Potrebna dekleta

Posted by
sex oglasi

Potrebna dekleta včasih skrivajo svojo naravo …

Majda je bila kot vsa ostala slovenska dekleta. Rada je govorila, se družila s prijateljicami, hodila v šopinge in zijala za fanti. Kaj je bilo lepšega kot, ko so se potrebna dekleta v lokalu ob pijači pogovarjala o hudih tipih, svojih fantih in izkušnjah.
Majda je požirala podatke o tem kako velikega kurca ima kdo, kako fuka in koliko časa zdrži. niti za hipec pa ni dala prijateljicam vedeti, da ob tem postane silno potrebna in menca s stegni, si tišči prste med noge in boža ščemečo pičkico.

Nič kolikokrat je letela na stranišče, si iz obupa potegnila hlačke do kolen in zabredla s svojimi prsi v potrebno pičko. Z drugo roko si je ponavadi prekrila usta saj je težko ostala tiho, ko ji je prihajalo.

Pogovor o Tomu, Majinemu bivšemu, jo je dobesedno zažgal. Maja je navdušeno pravila kako velikega kurca ima in kaj vse je počel z njo. Pustila ga je, ker se ni želela še resno vezati kajti dekleta njene starosti (22 let) naj bi imela še nekaj svobode preden se vežejo.
Želela je izkusiti še marsikaj in že takrat se je lahko pohvalila z marsičem. Seks v troje, ljubljenje z drugim dekletom in prvim orgazmom ob lizanju pičkice sestre svojega tipa.

Iščeš seks brez obveznosti?

DA     NE

Majda je bila besna od potrebe in je svojo zadnjico že pognala od stola, da bi krenila na stranišče. Takrat pa je kot bog na prizorišče stopil Tom. V trenutku se je spomnila vseh Majinih nazornih opisov njegovega velikega kurca, kako rad fuka z njim in kaj vse še počne, če mu le dovoliš.
Tako potrebna kot je bila, niti ni bilo čudno, da ga je pri vratih prijela pod roko in mu šepnila, če bi se dal dol z njo.

sex oglasi

Sprva je bil nekoliko presenečen a je kmalu ugotovil, da ga je boginja seksa vnovič nagradila. Poslala mu je satansko potrebno pičko, ki je bila za nameček še po njegovem okusu. Ni želel niti slišati o fuku na sekretu. Z avtom jo je odpeljal k sebi domov in ji dovolil, da ga sleče, če bo pred tem še sebe.

Onemel je od njenih lepot, od njene gladke pičke vrh katere je raslo nekaj zelo svetlega puha. S prsti ji je zabredel v poplavo in kurac mu je v trenutku skočil pokonci. Majda mu je tresočih rok odpenjala zadrgo in mu slačila hlače potem pa kot beštija segla po kurcu, ki je bil še večji kot si ga je v mislih zamislila. Morda Maja celo ni dovolj prepričljivo opisala velikega uda, ki je zdaj čakal pripravljen na njo.

Padla je na kolena pred njim, ga občudovala, potem pa vendarle pričela fafati darilo, ki ji je padlo z neba. Še samo sebe je presenetila, ko je celega kurca spustila navzdol po žrelu, kajti sicer je že pri manjših pokašljevala. Tako potrebna je bila, da bi si želela tisti hip vso njegovo spermo čutiti kako ji polzi po žrelu. On jo je prijel za čop vrh glave in jo pričel nesramno nabijati na kurca. Všeč ji je bilo, da je pokazal nekoliko grobosti in ne bi se branila niti kakšne klofute.

Navzven ni nikoli delovala tako pokvarjeno a, ko se je znašla v takšni priložnosti, je iz njenih globin prilezla prava pokvarjenka satanskih načrtov, ki bi se pofukala do smrti. Dekleta nikoli ne bi mislila, da imajo med sabo tako hudo skvarjeno rožico.

Fukala sta v njegovi postelji in sicer si je on želel, da se spravi na vse štiri in mu ponudi svojo pičko in ritko od zadaj. Hlebca je vzel med svoje velike dlani in ji pričel lizati pičko, ki se je kopala v sončni svetlobi, ki je lila skozi okno. Še nikoli ji ni nihče tako zelo strastno polizal pičke. Bilo jo je sram priznati, da že prihaja a menda je vedel, saj je cvilila in vzdihovala kot, da jo bo vsak hip pobralo.

Tom je s svojim velikim kurcem tako močno napičil Majdo od zadaj, da je čutila kako ji njegova mogočna jajca tleskajo ob mednožje. Kričala je od potrebe in si, navdušena nad prvim orgazmom, celo na glas zaželela kurca v rit. Tom je bil navdušen, ni pa vedel, da se v rit še ni dala fukati. Čeprav je šel počasi in dodobra oslinil tesno luknjico, pa je Majda ob prvem preboju skorajda izgubila zavest.
Nenavaden občutek, strah, bolečina in poželenje obenem. Obraz je zakopala v blazino in kričala na ves glas medtem, ko je Tom svojo velikansko mrcino že povsem pospravil v njeno rit. Potem so prišle prej zaželene klofute, ki so udarjale ob vse bolj rdeči ritnici, njegov kurac pa se je vse hitreje in vse bolj tekoče zabijal v potrebno Majdino rit vse dokler ni eksplodiral v njej in ječe potegni zadevo iz pekoče rit, ter opazoval svoje seme kako se počasi izliva iz nje po Majdinih tresočih se stegnih.

Morda vas zanima tudi:

En komentar