Erotične zgodbe | Nor seks in 5 minut strasti

Posted by
sex oglasi

Med poplavo ljudi na plaži sem pritegnila njegov pogled oblečena v zapeljiv kos spodnjega perila. Najine oči so se srečale, s pomežikom sem mu povedala vse. Potem me je pogledala še ona. Njegova punca.

Nasmehnila se je in v meni je vse podivjalo. Zapeljivo sem si obliznila ustnice in jima pokazala hrbet. Med počasno hojo sem pogledala preko rame.
-sledita mi-
Zapeljala sem ju v šotor za hostese. Tam smo se preoblačila dekleta preden smo šle na plažo zapeljevat goste z vzorčki nove pijače. Za mano je kmalu vstopil on … potem še ona. Previdno je zibala z boki za njegovim hrbtom in opazovala moje pohotno telo. Ugriznila se je v ustnico in videlo si je, da si želi nečesa novega. On je z nasmeškom povedal, da je to že počel. Približal se mi je in položil roke na mojo zadnjico. Potegnil me je k sebi, nato namignil še njej naj se nama pridruži.

Obrnila sem mu hrbet, da bi jo vzela k sebi. Zapeljivo potna, ravno prav plaha in vzburjena je bila. Njeni bradavički sta kričali skozi poletno oblekico pod katero so se zakopale moje roke. Božala sem njeno golo zadnjico in se čudila njeni drznosti.
-brez spodnjic-
Pogledala sem jo globoko kolikor sem mogla in ji posesala ustnice. Predala se mi je. Najin poljub se je zavlekel, njenemu fantu pa se je zadaj za menoj vse napelo. S čvrstim korenjakom je tiščal med moji ritnici, nato pa umaknil hlače in mi z vrhom nabrekline pričel božati mednožje. Moj bog … tako velikega je imel, da sem ga dobro videla še celo spredaj, ko je podrsal ob moja potna stegna.

Iščeš seks brez obveznosti?

DA     NE

Sklonila sem se naprej, položila razneženo lepotičko na kup oblačil, z roko segla po njeni premočeni češpljici, sama pa izzivalna nastavila svojo ritko. S prsti se je zakopal za rob mojih spodnjic, jih umaknil in zavzdihnil ob pogledu na mojo gladko obrito breskvico. Sočno in mamljivo … Medtem, ko sem se z jezikom utapljala v sladkih ustih njegove drage, se je on s svojim dolginom potopil vame. Napolnil me je do zadnjega milimetra in takrat sem zadrhtela po celem telesu. Vedela je kaj mi počne in bila ob tem videti še bolj vzburjena kot prej. Njene oči so se svetlikale od poželenja, ko je doživljala nekaj povsem novega. Češpljo je imela še bolj vlažno in s stegni je pričela stiskati mojo dlan.

sex oglasi

Sklonila sem se k njej in z usti objela nabreklo pičkico, ki je kričala od potrebe. Njeno telo se je v trenutku napelo kot struna, iz ust pa se ji je izvil pritajen vzdih. Z dlanjo si jih je prekrila a ne za dolgo. Vročična lička so še močneje zardela, ko sem ji z jezikom zaokrožila okoli nabreklega gumbka. Menda ji je celo prišlo, ne bi vedela, a vedla se je kot bi ji.

Njen tip se je od zadaj zdaj že pošteno zabijal vame. Čutila sem kako mu velika moda butajo ob mojo polno češpljico, ki je zadovoljno cmokala med njegovimi naleti. Ob vsakem vbodu sem se ji zarila z jezikom med sramne ustnice in ji povzročila sladke krče. Tudi meni je prihajalo. Še nikoli tako hitro in še nikoli tako očitno.

Seks z neznancema je naredil svoje in ni minilo več kot slabih pet minut, ko sem se skremženim obrazom naslonila na poplavljeno muco. Umila sem si obraz z njenim sokom, stiskala stegna od prijetnih krčev, ki so se širili iz trebuha in občudovala slap sperme, ki se je zlival vame in kasneje še po meni.

Nekaj časa smo se še božali, drgnili drug drugega in v tišini vsak zase premlevali kaj se je zgodilo. Nič drugega kot 5 minut strasti katero smo vsi trije očitno morali potešiti.

Še gola sem jima postregla z dvema stekleničkama iz hladilnika in jima zaželela, da bi jima teknilo. Ošvrknil je moje vzburjene prsi, stopil k meni in me pošteno zalizal. Z desnico je pograbil mojo zadnjico in me naslonil ob nabreklino. Vedela sem, da bi me še enkrat. A na njej sem videla, da ji ne bi bilo prav. Rahlo sem ga potisnila od sebe, šla še k njej, jo vroče poljubila in pobožala nežno češpljico.

Potem sem odšla iz prostora in ju pustila za seboj.

Morda vas zanima tudi:

Komentiranje je onemogočeno.