Erotične zgodbe | Ko sanje postanejo resničnost

Posted by
sex oglasi

erotične zgodbe na morju

Mesece me je v šali vabil s seboj na Filipine, potem pa se je zgodilo tole!

V resnici mu nikoli nisem prav zares verjela, ko je govoril, da se namerava odseliti iz naših krajev. In to celo na oddaljene, sanjske Filipine!

In zdaj sem stala pred ogromnim hotelskim oknom in zrla v daljavo neskončne modrine, ki je goltala nebo. Oblečena le v njegovo belo, opojno dišečo srajco, v kateri me proti jutru pospremil z zabave na obali, sem podoživljala noč. Bila je kratka a zato toliko bolj sladka. Intimni trenutki so se mi pričeli vrstiti pred očmi, telo je vztrepetalo in nenadoma sem vrh nabreklih bradavičk začutila zašite robove.

Rokave sem imela zavihane nazaj, da so iz njih lahko gledale moje roke, ki so se naslonile na ozko polico. Glavo sem potisnila na svež zrak in v nosnice lovila vonj po morju in tisto čudovito mešanico krem za sončenje, ki so na koncu vse dišale kot pravkar odprt kokosov oreh. Malo stran od bazena, pri palmi je stal postaven lepotec, ki me je prejšnji večer vrgel v izjemno skušnjavo. Sprva presenečena nad povabilom na ples, potem pa sem, naravnost šokirana nad njegovim znanjem Kizombe, povsem izgubila tla pod nogami.

Iščeš seks brez obveznosti?

DA     NE

Njegovi gibi so se mešali s šepetanjem pravljičnih besed na uho. Kotejli in odklopljenost utrujenega uma od doma, pa so poskrbeli za neko novo dimenzijo v moji glavi. V spomin sem si priklicala očarljivo malo jahtico na kateri je živel in na katero me je vabil za vikend. Tisto, ko greš in se ne obračaš nazaj. Brziš po neskončnem morju, okušaš vse kar ti je bilo dotlej neznanega in se predajaš užitku zase in za svojo dušo. Brez obveznosti, brez slabe vesti.

sex oglasi

Tako zasanjano me je iz nekega drugega sveta prebudil šepet tik za mojim ušesom.

“Spet sanjariš?” je dejal in prav počasi ovil svoje roke okoli mojega telesa.

Pokukal mi je preko rame, usmeril pogled proti bazenu in se tiho zahihital.

“Si v mislih spet malce plesala?” me je podražil, ko je zagledal tipa z zabave.

Ni mi rabil brati misli. Le s prsti je šel pod svojo srajco na meni in objel moje napete prsi. Preklete izdajalske bradavičke so mu povedale vse. Nagnila sem glavo v levo, on pa me je nežno poljubil na vrat. Nato še enkrat, … in še enkrat, …

“Jutri lahko odrineva na svoje,” je rekel.

Ob obali je imel namreč lasten apartma. Šel je preverit kako daleč so z obnovo in kot je kazalo ni manjkalo več veliko, da greva na svoje. Živet najine sanje, daleč od vsega kar naju je kdaj omejevalo. Spet me je poljubil. Ujel je moji dojki med dlani in se s telesom naslonil name. Zadnjico sem mu potisnila v naročje in nagajivo zaplesala.

“Saj veš, da slabo plešem Adriana,” se je opravičil.

“Zato pa sem morala včeraj plesati z drugim,” sem bila neusmiljena.

Ne glede na to, pa sva nato noro dobro plesala tudi midva in sicer v veliki postelji tistega čudovitega hotela. Vseeno sem se še bolj veselila selitve na obalo. Ko si v objemu palm in šumenja morja povsem na svojem. Zjutraj stopiš ven ogrnjen v brisačo, jo vržeš dol in stečeš v kristalno čisto morje. Zvečer pa romantično zaplavaš v dvoje tik pred bogato morsko večerjo in kozarčkom penine. Seks na privatni plaži pa je seveda nekaj kar se nikakor ne preskoči.

Misli so mi znova ušle, a ne za dolgo. Njegove dlani so se spustile navzdol, spolzele preko mojih bokov, božale moja stegna, prsti pa so se nežno zarili mednje.

“Samo v srajci?” me je podražil.

“Nisem utegnila poiskati hlačk,” sem se zasmejala in mu ustnice našobila v poljub.

Preko srajce sem seveda jasno čutila njegovo radost in vzburjenje. Bil je nor name in mi to dal vedeti na vsakem koraku. Obožujem ga, zares.
Obrnila sem hrbet sanjskemu razgledu in na pol sedla na okensko polico. Z nogami sem ga objela in potegnila k sebi, da se je s svojim polnim mednožjem stisnil k meni. Počasi mi je odpenjal gumb za gumbom, me brezčasno poljubljal, na lica, vrat, usta, …

Razgalil mi je prsi in jih zasul z vrelimi poljubi. Z vročimi ustnicami je zažigal nabrekli bradavički, ju izmenično ljubkoval in se trudil s preostalimi gumbi na srajci.

