Erotične zgodbe | Moje skrivnosti – Sandrin blog

Posted by
sex oglasi

Predstavljamo vam “Moje skrivnosti”, kot se imenuje Sandrin blog!

Sandra je izredno seksi bejba, ki uživa življenje z veliko žlico, ne pozna sramu kar se spolnosti tiče in je pripravljena deliti svoje izkušnje z vsemi nami.
V uredništvu smo navdušeni nad njo in verjetno boste tudi vi, dragi bralci in bralke. Sandra pa obljublja tudi presenečenja za najbolj zveste bralce!
Moje skrivnosti - Sandrin blog

Moje skrivnosti – Sandrin blog

Moje ime je Sandra, sem ponosna lastnica lepega telesa in genov, ki mi omogočajo, da ostanem vitka kljub nekaterim nezdravim navadam.

Življenje mi v mladosti ni prihranilo bolečih izkušenj. Vedno smo živeli v pomanjkanju in tudi šola mi ni šla. Zgodaj sem spoznala skrivnostne radosti raznovrstnega seksa in v njem našla uteho za svoje tegobe, ki so me spremljale vsak dan. Tedensko sem menjala barvo las, se oblačila v vse bolj seksi in pretesna oblačila zaradi česar se me je kmalu prijel vzdevek »Trnovska kurbica«.

Iščeš seks brez obveznosti?

DA     NE

Verjetno mi ni potrebno razlagati, da mama ni bila pretirano ponosna name. Očeta nisem nikoli poznala saj je odšel kmalu po mojem rojstvu. Mama mi ni povedala zakaj, pa še čisto vseeno mi je.

sex oglasi

Naj se jebe!

Prišel je dan, ko sem se odločila, da odidem po svoje in pustim zategnjence za sabo. Stara sem bila 21 let, pravkar opravila vozniški izpit in si kupila ena poceni »jetra«.

Precej kmalu sem ugotovila, da bom morala za preživetje vsaj nekajkrat na mesec razpreti svoje noge, kajti delo mi ni pretirano dišalo, pa tudi znala nisem ničesar posebnega.

Nekaj malega sem kelnarila, pa še to le zato, da sem prišla do potrebnih tipov, ki so bili pripravljeni plačevati za tisto kar so zakrivala moja oblačila.

Najprej sem se z njimi dobivala kot vsaka druga bejba, ki lovi svojega popolnega moškega, potem pa rade volje sprejela kakšno »darilce« ali pa pokazala užaljen obraz, če tega ni bilo.

Hitro so dojeli.

Nisem pa se prodajala kot cipa in ponujala fafanja za 20€ tako kot kolegica Manca iz centra, ki dejansko živi samo od orale. Nikoli ne da fukati. Dva do tri tiče potegne na dan s svojimi zapeljivimi ustnicami in to je to.

Pa seštejte 😉

To vedno počne v gosteh, v kakem parku ali v avtomobilu. Domov ne vozi nikogar, razen mene in svojih kolegov. Manca je ena tistih punc, ki enostavno noro obožujejo okus in občutek mokre muce na svojem obrazu. Še nikoli nisem videla tako močno prihajati nobene druge bejbe. Verjetno se je prenažrla tičev, ki ji vsakodnevno špricajo po obrazu in v usta. V avtu bo tipček bolj težkega srca špricnil po svojih sedežih 😉

Navodila naj jo opozorijo pred orgazmom ponavadi niso zalegla. Pa še huda ni smela biti sicer bi šlo po gobe tistih 20€ za par minut dela.

Sama sem se sprva samo nekajkrat mesečno dala dol za denar, kasneje pa postala kar malo odvisna od trdega kurca. Imela sem nekaj tipov o katerih sem sanjarila tudi kadar sem bila sama, a se kljub temu resneje nisem želela vezati.

Resnega fanta nisem imela nikoli, vedno je šlo le za kavs, spremstvo ali skupen dopust, izkušnje pa imam, kot rečeno, tudi z dekleti. Moram reči, da zelo prijetne in vsak mesec vsaj enkrat ali dvakrat »zabluzim« s kakšno seksi prijateljico. Zanimivo koliko deklet hrepeni po tem, da bi se dotaknila druge pičke, ji porinila prst vanjo, se poljubljala in lizala. Ponavadi so to popolne novinke, ki še ne vedo natančno kaj bi rade. Takšne »nedolžnice« imam najraje.

