Erotične zgodbe | “Češka avantura”

Posted by

sex oglasi

Kdo bi si mislil, da se bo izlet v Prago spremenil v tako neverjetno doživetje. S punco sva se precej dobro znašla med češkimi prijatelji, ki so bili praktično najini sodelavci na daljavo. Zdelo se nama je zabavno kako sva nekatere pravilno ocenila spet druge pa popolnoma narobe.

Marija je bila denimo vse prej kot plaha deklina brez joškov in njen kolega Tomas tudi ni bil majhen in brkat Čeh. Nasmejali smo se najinim ugibanjem, izvedela pa sva, da sta tudi sama že ugibala o naju. Ocenila sta naju kot zelo privlačen parček s katerim je zelo zabavno sodelovati pri našem spletnem poslu. Marija je bila modrooka lepotička, nekoliko bledolična in rahlo pegastih lic. Imela je zelo lepe prsi katere je ponosno kazala izza globokega dekolteja. Večkrat me je zalotila pri opazovanju in dobil sem občutek, da ji godi.

Nadela si je nek pokvarjen nasmešek, ki me je le še bolj razvnemal. K sreči je moja punca razumevajoča in ji najino flirtanje ni povzročalo sivih las. Pa tudi Tomasovim pogledom se ni umikala medtem, ko smo naše sproščeno vzdušje le še krepili z novo rundo domačega piva. Tudi mene ni motilo, ko se je Tomas nehote pogladil po izboklini, ki se je dvigovala pod njegovimi hlačami. Dejansko sem si predstavljal kako si jemlje mojo Polono od zadaj in kako me ta milo, proseče pogleda ob vsakem sunku ter nekoliko nevoščljivo opazuje Marijina usta na mojem tiču.

Pivo je naredilo svoje in moral sem se prebiti skozi gnečo do stranišča. Olajšanje je bilo enkratno, pred vrati pa me je čakalo presenečenje. Marija se je z ramo naslonjena na steno smehljala in namignila naj grem za njo. Izgubila sva se v gneči zato me je prijela za roko in potegnila na stran. Kljub kopici ljudi sem imel občutek kot bi bila sama. Mojo roko je položila na svojo čvrsto zadnjico in me zapeljivo pogledala. S pogledom sem se potapljal v njeno modrino in okušal njene sladke, polne ustnice. Na suho mi je prihajalo. Brez opozorila jih je prilepila na moje in mi v usta potisnila svoj moker jezik. Prsti so mi sami od sebe začeli grabiti njeno seksi ritko pod kratko poletno oblekico, tiča pa mi je izstrelilo proti zadrgi. Njena roka se je spustila navzdol in z zadovoljnim momljanjem je pospremila nabreklino pod svojo dlanjo.

»Ne še,« je dihnila v moje uho in me še enkrat poljubila. Ko sva se vrnila k mizi je Tomas previdno umaknil roko s kolena moje Polone.

sex oglasi

Hudiča!
Kaj se dogaja?

Sicer sem dobro vedel kaj, a vseeno sem bil zmeden do te mere, da sem ostal tiho in segel po novem vrčku piva, ki je pravkar prispelo na našo mizo. V Poloninih očeh sem videl vprašaje, moj nenavaden izraz na obrazu pa ji je sporočal nekaj v stilu:

»Prepusti se ljubica, lepo nama bo.«

Niti besedice nisva spregovorila na temo tistega kar se je pletlo med nami in prav dobro smo vedeli kam vse skupaj pelje. Po naslednjem pivu naravnost v Tomasovo stanovanje kjer smo nazdravili z domačo pekočino. Družili smo se ob neki zabavni igri in glasbi, se počasi slačili kot kazen za vsako izgubljeno igro in se čedalje bolj bližali trenutku, ki je bil povsem neizbežen.

Najbolj neučakana je bila Marija, ki je z veseljem pomagala stlačiti moja oblačila ob vsaki novi izgubljeni igri. V nekem trenutku je v moje spodnjice vtaknila roko in se pričela igrati s tičem, ki je v trenutku otrdel. Pogledal sem Polono in ocenil, da je osupla zaradi določenega trenutka, po drugi strani pa je Tomasova roka na prsih ni opazneje motila. Občutek, ko se je Marija z roko sprehajala po mojem korenjaku je bil tako omamen, da mi niti na pamet ni padlo, da bi jo ustavil. Oči so se ji pohotno svetlikale, pogled na njene prsi pa se mi je povsem odprl, ko si je z drugo roko odpela modrček in ga slekla. Zares je imela lepe joške. Bradavički sta kazali na stopnjo njene vzburjenosti, vlažna črtica sredi njenih spodnjic pa je klicala po mojih prstih.

Preko spodnjic sem čutil njeno poplavo tam spodaj in prst se mi je hotel ugrezniti v tisto sočno češpljo kar s hlačkami vred. Polona in Tomas sta se poljubljala. Barabin je pohotno je grabil po njenih prsih, a tudi ona se je že sprostila in se mu obesila okoli vratu. Dobro sem poznal tisti njen gib, ko prične siliti k tebi v naročje. Bila je potrebna in za hip sem občutil nekaj nelagodja. A res le za hip.

Marija se je spustila v moje naročje in tiste lepe, polne ustnice naslonila na vrh nabreklega tiča, ki je počasi izginjal v njena usta. Modre oči so se obrnile proti meni in me opazovale. Vrtale za informacijami o tem kako mi je. In le kako naj bi mi bilo? Bilo je fenomenalno!

Naslonil sem se nazaj in užival v tistem popolnem fafu. Bila je sila spretna. Znala je vse. Ustnice, jezik, kroženje, sesanje noro občutljivega dela glavice čvrstega uda, božanje jajčk, … Tomas je medtem z roko prodrl v spodnjice moje Polone, ki se ni več ozirala name. Povsem sproščena je uživala v vsaki umazani podrobnosti. Z mednožjem je drgnila ob njegovo batino, mu z joški božala obraz in ga potiskala na hrbet.

 

Vroča usta na mojem kurcu in pogled na razgreto Polono, ki obdeluje drugega, me je pripravilo do nore ekstaze. V trenutku sem se brez opozorila izpraznil v Marijina sladka usta in nekaj sekund užival v nezavesti prežet od prijetnih ograzmičnih krčev. Ko sem se prebudil iz otopelosti sem bil sam. Marija je šla v kopalnico, nasproti mene pa je Polona požrešno jezdila velikega tiča svojega novega ljubimca. Nisem mogel verjeti sam sebi, da si ga ob tem počasi mečem na roke in čakam Marijo.

Ta se je vrnila urejena, povsem gola, lase pa si je spela v figo. Imela je vrhunsko postavo, ki se je naslednji trenutek sestavila v mojem naročju.

»Bova midva tudi takole?« je vprašala in namignila proti njima.

Skomignil sem z rameni in podstavil tiča pod njeno privzdignjeno ritko. Počasi je pričela suvati z boki in mi postavljala razna vprašanja. Zdelo se mi je kot bi bil na intervjuju in ne na najboljšem swingerskem fuku. Opazoval sem njeni vse poskočnejši joški in grabil seksi ritko, ki je tako lepo sedla v moje dlani. Sam sem si sicer želel nečesa drugega a za to je bilo še dovolj časa. Zamenjala sva položaja in zdaj sem bil jaz na njej. Noge je akrobatsko dvignila in iztegnila preko mojih ramen ter nastavila svojo razprto češpljo, ki je brez težav pogoltnila celega tiča. Močno je uživala, to je bilo videti na njenem obrazu. Nohte mi je zarila v ritnici in me na vso moč pritiskala k sebi.

Ocenil sem, da jo grabi po orgazmu in se na njeno začudenje umaknil. Bila je presenečena, ko sem se z jezikom spustil do poplave med njenimi stegni in z usti dokončal začeto. Njeni boki so skočili navzgor in z ritko je lebdela visoko v zraku, ko so jo stresali prijetni krči. Njena češčina je v tistem hipu izpadla prekleto seksi.

Potem sva ležala drug ob drugem, se božala in ljubkovala, ter opazovala par nasproti naju, ki je počel enako. Moja Polona je bila po trebuhu prekrita s spermo, do tistega dne, neznanca iz Češke in gnetla njegov ponos, ki je spuščal še zadnje kaplje. Marija se jima je za hip pridružila in vroče poljubila Polono. Spet nekaj novega zame. Polona in še ena punca. Mokre sanje izpred nekaj let.

Ob tem ji je v tamalo potisnila dva prsta in jo pričela zadovoljevati. Polona je bila kmalu v igri in ji vračala uslugo. Marija je klečala in bila z zadnjico obrnjena proti meni. Poza o kateri sem sanjal nekaj minut nazaj. Njena seksi ritka se je lepo razprla in vroča žemljica je gledala proti meni. Izpustil sem tiča iz roke in krenil k njej. Prijel sem jo za boke in takoj opazil, da se še izraziteje nastavlja. Vrh nabreklega kurca sem položil na vrh zadnjice in ga počasi spustil navzdol. Ko sem padel preko danke se je opazno zdrznila in sunila nazaj kot bi si ga želela v rit. Vesel te informacije sem jo vseeno najprej nasadil v vlažno pičko, ki očitno še ni imela dovolj.

Zabil sem se vanjo, da je poletela Poloni v objem. Polona je zapičila pogled vame in se mi končno nasmehnila. Izpolnila sva si željo o kateri sva nedavno govorila a nisva bila dovolj pogumna, da bi našla podoben par za skupne užitke. Tomas je s svojim tičem lovil njeno muco, jaz pa sem tačas iz Marijine potegnil svojega junaka in ga mokrega spravil pred ritno luknjo, ki je tako prosila zanj.

Vrtela je svojo zadnjico in se naslanjala na vrh kurca vse dokler ni ta počasi končal v njenem sila tesnem objemu. Moja Polona je bila izjemna ljubimka ampak v ritko pa ni nikoli dala. Končno sem prišel na svoje in to je bilo verjetno videti v mojih očeh saj je bilo Poloni takoj jasno. »Si prišel na svoj račun ha?« je vprašala skozi nasmeh. Hja, kaj naj rečem. Sem, sem hehe!

Počasi sem potiskal mastnega kurca v njeno rit in ob tem od užitka zavijal z očmi. Pred seboj sem imel fenomenalno češko zadnjico in obraz svoje punce, ki je postajal vse bolj skremžen. Zavedal sem se, da ne bom zdržal dolgo in prav v trenutku, ko sem se prepustil vrelim salvam, je Polona zaihtela proti meni nekaj česar nisem bil najbolj vesel:

“Mmm … aaahh, če bi vedela, da je tako lepo dobiti v rit, … mmmm, bi vsekakor že kdaj prej, … aaahhh!”

sex oglasi

Morda vas zanima tudi:

Komentiranje je onemogočeno.