Presenečenje v butiku

Posted by
sex oglasi
Trde erotične zgodbe
V butiku sem stopila k srajci, ki mi je bila všeč, si jo pričela ogledovati in zgrožena ugotovila, da je v rokah nekega kupca. Ta se mi je le nasmehnil in odšel v kabino za pomerjanje. Šla sem za njim, da bi se mu opravičila, nato pa…

Nenadoma me je potegnil k sebi v kabino, kjer je stal z odpeto zadrgo in me pričel otipavati po joških.
“Si za enega hitrega bejba?” je vprašal in nagajivo vrtel oči.

To so bile moje dolgoletne sanje in brez obotavljanja sem mu dovolila, da me sleče, si me ogleduje in otipava. Počutila sem se kot prava kurba in ta občutek mi je bil noro všeč.
Poljubljal me je od vratu navzdol, me samo enkrat polizal po mednožju kar preko hlačk in potem zopet navzgor. S tem me je skrajno razdražil zato sem mu pričela glavo potiskati nazaj med noge, kamor se je smeje rade volje vrnil. S kazalcem je s pičke odmaknil čipkasto blago in pohvalil urejeno muco, takoj za tem pa pošteno pritisnil svoj jezik ob ubogo pičkico, ki je od silne potrebe neprestano poplavljala.

Iščeš seks brez obveznosti?

DA     NE

Oprijela sem se droga nad seboj in molila, da ne bi pričela glasno cviliti, kar je sicer v moji navadi. Težko se kontroliram in fantom je to vedno všeč, ampak v butiku …
Nekdo je skušal vstopiti v kabino, a so bila k sreči vrata zaklenjena. Pogledala sem navzdol in pohotno opazovala kako mi postavni neznanec liže pičko in se z rokama zabava na moji riti. Hlačke so mu pričele iti na živce, zato jih je grobo potegnil navzdol in se mi hitel opravičevati, ker jih je malce strgal. Vprašala sem ga kaj ga to briga in naj mi jo raje liže naprej, ker ga bom drugače kar sesula. Nenormalno sem se potila in vsa moja potreba po nepričakovanem fuku je rasla in rasla. Tedaj pa sem pomislila, da sploh še nisem videla njegovega kurca in pričela hrepeneti po njem.
Šepnila sem mu naj mi ga malo pokaže in brez sramu je segel po njem. Kljub škilavem pogledu, od vsega lepega, sem pod seboj ugledala čvrsto batino, ki si je želela vame. Takoj sem se spustila k njemu in, ko je začutil svojo priložnost je takoj sedel na poličko. Z desnico sem hrabro zagrabila za tiča in si ga navdušeno pognala v usta. Bilo je najbolj divje fafanje v mojem življenju in, ker sem bila rahlo preglasna, me je opomnil naj se skuliram pa čeprav noro uživa.
Nisem mogla in sem nadaljevala zavzeto kot poprej, ter pokvarjeno, ter nekoliko grobo grabila po jajcih in mu jih oblizovala. Še nekajkrat sem ga posesala vase in obliznila lepo nabreklo glavico, nato pa sem vstala in mu obrnila hrbet.

sex oglasi

Ker je bilo v kabini izredno malo prostora sem le tako lahko sedla na njegovega velikega kurca, ki se je kar nekoliko preglasno zagozdil v mojo vlažno češpljo. Nisva mogla pomagati, ob vsakem novem naletu je močno cmoknilo, toda niti na kraj pameti nama ni prišlo, da bi prenehala. Njegove dlani so prekrile moje joške in jih boleče gnetle, vse dokler mu nisem potisnila rok vstran. Nisem mu mogla zameriti saj je tudi mene kar odnašalo.

Cmokanje med mojimi nogami je bilo vse glasnejše in morala sem nekaj ukreniti. Dvignila sem ritko in, ko je že užaljen nekaj pripomnil, prijela za kurca in ga namestila na ritno luknjo.

Naenkrat je utihnil, ko pa sem se počasi spustila nanj in je z vrhom kurca predrl mojo tesno rit, je komajda ujel dovolj zraka, da je premostil presenečenje.
Ostal je popolnoma brez glasu in se mi povsem predal. Kako se tudi ne bi, ko pa je prišel kupit srajco, potem pa v naslednjem trenutku fukal neznanko v rit.
Iz žepa je vzel mobilni telefon in posnel hudo fotko! Še isti večer mi jo je poslal in takoj sem postala potrebna.
Kaj sem mu delala!
Vrtel je z glavo, se grizel za ustnico in si z dlanmi pokrival usta, da ne bi na glas zastokal. Vsakokrat, ko sem se znova nabila z ritko na njegovega kurca, sem čutila kako mu glas uhaja na vse možne načine. Z rokami sem se naslonila na njegove noge, on pa mi je s prosto roko drkal pičko. to je počel vse hitreje in hitreje, jaz pa sem se hitreje in močneje nabijala na kurca pod seboj.
Kaj takšnega nisem doživela še nikoli ampak, ko mi je prišlo, mi je iz piške špricalo kot iz vodnjaka in telo so prevzeli tako siloviti krči, da sem se mu vsa mokra sesedla v naročje in si še enkrat več zabila kurca v potrebno rit.

Moj bog kako mi je prišlo!

Morda vas zanima tudi:

Komentiranje je onemogočeno.