala slina.
Še opazil nisem, da si ga lepo počasi drkam in, če me ne bi ustavila, bi mi takole tudi prišlo. Kar naenkrat je prenehala, me pogledala v oči s tistim zadetim pogledom, potem pa se obrnila na vse štiri, ritko potisnila v zrak in zapeljivo zaječala:

»Daj me ljubček … v ritko me daj,« je rekla in z rokama segla nazaj, da bi razprla lepi ritnici.

Verjeli ali ne, ta trenutek je bil, je in verjetno bo ostal, nekaj najboljšega kar sem kdaj izkusil v svojem življenju. Kurca v roki mi je hotelo razfukati na prafaktorje in, če bi samo še enkrat potegnil z roko preko njega, bi mi izstrelil vrelo spermo naravnost proti njej, po postelji in po sebi.

10 dejstev o seksu

Seks po telefonu 4. (zadnji) del

Zahtevala je fuk v rit! Vstal sem za njo, občudujoče gledal najlepšo ritko na tem planetu, se z desnico prijel za boleče nabreklega kurca, levico pa položil tik nad njeno ritko. S prsti je tako močno vlekla narazen svoji ritnici, da se ji je, še vedno voljna danka, zelo lepo […]

2 komentarja

Morda vas zanima tudi: