Erotične zgodbe | 6 lukenj ni bilo dovolj

Posted by
sex oglasi

Erotične zgodbe biljard seks

Nikoli ni blestela v nobenem športu a v prav vseh je znala še kako uživati. V biljardu ni bilo nič drugače.

Pred kratkim jo je kolegica spoznala s tipom, ki ji je ves čas delal skomine. Kadarkoli je prišla k njej v službo se je po nekem naključju vedno znašel v bližini. Sprva sta si izmenjala nekaj nedolžnih pogledov potem pa kmalu končala na kavi, … kosilu, … večerji in nazadnje celo v nočnem baru. Zgodilo se je hitreje kot je znala sprocesirati. Misli so ji švigale sem ter tja, pamet pa jo je počasi zapuščala. Kadarkoli je želela pomisliti na kaj običajnega, so ji misli ušle nazaj k njemu. Oči so sledile mislim in on je kmalu opazil kako požira njegovo mednožje, kako ji roke vleče k njemu in kako se mu ob vsaki priložnosti zapeljivo nastavi.

Proti jutru jo je odpeljal domov in jo odložil pred blokom. Ni še želela ven. Naslonila se je k njemu in mu nastavila ustnice v poljub. Poljubil jo je a le na kratko. Desnica ji je sama od sebe spolzela po njegovem stegnu in z vrhovi prstov je že lahko čutila, da se bliža tistemu kar se je skrivalo v nekoliko tesnih hlačah. Srce ji je tolklo ob brado, ko se je skoraj že dotaknila njegovega, vidno vzburjenega, mednožja. Čutila je kako prekleto je vlažna med nogami in ščemelo jo je kot že dolgo ne. Razmišljala je le še o njegovem kurcu in fuku, ki je bil tik pred njo. Presenetil jo je, ko se ji je izmaknil in dejal, da mora biti čez slabo uro na otvoritvi podružnice v podjetju. Bil je pomemben člen velikega podjetja, a tisti trenutek bi mu najraje zarila svoje dolge nohte v obraz.

Bila je besna a tega ni želela pokazati. Vseeno se je nekoliko umirila, ko se ji je opravičil in dejal, da jo v opravičilo naslednji dan povabi k sebi na pijačo in partijo biljarda. V svoji svetleči hiši je imel seveda tudi sobo za biljard in podobne “neumnosti”.

Iščeš seks brez obveznosti?

DA     NE

“Imaš sobo za fuk tudi?” ga je predrzno vprašala.

sex oglasi

“Pridi, pa boš videla,” ji je namignil.

Naslednji dan, proti večeru, sta se dobila pri njemu. Pričakal jo je pri vratih, ves lep in nasmejan kot vedno. Na obrazu mu nikoli ni pisalo, da bi imel skrbi ob tako pomembni službi. To je razumela, ko ji je povedal, da dela zato, ker si tako želi. Starša sta mu zapustila dovolj denarja in nepremičnin, da bi lahko do konca življenja užival kje na otoku.

Oblečena je bila zapeljivo kot, da bi ne vedela, da bosta igrala biljard. Kratko krilo ji je komajda zakrivalo napeta hlebčka, joški pa sta se bohotili izza globokega dekolteja. Počutila se je odlično, še posebej, ker je imela spodaj čudovit, erotičen roza komplet. Danes ga bo zagotovo videl, si je obljubila pri sebi. Bila je navdušena nad njegovo hišo, soba z mizo za biljard in barom pa jo je naravnost očarala.

“Pa ti fuk sobe sploh ne rabiš,” se je zasmejala.

Tudi njemu je raztegnilo ustnice v širok nasmeh, da je pokazal svoje popolne, bele zobe. Pojedla ga bom, … polizala od glave do pet, si je prigovarjala v mislih. Postregel ji je z neko noro okusno alkoholno pijačo. Okus je bil tako poseben, da ga ni mogla primerjati z ničemer kar je kdajkoli dala v usta. Na koncu se je čutilo nekaj alkohola, vmes pa poezija okusov.

Stal je pred njo v beli, razpeti srajci, stiskal palico v roki in se ji smehljal.

“Bova stavila kaj?” je rekel.

“Nekako nesmiselno se mi zdi, glede na globini najinih denarnic,” je odvrnila.

“Kdo pa je rekel, da za denar? Staviva za oblačila. Vsaka izgubljena igra, en kos dol.”

Slišala je natanko tisto kar si je potiho nadvse želela. Misli, da ne upam? 

“Hmm, sliši se zanimivo. Kaj pa, ko zmanjka oblačil?”

“Takrat pa bova seveda kompenzirala. Marsičesa se spomnim ta hip.”

Postavil je krogle in izvedel prvi udarec. Takoj je videla, da je dober, a je to ni prav nič skrbelo. Tudi sama je znala udariti in spraviti kakšno v pravo luknjo. Konec koncev je vendarle na voljo kar 6 lukenj.

Ko je bila na vrsti, je seveda pred udarcem zavzela kakšno od svojih neverjetnih poz in mu z ritjo ukradla oči. Ni opazil, da je z roko potisnila kroglo v luknjo in si prigoljufala še en udarec. Stal je za njo in jo opazoval. Prisegla bi, da vidi nabreklino v njegovih hlačah. Tokrat je zgrešila in mu nerada prepustila mesto pri mizi. Nastavila se je ravno tja kamor je želel sam. Drgnila sta drug drugega s telesi in nekajkrat ga je namenoma z roko oplazila po mednožju. Čutila je tistega trdega kurca v hlačah in kar težko se je sprijaznila z dejstvom, da bosta še naprej igrala. Že od doma je šla nekoliko vzburjena, ko pa ga je zagledala pri vratih, bi se najraje dala dol z njim že na hodniku.

Kakorkoli, sprejela je njegovo igro in kaj kmalu je igrala svoj prvi biljard v spodnjem perilu. Zelo samozavestno se je naslonila preko mize, povsem iztegnila noge in napela svojo lepo ritko proti njemu. Vedela je, da prekleto dobro izgleda in to je znala še kako pokazati. Njegova usta so komajda sproti goltala slino in cmoke, ki so se pojavljali ves čas. Dovolil ji je, da je zmagala eno igro in še sam slekel vsaj srajco. Opazovala je njegovo atletsko izklesano telo in si želela, da bi ga premagala še za hlače. Žal ni šlo in je bila sama na vrsti za slačenje. Ker je izgubila zadnjo igro in nato še eno, je bila dolžna več kot bi lahko dala s sebe.

“Kaj bova pa sedaj?” je vsa nedolžna vprašala in ga gledala med noge.

Nadel si je hinavski nasmešek, prijel za hlače in jih potegnil dol.

“Fafala boš,” se je zasmejal in sedel na stol.

“Ni kaj, izgubila sem,” se je rade volje vdala.

Še prej pa mu je ponosno pokazala svoje lepe prsi. Požiral jo je z očmi, ko se je sklonila k njegovemu stoječemu korenjaku. Verjetno mu je stal že vse od prve igre, ko je bil tako trd. Brez večjih pomislekov ga je vzela v usta in se s svojimi polnimi ustnicami spustila po njem vse do korena. Imel je ravno prav velikega, da je lahko pokazala kaj vse zna. Iz ust se mu je iztrgalo nekaj kratkih vzdihljajev, trebuh mu je potegnilo proti hrbtenici in prste ji je zakopal v lase. Z rokama je spremljal njeno glavo, ki se je tako zapeljivo zibala v njegovem naročju. Oblizovala je vrh njegovega tiča, ravno tam kjer ga je najbolj skelelo. Komajda je lovil sapo in razmišljal o tem, da bi bilo morda dobro odigrati še eno igro. Bil je preveč vzburjen in res ni želel, da bi mu prišlo že po nekaj sekundah.

“Igral bi s tako trdim tičem?” se je zasmejala.

“Pa saj ne bom tolkel kugel z njim,” se je pošalil.

“Upam, da res ne in boš raje mene!”

Nato sta prvič povsem gola igrala biljard. Nihče ni zadel, ne on in ne ona. Bilo je nemogoče. Oba zrajcana do nezavesti, sta se sprehajala okoli mize in skušala udariti pravo kroglo. Ko se je v nekem trenutku ona nastavila preko mize in zavihtela eno nogo nanjo, je bilo nemogoče ostati miren. Približal se ji je od zadaj, jo prijel za boke in z tičem zdrknil po povsem vlažni brazdi potrebne pičke. Zaječala je, a vseeno nekako kilavo sprožila udarec proti beli krogli. Počasi jo je božal s svojim trdim tičem, z rokami pa grabil za lepi, jedri dojki, ki sta obstali nad zeleno površino mize.

