Ste to že kdaj počele s sadjem ali zelenjavo?

Posted by
sex oglasi

Fantaziranje, tako moških kot žensk, o tem, da se ženska samozadovoljuje z veliko kumaro ali banano, ni nič novega. Ankete kažejo, da kar okoli polovice vseh vprašanih žensk potrjuje tovrstne izkušnje.

Kako pa je s temi rečmi v praksi?

Najprej povejmo, da rek “Kumare so dobre za kožo” v tem primeru ne drži, saj dražijo sluznico, zato pred vtikanjem tega kosa zelenjave v svojo nožnico, vsekakor nataknite kondom.

Pri olupljeni banani se je potrebno zavedati, da bo kak kos vsekakor ostal v vas, prav tako bizarna poročila iz urgentnih blokov pravijo, da so v vaginah našli že marsikaj. Razpolovljene hrenovke, klobase, manjša steklenice, … prav tako podobne reči rešujejo tudi iz anusov.

V spodnjem videu si lahko ogledate zabaven prispevek “Tete Angele”, ki s pomočjo sadja in zelenjave, ženske poučuje kako oralno zadovoljiti svoje partnerje, pri tem pa si pomaga tudi z medom, smetano in drugimi pripomočki. Njeni nazorni prikazi vaj navdušujejo in spravljajo v smeh, še posebej veliko pozornosti pa je pritegnila s prikazom obdelave penisa z grenivko.

Iščeš seks brez obveznosti?

DA     NE

 

sex oglasi

Morda vas zanima tudi:

Komentiranje je onemogočeno.