Erotične zgodbe | Fuk za kazen

Posted by
sex oglasi

Ko sta naju z Mojco najina tipa dobila pri lezbičnem obdelovanju, sta totalno popizdila. Sicer proti pičkam, ki ližejo pičke nimata nič, ampak, ker sva bili njuni punci in tega nista vedela, sta znorela.

Odločila sta se, da naju kaznujeta, sicer bi vse skupaj izblebetala v naši soseski. Damjan je od doma prinesel kamero in rekel, da naju bo snemal med lizanjem pičkic in ostalem ter, da se morava potem dati dol še z njima.

In to v swingerski varianti!

Mare se je ves čas hinavsko režal, Damjan pa je pripravljal stojalo za kamero. Vmes se je že slekel in se ves čas grabil za stoječega kurca.

Iščeš seks brez obveznosti?

DA     NE

“To pa bo šov pički, a?!” je užival v najinih tegobah.

sex oglasi

Morali sva se sleči in prvi sva bili na vrsti midve. Mojca je legla na hrbet jaz pa sem ji morala pričeti lizati pizdo. Damjan, ki je stal za kamero je ves čas ukazoval kaj morava početi in, da morava biti glasni. Mojca je morala gledati v kamero, ko sem ji z jezikom šarila po muci.
Medtem je Mare slekel svoje hlače in majico, ter z užitkom opazoval mojo ritko in si ga drkal za menoj. Potem je prišel trenutek, ko je rekel, da ima dovolj drkanja in, da je besen od misli, da bo vsak hip pofukal prijateljevo pičko.

Prasec Damjan se je le zarežal in mu dal proste roke.

“Pofukaj jo prasico, naj cvili!”

Spravil se je name od zadaj in, ko sem se že pripravila, da ga sprejmem vase, me je šokiral in mi kurca zabil v rit. Bila sem presenečena, nepripravljena in vsekakor nisem mislila, da ga bom fasala v rit.

Fukal me je kot kreten, me grabil za ritnici in se zabijal vame vse do jajc, ki so udarjala ob mojo pičko. Še močneje me je presenetilo dejstvo, da je bila ta mokra.
Kaj mokra, bila je poplavljena!
Bila sem divje vzburjena a tega nisem upala priznati. Fukanje v rit me je vzburilo do skrajne meje, svoje je dodala še vlažna prijateljičina pička na mojem nosu s katerim sem se zaletavala vanjo in dejstvo, da me je fukal njen tip.

NORO, NORO, NORO!!!

Mojca je kričala na ves glas proti kameri, jaz pa sem kričala v njeno razprto pičko. Prihajalo mi je prej kot kdajkoli in prej kot njemu v moji riti, čeprav je bilo jasno, da dolgo ne bo zdržal. Slabo sem skrivala orgazem saj je Damjan hitro dojel kaj se dogaja in me začudeno pogledal.

“Prasica, na koncu ti je spet bolje od vseh nas, a?”

Ja! Bilo mi je najbolj noro v lajfu! Prišlo mi je kot še nikoli in ob pogledu v njegov začuden obraz sem z veseljem sprejela še nekaj dodatnih sunkov v rit od kurca njegovega prijatelja.

Morda vas zanima tudi:

En komentar