Potem jo je obrnil k sebi in potisnil na rob mize. Z rokama je šla nazaj, razmaknila krogle in stopala potegnila na rob mize. Razmaknila je noge, da ji je odprlo vlažno češpljo, ki je kar klicala po njegovem kurcu. A ga še ni dobila. Najprej se ji je približal z obrazom. Poljubljal jo je po kolenih, ki so lezla narazen, pa nato po notranji strani stegen in se z vrelimi ustnicami, ter jezikom spustil vse do stičišča vlažnega, rožnatega cveta. Z usti je objel njeno gladko urejeno češpljico in potisnil vrh jezika vanjo. Glasno je zastokala in se ob tem prijela za prsi. Občutki, ki so ji preplavili telo so bili neopisljivi. Z vsakim novim gibom in dotikom jo je spravljal v totalno nerazsodnost. Nikoli ni kaj dosti govoričila med seksom, tokrat pa so bila njena usta polna umazanije. Besed, ki so prihajale iz njih, navadno ni imela v svojem slovarju.

Končno je vstal in se ponosno prijel za kurca, ki se ji je zdel vse večji in večji. Počasi se ji je približal. Rob mize je bil ravno prav visoko od tal, da je njena mokra pička čepela tam kot na pladnju zanj. Vrh nabrekle glavice je zaril med sramne ustnice, se vlažil med njimi, nato pa povsem brez opozorila prodrl vanjo. Zdelo se ji je, da jo jemlje tema, ki je prekrila njene oči. Telo se ji je spremenilo v eno samo veliko točko bolečega užitka. Iz ust so ji drli kriki naj jo pofuka kot še nobeno, naj jo nasadi na tistega lepega kurca čisto do konca.

Ni je ubogal. Počasi je suval vanjo, kot bi se naslajal nad njeno bolečino hrepenenja po preklemanem orgazmu. Prijel jo je za roki in jo potegnil k sebi. Ugajal mu je tisti občutek toplih prsi na goli koži. Nabrekli bradavici sta risali po njegovem telesu medtem, ko je ona sesala njegov jezik in ustnice. Potem jo je potegnil z mize in jo obrnil okoli. V bistvu je vse naredila sama takoj, ko je začutila kaj si želi. Z obrazom je legla na mizo in visoko privzdignila nogo. V transu je sprejemala tistega kurca, ki se je prebijal v vročično pičko in ga stiskala z vsako mišico, ki ji je bila na razpolago. Oči ji je obračalo naokoli, ko jo je grabil za ritnici, se sklonil preko njenega hrbta in ji na uho grozeče zašepetal:

“V rit te bom pofukal, …”

Ko bi me vsaj, … jaaa, daj me, … je vrelo v njeni glavi.

Počasi ga je vzel iz njene poplavljene pičkice, se nekoliko privzdignil in se ji z mastnim tičem naslonil med ritnici. Ni bilo videti, da bi imel kaj možnosti za uspeh. Potem pa se je počasi vdala in vse več ga je bilo v njej. Počasi, z občutkom jo je napadal vse dokler se ni popolnoma prepustila. Z desnico je zgrabil za njene lase in ji glavo potegnil nazaj, z levico pa ji segel naprej, med noge in se lotil načete pičke, ki se mu je medila med prsti. Vse glasneje je ječala, njena usta so še vedno streljala skrajno umazane besede, on pa jo je vse konkretneje nažigal od zadaj. Zaletaval se je v tisti prelepi ritnici in opazoval kako mu korenjak izginja v tesno ritko. Prsti levice so spretno opravili z njeno vzburjeno češpljico, ki mu je dobesedno eksplodirala v roki. Kmalu zatem je eksplodiral tudi sam in med sladkimi krči za nekaj trenutkov, povsem nemočen obležal na njej. Vse luknje polne, … konec igre.

 

Morda vas zanima tudi:

Komentiranje je onemogočeno.