Erotične zgodbe | Delavnica poželenja in nebrzdanega seksa

Posted by
sex oglasi

erotika in seks v delavnici

Mark se je že dva meseca ukvarjal s predelavo močnega motorja v svoji garaži. A bolj kot motor, mu je štrene mešala Kaja. Vroča blondinka, sicer sestra njegovega dobrega prijatelja. Nikoli se ne bi zapletel z njo, ampak ženska mu je enostavno ves čas hodila pred oči, ga izzivala in spravljala ob pamet. Enkrat s pogledom, drugič s predrznim sprehodom po delavnici, spet tretjič s svojimi seksi krilci, ki so razkrivala njene prelepe dolge noge. V mislih jo je obdeloval v vseh mogočih in nemogočih položajih. Imel je občutek, da ji ustreza nekaj predrznega, nekoliko grobega. Morda se je motil, a prisegel bi, da jo čuti.

Bilo je vroče in v kombinaciji z garaškim delom je bila edina logična poteza, da si sleče majico. Njegovo ravno prav oblikovane mišice so prišle do izraza, ko je skušal zategniti vijak na pokrovu motorja. Senca, ki se je raztegnila mimo njegovih nog mu je dala vedeti, da je nekdo pri vratih. Ni imel časa, da bi se oziral, saj bi mu v nasprotnem primeru zlahka šlo po zlu nekaj ur trdega dela. Vedel je, da stranka ne bo odšla brez vprašanja zato je delal dalje. Čeprav se ni obrnil, je na hrbtu začutil pogled. Oči, ki so vrtale skozi njegova možata pleča. Vsaj še enkrat je moral dobro pritisniti s ključem, da bi zavaroval motor. Zdelo se mu je, da ga je zadaj nekaj oplazilo potem pa je začutil ostro, kratko bolečino na svoji zadnjici. S kotičkom očesa je vendarle ujel pojavo za seboj in takoj ugotovil, da je Kaja. Vonj njenega sladkega parfuma mu je napolnil nosnici, vajeni bencina in izpušnih plinov.

Iščeš seks brez obveznosti?

DA     NE

Ko se je obrnil in se naslonil na motor se je zagledal v njene modre oči. Prav tiste oči, ki so ga že tolikokrat pokvarjeno gledale. Zdaj je prestopila vse meje. Uščipnila ga je za zadnjico, oblečena pa je bila v prekratko krilo in bluzo z globokim dekoltejem. Pička za prste obliznit, a še vedno sestra njegovega prijatelja. Roke si je brisal v krpo katero je potisnil v žep svojih delovnih kavbojk, da mu je visela iz njih. Naredil je korak proti svetlolasi lepotički in se ustavil tik pred njo. Zdelo se ji je fascinantno kako ima lahko v vsakem trenutku tako lepo urejene lase. Celo v garaži je bil zanjo fotomodel z naslovnice. In zdaj še takole izzivalno, zgoraj brez. Ugriznila se je v spodnjo ustnico in rahlo zavila z očmi. Bila je seksi kot sam hudič in zares bi se ji težko kdorkoli uprl.

sex oglasi

Čutil je kako zavore v njemu popuščajo in kako počasi kapitulira pred njo in pred svojimi prepričanji. Z obrazom se je ustavil pred njenim in se zagledal v globoko modrino njenih oči. Neopazno je skozi nosnici globoko zajel zrak in se v trenutku odločil. Potrebna prasička bo plačala za svoje neprestano nesramno izzivanje. Z rokami ji je segel za hrbet, razprl dlani in zajadral z njimi po njenem usločenem hrbtu navzgor. Z desnico ji je s prsti zaril v lase, levico pa spustil navzdol na njeno čedno zadnjico. V tistem trenutku ni bilo več povratka nazaj. Z usti je objel njene srčaste ustnice, jih posesal in z jezikom poiskal njenega. Njej se je mešalo od pohote. Že prišla je potrebna ob misli nanj, zdaj pa ji je končno uspelo zlomiti korenjaka.

Stala je s hrbtom obrnjena proti pultu na katerem je ležalo razno orodje. Le en zamah njegove roke je bil dovolj, da so vsi ključi, izvijači in klešče končali na tleh. Dobesedno vrgel jo je na pult kot bi bila peresce. Srce mu je razbijalo kot športni motor, njej pa že zdavnaj skočilo pod brado. Lovila je sapo medtem, ko je on opazil nekaj zanimivega. Nad njo so bile obešene vezice in zdelo se mu je, da si zasluži, da jo nekoliko kaznuje za vse kar mu je do tedaj storila. Prestavil jo je na stol, segel po vezicah in ji spretno zvezal zapestji in nato še gležnja. Ni bila videti huda. Prej prijetno presenečena in navdušena nad njegovo potezo. Njene modre oči so ga požirale, usta pa je imela ves čas nekoliko odprta. Celo govoriti je imela čas. Ves čas nekaj predrznega, umazanega in izzivalnega.

