Potrebna študentka (2.del)

Posted by
sex oglasi

Ste že prebrali 1.del?

– Analni orgazem –

Kavč je bil za najine vragolije kar malce premajhen a najina domišljija ni imela meja. Če sem imela še nekaj trenutkov nazaj v ustih njegov ponos, sem zdaj že ležala na hrbtu, z eno nogo preko naslona, drugo pa sem imela na tleh. Opazovala sem njegov pohote pogled, ko se mi je spuščal med razkrečene noge. Po pički mi je gomazelo milijone mravljincev zaradi katerih sem morala z roko tja dol. Pričela sem si drgniti poplavljeno pizdo, božati noro nabrekel ščegetavček in roko umaknila šele, ko se je mokroti povsem približal s svojimi usti.

Pojedel je mojo potrebno pizdo, jo za hip izpustil iz ust in jo znova zajel z usti. Za trenutek sem ostala povsem brez zraka in se, oprta na komolce, dvigovala, da bi videla kaj mi počne.
Ni šlo. Preveč me je treslo po celem telesu, grabili so me prijetni krči in nazadnje sem omahnila nazaj, nogo na naslonu pa potisnila še bolj preko.

Njegov jezik se je igral z mojim občutljivim ščegetavčkom, jemal ga je med ustnice, ga sesal in oblizoval, da sem lahko le še sopla, potem pa pričela precej glasno ječati. Dodal je še prst, lizal po vlažni pički in me fukal z njim.

Iščeš seks brez obveznosti?

DA     NE

»Veš kako trdega imam zdaj?« je nenadoma vprašal.

sex oglasi

Mislila sem, da je bil trd že prej, a je očitno poznal še eno stopnjo trdote več kot jaz.

»Pridi name,« sem ga rotila in ga vlekla za ramena. »Pridi, pofukaj me ljubi!«

Medtem, ko je plezal na kavč in med moje povsem razprte noge, sem opazovala zares enormnega kurca, ki je z debelo glavico drgnil po kavču, nato po mojem kolenu, stegnu in končno pristal na vreli pički. Sprva ga je čisto počasi rinil vame, pa potegnil ven in znova do četrtine v poplavo med mojimi nogami.
Bledlo se mi je od užitka, dolge nohte sem zapičila v njegov hrbet in ga končno objela z nogami, ter potegnila nase. S celim kurcem je pristal v meni in moj raztegnjen krik je napolnil sobo. Upala sem, da me ne slišijo sosedje, sicer bodo povedali mami in očetu, ko se vneta.

Njegove roke so spolzele navzdol po mojem vzburjenem telesu, nato pa so se njegovi prsti krčevito oklenili mojih napetih ritnic. Privzdignil me je od kavča, se mi zagledal v oči potem pa me pričel fukati tako kot mi je bilo najbolj všeč.
Samozavestno, brez premora, trdo in na trenutke grobo. Rad je poslušal moje ječanje in besede, ki so se ulivale iz mojih ust kot bi bila največja prasica na tem svetu.
Ni nehal niti, ko sem kriknila, da mi prihaja. Metalo me je po kavču, moja zadnjica je bezljala sem ter tja, on pa me je zgrabil za boke in me v sunku obrnil na trebuh.
Naenkrat so moje prsi objele pohotne roke, globoko v sebi pa sem začutila njegovega tiča.

»Fak kako hudo ritko imaš bejba!« je zaječal, ko je s kurcem za trenutek zastal v meni.

Sprva nisem bila prepričana ali imam kurca v riti ali pički, ko pa ga je po nekaj sunkih potegnil ven, ga naslonil na ritnici in se počasi spustil do ritne luknje, sem vedela. Šele zdaj se je spravil nadnjo in kar mi je obljubil je sedaj storil.

Čisto počasi je z vrhom kurca masiral moj vhod, da se je sprostil, pričel počasi vtikati vanj prst, potem pa še tisto veliko pošast. Milimeter za milimetrom je prodiral in me puščal brez sape in besed.

Še nikoli prej nisem imela v riti tako velike reči in, če bi me popoldan vprašal, bi rekla, da je tudi nikoli ne bom. Zdaj pa sem bila sesuta od prvega orgazma, potrebna še enega, pokvarjenih misli, razkrečena in brez sramu …

»Jaaaa, daj … pofukaj me v potrebno rit!« sem nenadoma rekla in se z rokami zgrabila za ritnici.

Kratka bolečina, občutek nemoči, potem pa tisti tujek globoko v moji riti …

Oh, moj bog kako nenavadno sem se počutila! In kako predrzno, seksi, pohotno in še marsikaj drugega. Za hip mi je švignilo skozi glavo, da prvič izkušam analni seks. Potem sem se le še čudila kako super je in tiščala svojo ritko navzgor proti njemu glavo pa zakopala globoko v kavč..

»O fak!!!« je vzdihoval za menoj. »O fak, kako tesna si prasička! O fak …«

Po vsakem nadaljnjem vbodu sem bolj čutila kako ga jemlje, kako se bori z orgazmom, kako zelo rad bi še ostal v meni.

»Ostani noter … ostani v meni … naj ti pride vame, mmm … ahhh – ahhh!!!« sem vpila.

Njegova vrela sperma je v presledkih divje brizgala iz velikega tiča parkiranega v moji riti. Čisto do jajc ga je imel v meni in se mi s trebuhom naslonil na rit, potem pa s celim telesom legel na moj usločen hrbet.

»O pizda kako mi je prišlo!« je priznal in se z rokami igral z mojimi joški, ter sopel za moj vrat.
Stiskala sem ritko kot bi želela iz tiča izcediti še zadnjo kapljico sperme in se spraševala kaj je tisti neznan občutek.

Je to bolečina, adrenalinski šok, orgazem neke nove vrste …? Bojda obstaja tudi analni orgazem.
Hmm, morda pa je bilo to.

Najbolj brane erotične zgodbe

Morda vas zanima tudi: