Erotične zgodbe | Analni seks in kako sem ga doživela sama

Posted by
sex oglasi

Analni seks

Piše: Jerca D.

Ko sem od prijateljic prvič slišala, da nekatere izvajajo analni seks, sem le debelo gledala in jih spraševala ali so normalne

Potem pa sem se znašla v situaciji, ko sama sebi nisem verjela, da mi analni seks roji po glavi.

Iščeš seks brez obveznosti?

DA     NE

Že dober mesec sem se videvala s fantom, ki mi je bil nadvse všeč. Tako fizično kot po vseh drugih plateh. Nikoli ni silil z glavo skozi zid. Hodila sva v kino, na večerje, se zabavala v plesnih lokalih in se vozila sem ter tja po naši ljubi Sloveniji.

sex oglasi

Prvi (zametek seksa) z njim sem doživela prav v avtomobilu v Goriških Brdih. Sprva si sploh nisem mislila, da bova šla tako daleč, da bi pomislila na seks v avtomobilu. Poljubljala sva se, on me je nežno božal, jaz pa sem hrepenela po njegovih dotikih še kje drugje. Neznansko sem si želela, da bi me pričel predrzno otipavati, me grabiti za prsi, odpeti kak hlačni gumb, …

Žal se je končalo le pri mokrih hlačkah in še nekaj nežnih poljubih nakar sva se odpravila proti domu. Ves čas sem mislila na njegovo roko, ki je nekaj minut nazaj božala moje mednožje in povzročila, da se je moja muca nenormalno navlažila. Bila sem kar malce slabe volje.

Stvari so se pričele obračati na bolje, ko sva prišla pred njegovo hišo. Med vožnjo domov sva se dogovorila, da prespim pri njemu in slaba volja je kar hitro ostala za nama nekje na cesti. Ves čas sem mislila na njegovega tiča, razmišljala o tem kakšen je, kakšen seks obožuje in kako se znajde v postelji. Sama navadno nisem pretirano zakomplicirana glede tega, imam pa rada, da se fant ne ustraši svojega dela in je samozavesten. Edino za besedno zvezo analni seks, nisem hotela nikoli slišati. “Ritke ne dam” sem si zabila v glavo, obožujem pa oralni del predigre s čimer se je gospodič še posebej izkazal. Po prhanju sem se odela v njegovo svežo majico in ga spodaj brez obiskala v spalnici.

V evforiji, ki me je zajela tisti dan sem naju spravila v priljubljeno pozo 69, z rokami in usti merila njegovega korenjaka in hkrati uživala ob gibčnem poplesovanju njegovega jezika po moji muci. Z boki sem se zibala kot bi bila v enem izmed lokalov z Latino glasbo. Njegove dlani so objemale mojo gibčno zadnjico, njegov jezik sem čutila vse globlje v svoji vročični češpljici, precej velikega tiča pa sem zdaj že popolnoma obvladovala s svojimi usti.

Nekajkrat se je s prsti dotaknil mojega anusa, a temu nisem posvečala preveč pozornosti. Zanimivo se mi je zdelo, da si v bistvu želim, da bi to storil še večkrat. Bila sem potrebna kot že dolgo ne in prepričana, da nama bo prihajalo vse do jutra.
Čutila sem kako se z vrhom jezika oddaljuje od pulzirajoče muce in se nesramno bliža mojemu anusu. Želela sem reči naj preneha a besede niso šle iz mojih ust. Pustila sem mu, da se igra in me razvname bolj kot je to uspelo komurkoli do takrat.

Goltala sem njegovega junaka, stiskala s prsti okoli polne mošnje in pričakovala vrel pljusk v svoja usta. To me nikoli ni motilo. Ja, globoko v meni se skriva prava packa hehe!

Nisem ga dočakala, zato pa sem se v poplavi pokvarjenih misli obrnila naokoli in se pripravila za naskok na čvrsto batino, ki je utripala tik pod mojo muco. Z glasnim, vlažnim cmokom je zasedla svoje mesto, njegove zenice so se razširile in usta so ostala odprta. Šele, ko sem sedla povsem do konca je ponovno zajel zrak in dlani odložil na moje kipeče prsi. Bradavički sta se nabrekli šopirili pred njim jaz pa sem ga zasanjanega pogleda pričela jezditi.

Bila sem navdušena nad njegovo vzdržljivostjo. Dejal je, da je to posledica aperitivčka, ki sva ga pila preden sva šla pod prho. Dvignil se je k meni in me počasi položil na hrbet, da so moje noge, široko razprte končale na njegovih ramenih. Nekaj časa sva ostala tako in povsem očarana sem opazovala njegovo izklesano telo kako se vije nad menoj. Potem me je poljubil, rahlo ugriznil za ušesno mečico in mi šepnil, da bi me rad od zadaj.

Valovi erotike, ki so butali ob moje možgane so se pričeli peniti in rade volje sem se obrnila na vse štiri. Rada imam to pozo, ko razmišljam o njem kako si pohotno ogleduje mojo zadnjico, grabi za njo in me nabija s skrajnimi močmi saj v tem položaju redko kdo ostane brez orgazma.

Zaril se je v mojo poplavo, muca ga je v sladkem krču tesno objela in lovila njegov ritem. V nekem trenutku se je sklonil nadme preko mojega hrbta in obraz prislonil tik za mojo glavo. Bila sem prepričana, da želi z menoj deliti trenutek, ko mu tako čarobno prihaja. Še močneje sem potisnila navzgor svojo zadnjico, potem pa obstala začarana od njegovih besed, ki so mi odzvanjale v ušesu.

“Imaš rada analni seks?” me je vprašal.

Pred nekaj minutami sem podlegla orgazmu in se počasi veselila novega. V glavi mi je vse brbotalo od potrebe, spomnila sem se navdušenih pričevanj mojih prijateljic in skušala iz sebe iztisniti kak stavek. Na koncu jezika sem imela – ne, to pa ne -, a besede so znova ostale globoko v grlu. Zalotila sem se, da omamljena od erotičnega naboja mrmram v potrditev.

– O bog! Kaj počnem?! – sem se spraševala, ko je on umikal svojega tiča iz mokre češpljice. Čutila sem kako mi s prsti vlaži danko. Od nekod je privlekel lubrikant, moja usta pa so bila še vedno zamrznjena. Misli so mi švigale sem ter tja. En hip sem pomislila na popolni umik, spet drugega komaj čakala na novo izkušnjo.

Kmalu je bilo prepozno za karkoli saj je vrh njegovega korenjaka že masiral mojo tesno luknjico, ki se seveda ni dala. Božal me je in šepetal naj se sprostim. Do takrat je seveda že ugotovil, da je zame prvič in bil je zelo nežen. Ob misli na analni seks bi mi še pred kratki skočili lasje pokonci, zdaj pa sem čutila kako se moja tesna ritka počasi razpira in sprejema vase prvi centimeter moškega uda v svojem življenju.

Pod prste sem nagrebla posteljnino in ugriznila v vzglavnik. Nisem mogla verjeti, da dejansko uživam v tisti prvi bolečini in občutku utesnjenosti, ki so jo opisovale moje sprijene prijateljice. Počasi ga je izvlekel, kanil še nekaj vlažilnega gela in znova ponovil masiranje moje čedalje bolj voljne danke. Po nekaj minutah je vstopil brez najmanjšega problema. Verjetno nekje do polovice uda. Ne vem, nisem ga spraševala. Objel je moji napeti ritnici in počasi “pumpal” mojo ritko. “Seksi ritko” kot je dejal.

Verjeli ali ne, pričela sem uživati. Tako zelo, da sem se še sama pričela zibati nazaj in se natikati nanj. Slišati je bil nadvse zadovoljen, z rokami preplezal moje golo telo, med prste lovil nabrekli bradavici in zdaj že pošteno gnezdil v moji ritki. Lubrikant je delal čudeže, a tudi on je bil izredno potrpežljiv in izkušen. Moja pohota je prerasla vse znane okvirje, roka mi je ušla k mednožju in pričela masirati nekoliko zapostavljeno mucico. Še vedno strašansko vlažno in potrebno. Dva prsta sta mi zdrknila vanjo, zapestje se je vse hitreje vrtelo, on je bil zadaj v meni, moje telo pa je zajel val orgazmične eksplozije, ki se je nezadržno širil in odbijal od vsakega živčnega končiča posebej.

Prišlo mi je kot bi mi bilo prvič. Še nikoli nisem občutila česa takšnega. Tako silovitega, sladkega in pretresljivega obenem. Mislim, da je moje telo kar lep čas opazno drhtelo pod njim preden se je zlilo na posteljo. Tudi on se je zlil. Izlil vame, name in se nato zlil poleg mene. V tišini sva se dotikala s prsti, božala z ustnicami in izmenjevala misli, ki se še lep čas niso umirile.

Morda vas zanima tudi:

Komentiranje je onemogočeno.