Erotične zgodbe | “Dopust ki ti ubije duha”

Posted by
sex oglasi

erotične zgodbe Nizozemka

Nekoč smo hodili na morje s starši, tetami, prijatelji, se podili po obali in se namakali do nezavesti

Danes pa s prijatelji delimo enake misli, cilje in ideje. Vode se dotaknemo enkrat na dan, večkrat seveda udarimo po pivu, namesto žoganja pa je sedaj prvi in zadnji hobi, iskanje pekoče dobrih, ženskih zadnjic.

Moj zadnji dopust je bil boleč za tri reči. Denarnico, oči in tiča. Nasproti našega apartmaja sta prebivala dva Nizozemca. Par okoli 40ih. On malo starejši, že na videz polnega žepa, ona seksi blondinka s prifrknjenim nosom in joški, ki jih je verjetno kupil on.

Kot nalašč sva se srečevala pred vhodom, v trgovini, lokalu, na plaži, … Imelo me je, da jo vprašam ali bi “ga” rada videla, pa nisem utegnil. Od tujih jezikov razumem nekaj angleščine ona pa jo je znala ravno prav, da sem v kombinaciji z njenimi pogledi in pozami, ko je odpirala seksi usteca, razumel kaj hoče. Očitno se stari ni preveč trudil okoli nje oziroma je imela sama večje potrebe.

Iščeš seks brez obveznosti?

DA     NE

Prvič sva se dala dol tretji dan dopusta. Naš apartma poln, v njenem pa mož z neko družbo iz sosednje hiše. Tolkli so po travarici in pivu, jaz pa po čvrsti zadnjici platinaste lepotičke, ki je pritajeno vzdihovala spodaj v garaži. Njeni joški so bili zares prava pravcata mojstrovina. V navalu pohote in v trenutkih, ko mi je iz tiča brizgalo pod velikim pritiskom, sam se za hip zbal, da bi jih lahko poškodoval. Kaj naredil silikonu ali pa, … ne vem kaj.

sex oglasi

Ko sem razlagal kolegu naslednji dan je rekel, da bo nategnil mene že samo zato, ker sem se je dotikal. Mačka je bila res noro dobra vam povem. Na plaži so vsi zijali v tisto popolno telo, nepremično stoječi joški in rit kot z naslovnice. Jaz pa sem jo vsak večer nažigal spodaj v garaži. Tisti večer sva šla sicer na plažo in med pospravljene ležalnike. Pomislil sem, da bi bilo fino, če bi se lotil njene ritke pa sem se zbal, da bom do konca dopusta potem na suhem. Ker sem se preveč obotavljal pa se je kar sama nasadila na razbolenega tiča in me jahala na polomljenem plastičnem ležalniku.

Spomnim se, da kasneje še scati nisem mogel normalno, tako me je vse bolelo. Zdelo se mi je, da imam otekla celo jajca. Naslednji dan sem se skrival a pička je bila tako potrebna, da se je skoraj ponudila kolegu. O ne, to pa ne!

Bom že potrpel. Končno sva dočakala tudi posteljo. Njen senior se je z neko družbo odpravil na odprto morje, ona pa se je izgovorila na glavobol. V postelji je bila nenadkriljiva. Že njen prihod v sobo v tistem noro vročem perilu, pa slačenje in nato fafanje kurca. Mislil sem, da sem vse te vrhunce že dal skozi a, ko mi ga je vlekla ona je šlo enostavno za popolnoma novo dimenzijo oralnega zadovoljevanja. Da ne govorim o njenih izzivalnih pozah na stolu pa kasneje preko TV mizice. S tisto ritjo je delala čudeže zato ni čudno, da mi je polovica reči ušla mimo.

“Pizda sta se pa žgala s sosedo danes, hehe! Ta star te bo fental,” je rekel kolega.

“Se je slišalo?!”

“A si nor?! Do obale so jo slišali vsi. Soseda čez cesto je rekla, da bo kurbo zatožila njenemu možu.”

Za hipec mi je postalo slabo saj se v takšnih trenutkih zaveš, da zdravega razuma nisi uporabil saj je enostavno nemogoče. Mah, če je njej vseeno je meni še bolj. Presenečenje pa je sledilo zadnji dan dopusta. Prišla je z idejo, da se jima z možem pridružim v postelji. Stari bi baje še nekaj snemal?!

Odprt zakon, odprte misli, swinganje, … khm, jaz že ne. Lepo sem ušel s kolegi na “pijanko” in nekajkrat namočil tiča v hladno morsko vodo. Imel sem božanski občutek. Kot bi si dal obkladek na oteklino. Bilo je več kot dovolj in zdaj je bil čas, da se dostojno poslovimo od letošnjega morja. Če bo sreča, septembra še enkrat. Takrat pa tako ni več vročih turistk. Morda le kakšna navihana domačinka, ki se raje boža kot mrcvari. Hja, malce pa res že pogrešam romantiko.

Morda vas zanima tudi:

Komentiranje je onemogočeno.