“K vragu!” je nenadoma vzkipel in strgal vse zapete gumbe v eni potezi. “Saj je moja srajca haha!”

Njegovi poljubi so deževali po mojem telesu in tisti hip mi je bilo povsem vseeno, če bi padla v globino s tiste okenske police. Vedela sem, da sem povsem varna v njegovih rokah. Nikoli ne bi dovolil, da se mi kaj zgodi. Prste sem zagrebla v njegove urejene lase in ga pospremila navzdol. Še vedno se nisem povsem privadila na to kako čutno se je znal spopasti z mojo malo potrebno princesko. In upam, da se tudi nikoli ne bom. Tisto neznansko ščemenje, ki spremlja vsak njegov gib, ko se približuje s svojimi vrelimi poljubi, me je vedno znova spravljalo ob pamet.

Z jezikom jo je rahlo razprl in z vrhom potegnil navzgor, preko nabreklega gumbka, ki je v moje možgane nemudoma poslal signal za eksplozijo navdušenja. Najraje bi legla nazaj a potem bi bilo vsega lepega kmalu konec. Končala bi spodaj ob bazenu in to nič kaj erotično. Rad me je takole zdražil in me potem pustil vsaj malce trpeti. Dvignil se je nazaj k meni, mi roke spustil za hrbet in objel mojo golo zadnjico, ki je nevarno sedela na mali polici.

“Skrbi me zate,” je rekel medtem, ko sem mu jaz odpenjala gumbe na hlačah.

Z roko sem segla vanje in se topila ob tisti čvrsti najdbi. Šalil se je, da je zame trd 24h/dan, a daleč od resnice ni bil. Božala sem ga, mu s prsti segla globoko v spodnjice kolikor sem lahko, ter posesala njegov jezik v svoja usta. Od trebuha navzdol me je ščemelo kot bi imela na sebi mravljišče. S prosto roko sem mu potegnila hlače navzdol, potem pa vrh lepega kurca usmerila k sebi. Če bi bila nižje bi ga prav počasi vzela v usta, tako pa, …

“Daj mi ga,” sem ga skorajda rotila.

Primaknil ga je le toliko, da sem si z njegovim vrhom lahko pobožala razbeljeno in povsem vlažno muco. Kar skočila bi nanj, če bi lahko. Sesala sem njegove ustnice in jezik, tiča vlekla k sebi, nohte druge roke pa mu zasadila v čvrsto ritnico. Končno je trznil in naredil če nekaj centimetrov proti meni.

“Daj me, pofukaj me!” je letelo iz mojih ust.

“Če ti ga zdaj zabijem, bova oba končala v bazenu,” se je pošalil.

Bilo mi je povsem vseeno. Mešalo se mi je od potrebe in vse kar sem hotela, je bilo, da ga začutim globoko v sebi. In sem ga. Povezava s svetom je padla in pred očmi sem videla le še temo. Temo, ki so jo kmalu pričele polniti svetle eksplozije in vrtinec pričakovanja. Z rokama sem se mu obesila okoli vratu, ko me je potegnil z okna nase in me dvignil v naročje. Po sobi me je nosil kot peresce, me odložil na posteljo in se izgubil med moja potna stegna. Noge so mi švignile v zrak in se prekrižale za njegovim hrbtom, ko se je prisesal na moji joški in se pričel ritmično zabijati vame.

Po glavi mi je rojilo vse, od sanjske obale, čudovitih tipov, jadrnic, do noči polnih plesa, zabave in nebrzdanega, spontanega seksa. Prvič v življenju ni šlo za sanje ampak za realna pričakovanja. Tam drugače sploh ne more biti. Za hip sem pomislila, da se mi meša, da samo sanjam, … a nisem. K sreči.

Bila sem ogreta še preden je vstopil v sobo, potem pa se je vse zelo hitro stopnjevalo in zato moj rani orgazem nikakor ni bil presenečenje. Stresalo me je kot potres kateremu je sledilo še kar nekaj popotresnih sunkov pospremljenih z besedami katerih se navadno nikoli ne spomnim. Njegovi prsti so čvrsto stiskali mojo ritko, ki je lebdela nekaj centimetrov nad posteljo medtem, ko se je še nekajkrat zabil vame. Njegovi ritmični sunki so postali skrajno neenakomerni, presledki vse bolj nedosledni in tudi sam je doživel vso sladkobo, ki jo s seboj nosi vrhunec intimnega odnosa dveh tako norih oseb kot sva midva.

Naslednje jutro sva prvič vstopila v svoj novi dom. Hotel se s svojim razgledom nikakor ni mogel kosati s tem novim. Niti dobro uro nisva bila tam, ko sva se odločila, da je potrebno to selitev ustrezno proslaviti. Pri stalnih 30 stopinjah s slačenjem in oblačenjem kaj dosti dela seveda ni. Šampanjec pa sva pustila za kasneje.

Morda vas zanima tudi:

Komentiranje je onemogočeno.