Jaz sem dobra vila za vsa ta dekleta, zdaj tudi nekaj let starejša in izkušena.

Vseeno pa imam rada ob sebi tudi trdega kurca, da ga lahko primem v roko, zdrkam in med tem gledam tipa v solzne oči, kako mi pada v oblast. Takrat lahko rečem karkoli, naredim karkoli, celo porinem prst v rit, pa bo potrpel brez besedice.

Imam precej seksi, napeto ritko, ki marsikomu zmeša pamet in mu vsili idejo po analnem seksu. Tja ne pustim vsakomur. Mora mi biti zares všeč in imeti kurca, ki si ga želim v svojo malo in tesno luknjico.

Analec sploh ni tako slab, kot si nekatere predstavljajo. Meni osebno pomeni analni seks dodatno vzburjenje, slast, ki je ne morem opisati z besedami. Ničkolikokrat mi je že prišlo od samega fuka v rit.

Nekje sem brala, da se temu reče analni orgazem. Kaj pa vem, meni pač pride, kadar sem dovolj zrajcana in takrat ga lahko tudi samo fafam, pa mi pride. Še posebej me vzburi misel na to, da imam pred seboj neznanca za eno noč.

Fukati vedno z drugim tipom je naravnost božansko. Vsakokrat znova imam v očeh tisti žar, ko čakam kaj se bo prikazalo izza njegovih spodnjic, kako velik bo, kako trd in koliko lahko prenese. Vsak tip ima svoj stil fukanja, ki je unikaten skorajda tako, kot prstni odtis. Nekateri se mi popolnoma prepustijo, drugi bi dali vse za to, da bi jih jaz vodila in ukazovala, spet tretji pa hrepenijo samo po moji riti, ki pa, kot sem že rekla, ni vsem dostopna.

Redki so srečneži ob pravem času na pravem mestu, ko mi paše in so mi vizualno dovolj privlačni, da se postavim na vse štiri, privzdignem napeti ritnici, ju s prsti razmaknem, da se pokaže pizdina soseda in jih nato povabim bližje. Vedno imam nekje pri roki lubrikant katerega ne štedim, ko je treba podmazati. Drugače boli kot hudič!

Pred akcijo jim vedno nataknem kondom, razen v primeru, ko gre za kakšnega znanca za katerega me ne skrbi, da bi mi podtaknil kakšno zoprno bolezen. Občutek golega kurca v pički, trdega in prepredenega z žilami, je enostavno brez konkurence.

Rada sem urejena, redno si brijem tamalo, se ukvarjam z vzorčki dlačic, včasih pa jo obrijem povsem do konca. Takrat je tako prijetno žametna na otip, da si jo moram takoj zdrkati. Tudi Squirtanje mi ni tuje, čeprav donedavnega sploh nisem verjela, da je to možno.

Bila sem prepričana, da v porničih to odigrajo. Da igralkam vbrizgajo vodo v češpljo in podobno. Skratka, zgodi se, da ob največjih orgazmih špricam kot za stavo in takrat me le redko kdo lahko ujame, ko me razmetava po postelji. Šele, ko pridem k sebi, vidim kaj vse in kako močno, sem zmočila. Potem navadno sledi glasen smeh in menjanje posteljnine. Nerodno mi že dolgo ni več.

Hmm draži me misel, da bi šla v tujino posnet čisto pravi porno film! Celo nekoga poznam, ki bi me predstavil pravim ljudem … kaj pa vem, vse je mogoče 😉

No ja, toliko o meni za prvič. Se pišemo-beremo, cmok! – Sandra –

Erotične Zgodbe | Dva tipa, eden v meni drugi pa v njem

Dvakrat je na kratko pozvonilo in takoj sem vedela za koga gre. Ura je bila namreč nekaj minut do treh, ko sem bila dogovorjena za enega od dveh »vročih sestankov« tisti dan. Odklenila sem in za nekaj centimetrov odprla, da sem lahko pokukala ven. Tam sta stala dva seksi tipa, […]

Morda vas zanima tudi:

Komentiranje je onemogočeno.