Potrebna študentka

Posted by
sex oglasi
Potrebna študentka

Potrebna študentka

Starši so odšli čez vikend na morje, jaz pa sem ostala doma, ker sem se morala učit za izpite. Kljub temu, da sem menila, da dovolj znam pa sem želela za konec prejeti najvišje ocene. Težava je bila le v tem, da sem bila sveže zaljubljena v Tomaža.

Nekajkrat sva se dobila, se enkrat na hitro celo dala dol v študentskem domu pri njemu, potem pa sem o tem lahko le še sanjarila. O svojem Tomažu in njegovem velikem kurcu, ki mi ni šel izpred oči. Meni je pravil, da sem potrebna študentka.
Kadarkoli sem pomislila nanj sem pred seboj videla tisto veliko, masivno in utripajočo žilo. Žal mi je bilo, da ga nisem ubogala že prvič in ga celega prelizala, ter mu dokazala, da se še kako moti, ko je dejal, da verjetno sploh ne znam fafati.

Minilo je nekaj časa preden sem se v beli srajčki in mini krilu na kavču, zavedla, da imam v rokah narobe obrnjen zvezek. Nasmehnila sem se tej ugotovitvi in z desnico segla po mobilnem telefonu na omarici.
Utripajoča lučka je naznanjala njegovo sporočilo, ki je bilo tako kot vsa prej, precej umazano. Znal je z besedami in dobro je vedel, da sem ga potrebna kot Sahara vode. Že ob najinem prvem fuku so mi oči žarele, roko sem imela ves čas med njegovimi nogami in se igrala s trdim kurcem.

Iščeš seks brez obveznosti?

DA     NE

“Ga imaš rada?” se je večkrat pošalil.
“Huh, pa še kako,” sem odvrnila in takoj sedla nazaj nanj.

sex oglasi

Tisti večer mi je prišlo trikrat. Večkrat kot prej z vsemi tipi skupaj. Nekaj časa sem se bala, da ne bom nikoli v življenju okusila slasti orgazma. K sreči je bil Tomaž tip kakršnega sem si že od nekdaj želela. Seksi, postaven, samozavesten in človek dejanj. Hitro sva se razumela in precej kmalu tudi pristala v postelji.

Odgovorila sem mu na sms in ga podražila, da je vedno dobrodošel. Spraševal me je namreč ali je zrak čist. Vedela sem, da je mojega učenja konec in, da bo tisto noč prespal pri meni. Tega sem se veselila in ga pričakala z velikim nasmehom na ustnicah, ter iztegnjeno roko, ki je pristala na njegovem mednožju.

“Že?!” se je začudil.
“Če te moti pa nič,” sem zlobno rekla.

Seveda ni imel nič proti in je tudi sam zarinil svoje roke pod moje kratko krilce. Pohotno je zgrabil za mojo ritko in pričel mečkati hlebčka. S prsti se je trudil priti vse do moje pičkice in to mu je kar dobro uspevalo. Ves čas sem se vzpenjala na prste in mu, prisesana na usta, stokala vanje.
V roki je rasel njegov kurčič in kmalu postal zavidanja vreden kurac, ki je že utripal v moji pesti in me vabil navzdol. Odlepila sem se od njegovih ustnic in jezika, ter pokleknila k njemu. Zdaj sem imela točno pred očmi tisto lepo batino, ki mi je vse dneve tako močno mešala štrene.
Ne spomnim se točno a zdi se mi, da sem se nasmehnila ob tem razgledu. Roka mi je spolzela povsem do njegovega trebuha in iz nje je vame meril Tomažev izjemen ponos. Dotaknila sem se njegovega nabreklega vrha s svojimi ustnicami in slišala sem kako je zavzdihnil. Očitno zares ni verjel, da mu ga bom enkrat pofafala. Ta ideja me je navdala z dodatno zagnanostjo in, po začetnem otipavanju in spoznavanju, sem kurca pričela počasi jemati v usta.
Podložila sem jezik, da ni drgnil ob moje zobe in ga posesala globoko vase. Čutila sem silno napetost v žrelu, ko se je spustil vanj, oči so se mi za hip zasolzile, potem pa sem prav počasi odmaknila obraz od njegovega trebuha.

S prsti sem pogladila gladko obrita moda, jih previdno božala med prsti in znova vzela kurca v usta. Slišati je bil več kot zadovoljen, roko je položil na moje zatilje in me pričel nabijati nase. Čutila sem njegovo potrebo in bilo mi je všeč, da sem ga tako zelo vzburila.
Goltala sem trdega kurca, se dobesedno davila z njim a neznansko uživala pri tem. Čutila sem kako mi iz pičke pritekajo sokovi, kako zelo potrebna postajam. Bradavice na joških so tako močno nabreknile, da se jih je dobro videlo siliti skozi srajčko katero je naposled slekel, mi odpel nedrček in se z rokami oklenil mojih melonic.

“Tanja …” je začel. “Pofukal te bom med te krasne joške, v usta, pičko in, če boš hotela … še v rit! Samo ne odnehaj zdaj ljubica … tako lepo ga vlečeš pizda … ahhh!!!”

Potrebna študentka

Potrebna študentka (2.del)

Ste že prebrali 1.del? – Analni orgazem – Kavč je bil za najine vragolije kar malce premajhen a najina domišljija ni imela meja. Če sem imela še nekaj trenutkov nazaj v ustih njegov ponos, sem zdaj že ležala na hrbtu, z eno nogo preko naslona, drugo pa sem imela na […]

Morda vas zanima tudi: