Seks po telefonu

Posted by
sex oglasi

Moja punca je bila 090 dekle za seks po telefonu

Seks po telefonu

Seks po telefonu

Z Andrejo sva hodila okoli dva tedna in pol, ko sem izvedel kaj počne v življenju. Bila je dekle z vroče linije, ene tistih 090 linij kamor lahko pokličeš, če ti je dolgčas in si zaželiš malce perverznosti in seks po telefonu.

Ker ni želela povedati številke na kateri dela, sem ugibal kar sam. Za raziskovanje sem si vzel cel večer in se vnaprej poslovil od kar nekaj denarja, ki ga bom ob tem zapravil.
V roke sem vzel telefon in nekaj časopisov z 090 oglasi, ter pričel s klicanjem.

Katerokoli sem dobil, sem takoj vedel, da ni prava, vseeno pa sem se težko poslovil, ko so enkrat pričele opletati s svojim jezikom in mi praviti razne kurbarije. Vedel sem, da Andreja tisti večer dela, zato sem vztrajal.

Iščeš seks brez obveznosti?

DA     NE

Po šestem ali sedmem klicu pa se mi je zazdelo, da je na drugi strani pravi glas. Z vsako novo besedo sem postajal bolj prepričan potem pa jo še ujel na neko besedo, ki jo je izgovarjala na tako svojevrsten način, da sem takoj vedel, da je ona.

sex oglasi

Priznati moram, da me je presenetila. Njen umazan besedni zaklad je bil zrel za prepoved in hišni zapor. Ona bi mi ga fafala, mi grizljala nabreklo glavico in ga goltala čisto do konca. Potem bi me lepo prosila naj ji usta napolnim s svojo spermo.

(Khm, bo takšnega mnenja tudi, ko ji povem kdo sem?), sem si mislil.

Če že plačam, potem si lahko še kaj privoščim ne?

“Poslušaj mačkica potrebna,” sem začel.
“Ja, ljubček … povej mi kaj bi rad, da ti naredim,” je vzdihovala v slušalko.

“Vem, da imaš hudo seksi ritko. Bi mi dala fuk v rit?” sem izstrelil.

“Mmmm, sploh ne veš, da mi to najbolj paše! Fuk v mojo tesno ritko, mmmm!”

Šlo mi je na smeh, a sem se zadržal. Ko sva se poslovila sem po nekaj minutah Andreji napisal SMS, da si je močno želim. Prejšnji dan je omenila, da lahko prespim pri njej in zdaj se mi je zdela idealna priložnost za to.

Seveda me je z navdušenjem povabila k sebi in, ko sva zvečer ležala pred televizijo in sem ji z roko šaril po hlačkah, sem jo pričel nagovarjati naj mi govori, kot govori tipom po telefonu.
Pičkico je imela vlažno in ni bilo potrebno veliko prepričevanja, da je pričela. Takoj sem se spomnil njenega glasu po telefonu kako si želi, da jo pofukam v rit. Moker prst od pičkinega soka sem potisnil daleč nazaj in se nesramno naslonil na njeno ritno luknjo. Nič ni rekla, niti trznila ni. Zato sem nadaljeval in rinil s prstom v danko dokler ga nisem imel do polovice v njej.

“Mmmm, ko bi vedel kako mi paše v rit,” je ječala.

“O, verjemi, da vem,” sem se nasmehnil, jo zalizal in jo položil na hrbet.

Seks po telefonu

Seks po telefonu (2.del)

Daljinec v češplji in predal skrivnosti! Na TV so predvajali neko zoprno nadaljevanko v kateri se nonstop režijo ljudje v ozadju in je bilo prav butasto, ko sem ji sredinca počasi rinil v ritko , kazalec pa v pičkico jo vprašal: “A ti paše ljubica?” V ozadju pa se je […]

Morda vas zanima tudi: