Seks po telefonu (2.del)

Posted by
sex oglasi
… Nadaljevanje 1.dela

Daljinec v češplji in predal skrivnosti!

Seks pičkaNa TV so predvajali neko zoprno nadaljevanko v kateri se nonstop režijo ljudje v ozadju in je bilo prav butasto, ko sem ji sredinca počasi rinil v ritko , kazalec pa v pičkico jo vprašal:
“A ti paše ljubica?”
V ozadju pa se je razvil huronski smeh.

S prosto roko sem segel po daljincu in ugasnil televizijo. Ko sem ga želel odložiti na mizo, me je moja mala potrebnica ustavila.

Iščeš seks brez obveznosti?

DA     NE

“Heejjj! Sem mislila, da se bova igrala,” je rekla in potegnila k sebi roko v kateri sem držal daljinca.

sex oglasi

Čeprav sem za hip pomislil, da si želi … pa mi je zdrava pamet pravila, da nikakor. Verjetno sem jo narobe razumel.

Pa je nisem in kmalu je pričela z vrhom daljinca božati vhod svoje mokre muce. Rekel nisem ničesar in sem se le prepustil dogajanju. Sredinca sem imel že celega v njeni ritki, daljinec pa je počasi zamenjal moj prst in kmalu je imela v tamali do sredine tudi tega. Tako sladko je ječala in vzdihovala, da nisem mogel verjeti. Komaj sem čakal, da se loti mojega tiča saj se mi je zdelo, da bi znal tisti večer doživeti še marsikaj.

Nisem se motil. Andreja je pod prho z usti obdelala mojega trdega kurca. Še nikoli mi ni prišlo nobeni v usta. Tokrat je bilo to zame prvič. Neznanski užitek, ko je moja sperma polzela po njenem grlu in sem jo opazoval kako jo golta. Sesala je mojega nabreklega kurca kot bi bila odvisna od njega. No ja, saj v resnici je tudi bila.

Ko sem že mislil, da greva v sobo, me je presenetila in se mi “naguzila” pred umivalnik. Svojo seksi ritko je potisnila daleč nazaj in bil bi nor, če je ne bi nabrisal od zadaj.
Mečkal sem ji hlebčka in vzdihoval kot še nikoli, potem zgrabil njeni joški in jo pritiskal ob umivalnik. Še nikoli nisem slišal tako kričati kakšne ženske. Niti v porničih ne.

“Hočem, da ti pride vame srček,” je ječala kot bi se pogovarjala po telefonu.

Dober trening, ni kaj, hehe!

Kljub temu, da sem bil že pošteno prazen pa sem še kako z veseljem pomislil na prihajajočo noč v postelji s takšno radodajko.

“Veš srček, pri postelji imam prav posebno omarico s posebnim predalom v katerem boš našel marsikaj.”

Dvignilo mi je obrvi in priznati moram, da sem po prihodu v spalnico najprej pogledal v ta skrivnosten predal.

Moj bog!

Kratek bič, tuba z lubrikantom, dva seksi analna čepa, velik in en malo manjši vibrator, ter pripomoček katerega sem se kar malo bal.

Strap-on!

Saj veste, tisti umetni tiček, ki si ga ženska opasa okoli pasu in z njim pofuka drugo bejbo ali pa (v najinem primeru) kar tipa!!!???

Fukanje v rit

Seks po telefonu (3.del)

Zahtevala je fuk v rit! »Kaj si se pa usral, hahaha!? Saj te ne bom pofukala s tem. Tega imam za kolegico kadar se oglasi pri meni.« Huh, globoko sem si oddahnil in zadevo odložil nazaj v predal. »No ja, edino, če ne bi sam hotel …?« Pa kaj še! […]

Morda vas zanima tudi: