Hudičeva odvetnica

Posted by
sex oglasi
Trde erotične zgodbe
Vem, da ne bi smela, ampak zapletla sem se s tipom katerega sem na sodišču branila v nekem postopku. Videti je bil kriv kot le kaj a dokazi tožilstva proti moji obrambi niso imeli prav nobene možnosti.

Njegova polna denarnica se je radodarno odpirala na vsakem koraku. Kupil mi je precej dobrot med katerimi ni manjkalo niti seksi spodnjega perila in spolnih pripomočkov za katere sem se le šalila, da bi jih imela. Sedaj sem ji resnično dobila in bila sem jih pripravljena v popolnosti izkoristiti.

Prvič v življenju sem imela v pički kitajske kroglice. Moj bog kakšen občutek!
Sprehajala sem se po stanovanju in se čudila orgazmu, ki se je napovedoval iz koraka v korak. V nekem trenutku sem trhlih nog počepnila v kotu hodnika in s prsti na nabreklem ščegetavčku dokončala začeto.
Nekaj časa sem sedela tam sredi hodnika na preprogi in nasmejana lovila sapo. Prišel je za menoj in se režal na vsa usta.

Iščeš seks brez obveznosti?

DA     NE

“Sem ti rekel, da boš uživala?” je rekel in prekrižal roke na golih, kosmatih prsih.

sex oglasi

Tudi spodaj je bil gol. Tako kot jaz. Ves dan sva se že valjala po postelji in preizkušala različne pripomočke in položaje. Njegov mogočen kurac je mlahav visel tik ob stegnu in, kot že mnogokrat, sem se vprašala ali je mogoče, da kakšnemu tipu zraste tak tič med nogami.

Spravila sem se na kolena in se odplazila do njega. Znova sem v sebi začutila premikanje kovinskih kroglic, ki so me hitro zapeljale na staro pot. Z ritko sem suvala levo in desno, da bi preklemansko reč v češplji čim bolje čutila. Ko sem se priplazila pred tistega ogromnega kurca, sem ga vzela v roko in pogledala njegovega lastnika v oči.

Še vedno je imel prekrižane roke in se mi smehljal. Potem je razklenil roke in mi prste desnice zaril v lase. Potem me je pričel vse močneje grabiti zanje in me na koncu povlekel k sebi, da sem imela njegovo pošast čez cel obraz. Urno se je pričel dvigovati, pohota v meni pa je rasla še hitreje. Z roko sem ponovno segla navzdol med svoja stegna in pričela drkati vzburjeno pičkico iz katere so ves čas pritekali sokovi. S prstom sem zarila vanjo in poiskala kroglici, ki sta se tiščali druga ob drugo.
Potegnila sem za štrikec in ju pričela vleči vse do roba vzburjenega mednožja. On je medtem postavil pokonci svojo veliko batino in jo zasadil v moja usta. Ni se ustavil vse dokler mi velika jajca niso trčila ob brado.
Iz oči so se mi ulivale solze, nisem mogla do zraka, obenem pa sem se počutila tako prekleto potrebno, da bi s tistim kurcem v ustih najraje umrla.

Še sama sem silila nanj in to ga je močno vzburjalo.

“Prasica! Kaj mi delaš?!”

Takrat me je potisnil od sebe, da sem s hrbtom legla na tla in ga opazovala kako se s tistim velikim kurcem spušča nadme. Prijel me je za boke in me sunkovito obrnil naokoli, da sem pristala na trebuhu. Potem me je za boke potegnil v zrak in mi hrbet potisnil proti tlom. Rit sem imela napeto in še kako ranljivo pred njim.
S prsti je nato prijel za štrikec, ki je visel iz moje pičkice in ga pričel počasi vleči. čutila sem kako se prva kroglica bliža izhodu in njen izstop sem občutila kot boleč užitek kateremu se je zdaj bližal že drugi, še silovitejši.

Na ves glas sem kričala, ko je potegnil iz mene še drugo kroglico potem pa sem v razprto pizdo zarila svoje tri prste in se pričela fukati tam pred njim. Nisem več zdržala, nisem mogla čakati, da mi bo dal svojega kurca.

Znova mi je prišlo in tokrat je iz moje pičke špricalo kot za stavo. Bila sem omotična od norega orgazma in se nisem niti zavedala kaj sledi.

Šele, ko sem v svoji riti začutila tisti znani utesnjen občutek in me je za hip zabolelo ob njegovem vstopu, sem se zavedla, da ga imam v sebi. S tistim velikim kurcem se mi je zasadil v rit in me neusmiljeno fukal. Fukal me je kljub mojemu kričanju naj bo nežen, naj počaka malo, naj gre po lubrikant …

Fukal me je dokler nisem še enkrat doživela tistega norega vrhunca, ko ne veš od kod ti prihaja. Čutila sem njegovo vrelo spermo, ki se je v močnih curkih izlivala vame, potem pa je potegnil tiča iz obdelane riti in ga nastavil med ritnici, ter ga tam ožel čisto do konca.

Morda vas zanima tudi:

Komentiranje je onemogočeno.