Seks po telefonu 4. (zadnji) del

Posted by
sex oglasi
… Nadaljevanje 3.dela

Zahtevala je fuk v rit!

Vstal sem za njo, občudujoče gledal najlepšo ritko na tem planetu, se z desnico prijel za boleče nabreklega kurca, levico pa položil tik nad njeno ritko.

S prsti je tako močno vlekla narazen svoji ritnici, da se ji je, še vedno voljna danka, zelo lepo razprla. Vem, vem … nekateri boste rekli »fuk v rit je nagravžen, nehigieničen …« in tako dalje.

Iščeš seks brez obveznosti?

DA     NE

Veste kaj vam povem?

sex oglasi

Uresničevale so se mi sanje. Iz predala sem pograbil ovojček s kondomom, ga strgal z zobmi in si na tiča neučakano nataknil mastno zadevo. Roza plašček sem držal rob in ga potegnil skoraj do jajc, ter preveril ali je še cel.

Potem sem pogled usmeril med tista dva razprta hlebčka, s prstom potegnil preko mokre češplje in gor vse do riti, nato pa pljunil v roko, ovlažil svojo batino in se ji počasi približal.
Od vznemirjenja sem se tresel do kosti ona pa je ves čas samo vzdihovala in me še enkrat več spomnila, da dela na vroči liniji.

»Ohhh, vidiš mojo potrebno ritko? Mmmmm, komaj čakam, da mi ga aiiiuuuaaaa!!!« je presenečeno zaključila, ko sem ga prvič zarinil vanjo.

Brez vsakršnega opozorila in odvečnega ovinkarjenja. Vedel sem, da se to počne počasi in z občutkom, a ne z njo. Ona je potrebovala nekaj več grobosti in tiča iz prve v tisto fukastično rit.

Občutki so bili nenormalno dobri. V ozki ritki sem se počutil kot blažen in, ko sem opazil, da ga imam v njej celega, bi se kmalu prekrižal od veselja. Še vedno je ritnici vlekla narazen s svojimi dolgimi prsti in cvilila kako dobro jo porivam. Komajda sem ga oblečenega dobil ven, izpustil še nekaj sline iz ust naravnost na tarčo in ga ponovno vtaknil. Postalo je nenavadno in povsem nepričakovano enostavno. Ritka je postala zelo prožna, njena lastnica pa je iz sebe izpuščala vse mogoče in nemogoče vzklike. Končno so njene roke omahnile naprej, z glavo je zlezla pod vzglavnik, zadnjica ji je pričela rahlo polzeti navzdol, jaz pa sem jo nažigal od zadaj kot bi mi bilo zadnjič v življenju.

Že zdavnaj mi je prišlo in kondom je bil poln moje sperme, za katero nisem vedel več od kod še prihaja. A to še ni bil razlog, da bi odnehal. Tako dolgo sem si želel tega, da zdaj res ne bi rad obupal že po nekaj sekundah. Še bolj pa me je presenetilo dejstvo, da je dejansko prišlo tudi njej.

Ni hlinila kot to počne večkrat po telefonu, ampak je s svojo govorico telesa jasno pokazala kako jo premetava od sunkov orgazma. Obležala je pod menoj s svojimi tremi, če ne kar štirimi, prsti v češplji in mojim utripajočim tičem v riti.

Dragi moji in drage moje … zame je bil to fuk stoletja!

Morda vas zanima tudi: