Pofukana kot kurbica

Posted by
sex oglasi
Seks na wc

Seks na wc

Stala sem na železniški postaji in gledala proti velikanski uri pod stropom. Jezila me je misel na to, da sem napačno ocenila odhod mojega vlaka proti Mariboru in zaradi tega prej odšla od svojega fanta. Tudi kolegico sem pustila na cedilu, ko me je povabila na kavo in sem letela mimo nje.

Na klopi pred menoj je sedel fant in me s komaj opaznim nasmeškom opazoval.

“Greš domov?” se je razgovoril.

Iščeš seks brez obveznosti?

DA     NE

Prikimala sem in sedla poleg njega. Čeprav ga nisem poznala se mi je takoj prikupil in mi dal občutek, da se poznava že vrsto let.

sex oglasi

“Marko,” je rekel in mi ponudil roko.

Spoznala sva se, potem pa se zaklepetala kot stara znanca. Ko mi je opisoval kraj kamor se odpravlja in iskal morebitne skupne znance, sem jaz skrivaj gledala v njegovo mednožje. Tega sicer ne počnem in sem presenetila še sama sebe. Skozi glavo so mi valovale njegove besede in njegov seksi, šarmanten glas. Menda sem si zapomnila tretjino tistega kar je rekel. Ostali prostor v možganih sem porabila za ocenjevanje njegovega premoženja v hlačah.

Čutila sem, da mi hitreje bije srce, v ustih se mi je nabrala slina in še dobro, da je prekinil moje drzne in umazane misli:

“Greva na kavo?”

Znova sem samo nemo prikimala, vstala in krenila za njim. Zdaj sem opazovala njegovo seksi zadnjico, ki se je napenjala v ravno prav oprijetih kavbojkah. Kar ugriznila bi ga v tisto atletsko ritko.

Srkala sem kavo, se zalivala in polivala z vodo, potem pa sem vstala, da bi šla na stranišče. Morala sem nekaj storiti. Prekiniti tiste grešne misli in skušati vanje povabiti svojega fanta.

“Pridem za tabo?” je dejal kot bi me ustrelil s puško. “Saj se samo šalim, ne boj se.”

Trhlih nog sem korakala proti vhodu v lokal saj sva sedela na terasi in vmes premlevala kaj se mi dogaja. Nenadoma sem se obrnila na petah, ga pogledala v oči in rekla:

“Pridi, če upaš.”

Bog mi pomagaj, pa to nisem jaz!!!

Primajala sem se do stranišča, slekla spodnjice in privzdignila krilo, da bi sedla na školjko. V bistvu me sploh ni tiščalo, le stran sem hotela. Zdaj pa sem ga kot neka kurbica povabila naj pride za menoj v stranišče. Še dobro, da me ni vzel resno, sem si mislila, ko sem se spustila na hladen pokrov, presenetljivo čiste, školjke.

Ušesa so se mi napela, ko je nekdo vstopil v prostor. Koraki so se počasi bližali mojim vratom pred katerimi so tudi obstali.

“Si tu?” sem zaslišala njegov glas in se zdrznila, ko sem opazila, da si božam razbeljeno mucko.

Previdno sem odprla vrata in ga spustila k sebi. Verjetno sem bila videti kot največja trapa na tem svetu a nekaj mi ni pustilo, da ne bi izkoristila te priložnosti o kateri sem od nekdaj sanjarila. Odpel je zadrgo svojih hlač in ven potegnil debelega kurca. Tako obilnega še nisem videla nikoli. Vsaj v živo ne.

Počasi ga je gnetel v roki in mi z njegovim vrhom mahal pred obrazom. Očarana sem strmela v velikansko gmoto, ki se je medtem že povsem prebudila in z nabreklo, rožnato glavico božala moje našobljene ustnice. Bil je nežno prijeten na otip in topel. Odprla sem usta in vanje vzela vrh obilnega tiča. Z jezikom sem ga božala, z roko pa se lotila njegove mošnje. Nežno sem masirala velika moda, jemala kurca vse globlje v usta in zijala gor k njemu, da bi videla, če mu je všeč.

Imel je več kot zadovoljen izraz na obrazu. Oči so se mu vrtele naokoli, z roko pa je mešal moje lase in mi jih umikal z obraza.

“Mmmm, kako dobro fafaš mala,” je rekel.

Z drugo roko sem mu šla nazaj za hrbet in ga zgrabila za rit. Izpolnila sem si željo od malo prej, ko sem hodila za njim. Za trenutek sem vzela kurca iz ust in ga med drkanjem opazovala.

“Lepega kurca imaš,” sem priznala.

“Hvala! Lahko počneš z njim kar te je volja,” je v smehu dodal.

Potem sem ga spet vzela v usta, ga nekaj časa obdelovala, nato pa vstala in se mu obesila okoli vratu. Poljubila sva se, najina jezika sta se lovila globoko v ustih, njegove roke pa so smuknile pod moje krilo in me grabile za rit. Potem je pričel božati mojo češpljico, ki se je medila od velikanske potrebe, noge so se mi pričele tresti in še močneje sem se naslonila nanj.

“Pofukaj me Marko! Pofukaj me močno, takoj!” sem bila neučakana.

Bila sva na tesnem s prostorom zato me je prijel za boke in me obrnil naokoli. Njegove roke so preplavile moje telo, božal in stiskal je moji joški, takoj zatem pičko, vanjo porival svoje prste, meni pa so se iz grla trgali kratki kriki. Dvignil mi je krilo nad boke, me s telesom potisnil naprej, da sem se z rokama naslonila na kotliček pred seboj in ritko potisnila daleč nazaj v njegovo naročje.

“Primi za kurca ljubica, … nastavi si ga pred muco lepotička potrebna,” je sikal skozi zobe in me delal še bolj potrebno.

Z levico sem segla nazaj, ga poiskala in ga popeljala pred mokro pičko, ki ga je rade volje vzela vase. Počasi se je naslonil naprej in čutila sem kako se razpiram pred njim, kako ga jemljem vase in kako se trese od poželenja ob tem.
Ko sem mislila, da je že s celim v meni, je vstopil še za nekaj centimetrov in me pustil brez sape. Nekoliko sem počepnila v kolenih, da je imel popoln dostop, potem pa se samo še pustila pofukati neznancu kot prava kurbica, v stranišču neznanega lokala ob železniški postaji, zavedena od potrebe in davnih želja, ki so čepele nekje globoko v meni in čakale na podobno priložnost.

Fukal me je kot, da bo vsak hip konec sveta. Grabil me je za zibajoči se joški, jih strašansko gnetel, da so me nabrekle bradavice jebeno bolele. Zaletavanje v mojo zadnjico kar ni in ni ponehalo, prihajalo mi je, kriknila sem, še enkrat, … zajela sapo, lovila ravnotežje, potem nenadna praznina, cmokajoči zvoki za menoj, drkanje kurca, salve vrele sperme po mojem hrbtu in ritnicah, … lahen vetrič, prepih, … cvileč zvok zibanja vrat …

Ostala sem sama. Še vedno v enaki pozi, pofukana, od sperme neznanca pošpricana in potešena kot še nikoli.

Morda vas zanima tudi:

Komentiranje je onemogočeno.