Erotične zgodbe | Po službi na ta hitrega

Posted by
sex oglasi

erotične zgodbe

Zadnji teden je bila vsa zmešana zaradi tipa, ki se je pojavil v njenem življenju. V službi je mislila samo nanj in …

In na to kako se bosta dala dol, ko bo končala v pisarni. Celo dopoldne je že mečkala z nogami, tiščala koleno ob koleno in se nemirno presedala. Čutila je kako jo neka nevidna roka grabi od zadaj, ji počasi dviguje krilo in s prsti sili med noge.

Pogoltnila je velik cmok in slino, ki se ji je nabrala v ustih, ter ošvrknila šefa, ki jo je grdo gledal zaradi neodzivnosti. Pa kaj potem, če ga ni slišala? Mora res skočiti na prvi ukaz?

Ko je odšel iz pisarne je takoj pričela spet fantazirati o lepotcu, ki jo je v samih spodnjicah čakal pri sebi doma. Imel je uspešen posel na spletu, ki je prinašal denar celo takrat, ko je spal. Nikamor mu ni bilo treba, lahko je počel kar ga je bila volja. Fitnes, kava s prijatelji, tek, potepanje, … in seveda kavs s potrebno bejbo, ki ga je sanjala že ves dan.

Iščeš seks brez obveznosti?

DA     NE

Kar stekla je preko ceste, ko je zaključila s službo. Z delom nikakor ne, saj ni postorila čisto ničesar in prav nič čudnega ne bi bilo, če bi naslednji dan dobila odpoved. Bilo ji je povsem vseeno. Tisti hip si je želela samo tistega njegovega, trdega tiča v sebi, da poteši njene neverjetne potrebe. Nikoli prej ni bila takšna. Živela je precej dolgočasno življenje s svojim odtujenim možem, ki je seksal samo še za praznike.

sex oglasi

Njej pa se je pri 50-ih zaželelo “mlajšega mesa”. Novi ljubimec jih je imel malo čez 30 in bil je nor na starejše od sebe. To ji je priznal, a tudi to, da bi ga ona zrajcala četudi ne bi bilo tako. Bila je seksi dama, ki je bila vedno videti kot iz škatlice. Od kar se je srečevala z njim, je spremenila frizuro in slog oblačenja. Tisti malce bolj pozorni (prijateljice) so kaj hitro opazili, da se nekaj dogaja. Kratka moderna pričeska, drugačen makeup, oprijete hlače in dekolte s katerim imela je končno pokazala svoje čudovite prsi. Ni imela občutka, da bi varala moža, a kljub temu je močno hitela, da bi bila čimprej doma.

Ljubimec ji je odgovoril na SMS: “Odklenjeno bo, grem pod tuš.”

Verjetno je prišel iz fitnesa, si je mislila in v glavi podoživela njegovo čudovito telo. Napeto, ravno prav mišičasto in misel na tistega lepega kurca, ki je stal kadarkoli ga je rabila. Bil je popoln ljubimec. Lep, seksi, pripravljen na seks kadarkoli, perverzen, in preskrbljen. To zadnje je močno vplivalo na njun sproščen odnos.

Ko je vstopila je takoj slišala prho iz kopalnice. Zaklenila je vrata in pričela hitro izgubljati svoja oblačila. Ko je prišla do kopalnice je imela na sebi samo še spodnje perilo. Modrček je nataknila na kljuko, spodnjice pa na umivalnik, ter vstopila v zamegljeno kabino. Pričakal jo je s svoji bleščečim nasmehom in jo vzel k sebi. Zalila ju je prijetno topla voda, razlika v temperaturi pa je poskrbela, da so ji lepo nabreknile bradavičke.

Poljubila sta se, telesi stisnila skupaj in začutila je, kako se njegov korenjak bliskovito prebuja. Vzela ga je v roko kot ponavadi, ga nežno božala medtem pa je on pričel božati njeno potrebnico. Tudi ta ni bila več ista kot nekoč. Dolgočasen trikotnik iz dlačic je sprva zamenjala tenka črtica, potem pa popolna “Brazilka”. Všeč mu je bila tako gladka. Rad jo je lizal, čemur se ni izneveril niti tokrat.

Spustil se je k njej in jo pričel razvajati z jezikom. Oboževala je te trenutke in mu to dala vsakič jasno vedeti. Prste mu je zakopala v goste kodre, ter pričela mešati s svojimi boki. Prišlo ji je v nekaj minutah in mehkih kolen je bila vesela opore, ko je znova stal ob njej.

Zdaj je šla ona tja dol in sestradano hlastnila po stoječem krasotcu. Fafanje v preteklosti ni bila nikoli njena odlika. To je počela le zato, da ji je dal stari mir kadar se je ravno spravil početi te reči. Dvakrat, trikrat pa je oralno zadovoljila še fanta iz srednješolskih dni. Zdaj pa je nadvse rada vzela tiča v usta, ga obdelovala z jezikom, sesala, se učila vseh mogočih spretnosti in bila povsem odprta za vse opcije glede tega kje naj konča.

Rad ji je prišel v usta in njegova sperma se ji je zdela vedno zelo prijetnega okusa. Oboževal je ananas kar se je vsekakor poznalo pri tem. Pošteno ga je vzburila zato je ni presenetilo, ko je tiča prijel v svojo roko, ga nekajkrat potegnil iz njenih ust in vtaknil nazaj, naposled pa si ga pošteno zdrkal in jo pošprical po celem obrazu. Bilo ji je vseeno, saj sta bila vendarle pod prho in si je lahko hitro očedila obraz.

Bila sta zadihana, pa je bil mimo šele uvod. Preden je krenila na pot proti domu si ga je želela še precej več. Prvič sta se dala dol kar tam v kabini. Sicer precej nerodno in spolzko, a vredno truda. Ko sta opravila, sta se otrla v veliko brisačo, ona pa je pričela nabirati “izgubljena” oblačila. Šel je gol za njo in jo presenetil na hodniku pri pobiranju hlač.

“Saj veš, da sem nor na tole ritko, ne?” je zaslišala za seboj ravno v trenutku, ko se je sklonila do tal.

Telo ji je preplavila nova doza adrenalina, nagonsko se je še izraziteje postavila v pozo in se z rokama naslonila na tla. Na riti ji je dobesedno pisalo “DAJ ME!” Naslednji trenutek je njeno nikoli potešeno pičko napolnil čvrst potreben kurac. Roke so jo pošteno zgrabile za boke in njegov atletski trebuh se je z vso silo zaletel ob napeti ritnici. Precej glasno je ploskalo, ko je naletaval od zadaj, odprtih ust, ki niso zajemale zraka in le z enim velikim ciljem pred sabo. Moral jo je napolniti, da bo nesla domov s seboj še nekaj njegovega.

Za zaščito se mu ni bilo treba bati. Za to je poskrbela ona, da ji je le dal tisto po kar je prišla. Iz ust so ji kar letele sočne besede in pozivi naj jo močno pofuka in napolni s svojo vrelo spermo.

Začuda je bilo te vedno dovolj na zalogi. Le nekaj minut prej je končal na njenem obrazu pa je bil znova pripravljen, da ji izpolni še to željo. Sledili so kratki naleti in krčenje mišic po celem telesu, nakar je obstal globoko v njej, jo še močneje zgrabil za rit in izdihnil.

Kmalu je znova tekla čez cesto proti parkiranemu avtomobilu. Tokrat srečna, potešena, … V avtu si je segla med noge in za hip zaprla oči. Še vedno je fukala z njim in še vedno ga je čutila. Globoko, globoko v sebi.

Morda vas zanima tudi:

Komentiranje je onemogočeno.