Erotične zgodbe | Fuk v gozdu

Posted by
sex oglasi

Ko se prijateljski sprehod v gozdu spremeni v fuk desetletja in ne veš ali je za to kriv gozd ali ti

Prijatelj Darko je tarnal, da ga boli glava zaradi vseh stresov okoli službe in družine. Žena mu je napovedala ločitev, ker naj bi končno srečala sorodno dušo, šef pa ni imel posluha za njegovo slabo voljo in ga je premestil na slabše delovno mesto.

Darka sem poznala že od malega in vedno se mi je zdel nekako naivno simpatičen. Žena nikakor ni bila prava zanj in po pravici povedano sem se kar malce razveselila v sebi, ko sem izvedela, da ga zapušča. Rekla sem mu, da bi si zaslužil kaj boljšega kot plehko cipo, ki da vsakemu, ki ima več pod palcem od njega.

To mi je nekoč zameril, zdaj pa je videl, da sem imela prav. Povabila sem ga na sprehod v naravo kjer bi si lahko nekoliko odpočil in nabral moči za prihajajoče napore. Po dobre pol ure sva se znašla na prijetni jasi in počasi razčiščevala zakaj bi bilo bolje, če bi končno ostal sam in zadihal s polnimi pljuči. Sedla sva na štor in prijela sem ga za roko. Pogledala sva se, jaz pa sem svojo nogo obesila preko njegovega naročja in se počasi skobacala nanj.

Iščeš seks brez obveznosti?

DA     NE

Bil je presenečen a rekel ni nič. Njegovo roko sem položila na svoje golo stegno in se božala z njo dokler tega ni nadaljeval sam. Že od nekdaj sva se privlačila pa čeprav tega nisva nikoli priznala. Darka je zdaj izdajal nabrekajoči korenjak, ki je vse močneje tiščal ob mojo zadnjico. Razveselila sem se nabrekline pod seboj pa čeprav seksa v naravi ravno nisem planirala.

sex oglasi

Prepustila sva se trenutku in ta naju je popeljal nekam kjer bi se morala znajti že zdavnaj. Njegova dlan je potovala po mojem telesu in se ustavila na kipečih prsih, ki so pošteno napenjale oprijeto majico. Bradavice so mi tečno silile v tkanino in to ga je le še bolj podžgalo. Presedla sem se, da sem osvobodila ujetega korenjaka in se počasi pričela igrati z njim. Godilo mu je in to je potrdil s tihim mrmranjem.

Nato sem ga poljubila. Bil je to nekakšen nedolžen najstniški poljub, ki pa se je počasi vendarle prelevil v tistega pravega Francoza z jezikom in objemanjem ustnic. Še naprej sem žulila njegovega korenjaka on pa je medtem segel pod moje kratko krilo in se spoznaval z vlažno princesko, ki se je skrivala za, s sokom prepojenimi, hlačkami. Njegov prst je zdrknil vanjo kar mi je na usta pritegnilo rahel nasmešek iz grla pa se mi je utrgal pritajen krik.

Kar sedla sem mu v dlan in se pričela goniti na njegovem iztegnjenem sredincu. Želela sem si vsega po malem a hkrati tudi naenkrat. Vedela sem, da bo za romantiko še čas zato sem preskočila nekaj korakov in se zavihtela nanj. Z roko sem poiskala čvrstega korenjaka, ki je pokončno stal tam pod menoj in sedla nanj. Gledala sem Darkove zasanjane oči. Njegov obraz je izkazoval srečo in veselje, njegov kurac v meni pa je z utripanje kazal kako zelo je že pogrešal voljno, vročo muco.

“Miranda, prišlo mi bo v sekundi,” je zaječal.

Kazalec sem mu položila na usta v znak naj bo tiho, ga poljubila in pričela jezditi v njegovem naročju. Roki sem ovila okoli njegovega vratu, sesala tiste lepe ustnice in uživala v vsakem centimetru tistega debelega, trdega kurca globoko v meni.

Kmalu sem v sebi začutila vrele salve njegovega orgazma, še močneje pritisnila na plin in naju skoraj prevrnila s tistega štora na katerem sva se zasedela. Prsi so mi kipele od vzburjenja in z veseljem sem ju jih pritiskala ob obraz, ki se je hodil božat k njim.

Prihajalo mu je kar lep čas in tudi teklo je iz moje muce še lep čas, a že predolgo sem si ga želela v sebi z vsem tistim kar bi mi lahko nudil. Vsaj za hip je pozabil na prevarantsko ženo in tečnega šefa. Da pa bi takšno razpoloženje užival tudi kasneje, sem mu šepnila na uho:

“Veš Darko, vsak dan bi nama lahko skupaj prihajalo. Jebeš tisto prasico. Pri meni ti bo lepše. Vsak dan bi te želela v sebi in vse tvoje sokove. Rada bi ti ga fafala, se ljubila s teboj celo noč do ranega jutra, da bi moral v službi iskati opravičila za zamudo. Ko bi prišel domov, bi te pričakala gola na mizi v kuhinji, iz mokre muce potegnila vibrator in te lepo prosila, da dokončaš. Si želiš tega ljubček?”

Nič ni odgovoril, se mi je pa zdelo, da mu je isti trenutek še enkrat prišlo. In po tistem mu je z menoj še večkrat.

Morda vas zanima tudi:

Komentiranje je onemogočeno.