Videti je bila nemočna a se zavedala, da ga ima v popolni oblasti. Počasi jo je zavrtel na stolu in jo pustil s hrbtom obrnjeno proti sebi. Zdaj si je privoščil in počasi otipaval njeno božansko telo. Objemal je njeni polni dojki za kateri ni potrebovala nedrčka. Vedno je rad opazoval njeni bradavički, ki sta nagajivo silili v oprijete majice, ki jih je nosila. Zdaj pa je imel končno priložnost, da si jih dodobra ogleda. V roke je vzel velik, hladen ključ in ji z njim pričel božati vrat. Nastavila se mu je, ko jo je zavrtel k sebi in vrgla lase na eno stran. Z drugo roko ji je šel skozi lase, jih zgrabil in potegnil nazaj, da mu je povsem razgalila svoj vitek vrat. Vrh velikega ključa je polzel navzdol po njem in končal globoko med njenimi joški, ki so se pospešeno dvigovali in spuščali zaradi globokega dihanja.

Potem je počasi odpenjal gumb za gumbom in se veselil prelepega razgleda, ki se mu je razkril, ko je bluza spolzela na levo in desno. Imela je res čudovite joške, ki so kar klicale po njegovih ustnicah. Tiho je ječala, ko ji je grobo sesal bradavičke in grabil za jedri joški. Za hip ji je sedel v naročje in takrat mu je pričela odpenjati hlače. Kljub zvezanim rokam ji je šlo prekleto dobro. Zelo si je želela tistega njegovega kurca, ki je bil takrat že vsaj tako trd kot ključ s katerim jo je vzburjal maloprej. Ni ji dal preveč časa, da bi se igrala z njim. Vstal je in ji s hladno kovino pobožal notranji del stegen. Zdrznila se je zaradi hladu in vzburjenosti obenem. Upala je, da bo šel še globlje z njim pa čeprav ključ ni bil tisto orodje katero si je želela v sebi.

Spomnil se je, da mu je nekoč govorila kako močno si želi dobiti tipa, ki bi jo znal obdelati z jezikom. Odložil je ključ in ji šel z rokama pod krilce. Zaman!
Hlačk ni bilo tam in kot kaže je bila mačka že pripravljena na zabavo.

Rojena zmagovalka!

Pokleknil je k njenim nogam, ji razvezal gležnja in ji razprl noge. Takoj je zagledal njeno mednožje, ki si ga je tako močno želelo. Njena pička, navlažena in potrebna, se je rahlo razprla, ko ji je z jezikom sprva krenil od kolena navzgor in jo dražil. Božal je njene noge, jo poljubljal na kolena, po stegnih, ji šel po notranji strani in se tik pred ciljem usmeril drugam. Imelo jo je, da bi ga s čim udarila po glavi, a imela je zvezane roke. Njegov nasmešek na obrazu jo je še bolj spravljal ob pamet. Znova se je sprehodil z jezikom po njeni vzburjeni koži in šel tokrat do konca. Z vrhom jezika je razprl češpljico iz katere so drli sokovi. Počasi je plesal z njo, nekajkrat nežno, vroče pihnil in ji znova podaril svoj jezik in poljube. Počasi, z občutkom jo je objemal s svojimi usti in jo spravljal v obup sredi svoje delavnice.

Še dobro, da mu je prej rešila tiča iz hlač saj bi, nabrekel kot je bil, stežka zdržal za njimi. Počasi tudi sam ni več zdržal ob misli na to, da jo bo končno nasadil tako kot si je že od nekdaj želela. In ne le ona, on tudi seveda. Tisti hip mu ni bilo mar za to, da je kolegova sestra. Pred seboj je imel Kajo, svetlolaso pičko, ki je o svoji potrebi govorila na ves glas. Glavo ji je potisnil pod roke, prijel pod ritko in jo dvignil s stola ter prestavil na pult. Prav mu je prišla njegova majica, ki jo je nedolgo tega odvrgel nanj. Njena ritka je bila zanj prava droga. Kadarkoli je lahko, je zijal vanjo in si domišljal kaj vse počne z njo. Prijel jo je za boke in jo nekoliko potegnil k sebi. Njene noge so se ovile okoli njegovega hrbta in neustavljivo ji je zabil svojega kurca v poplavo med njenimi nogami. Oči ji je v trenutku obrnilo, ostala je brez sape in ga še močneje ukleščila s svojimi nogami.

Od potrebe se je mešalo tudi njemu. Prvi nalet je bil videti kot udarec pnevmatskega kladiva. Kot bi jo želel kaznovati za vse “bolečine”, ki mu jih je povzročila s svojo seksi pojavo. S svojim neprimernim vedenjem in neposrednim osvajanjem. Pa ni šlo ravno za osvajanje. Prej za povabilo na fuk. Takšen kot sta ga doživljala tisti trenutek. Brez pretirane romantike, hiter, grob, namenjen le in zgolj potešitvi spolnih nagonov dveh privlačnih oseb. Njegov korenjak je v konkretnih sunkih pristajal globoko v njej. Gledala ga je v oči in z zvezanimi rokami visela z njegovega vratu. Bil je kot podivjana žival, ki je hotela s svojim kurcem dokazati svojo premoč in si vzeti kar ji pripada. A dejstvo je bilo, da si je ona jemala in dokazovala, da se ji nihče ne more upreti. Tako vroča in nezaustavljiva je bila. Če ravno ni šlo za nabijanje kladiva ob žebelj, pa je njegov korenjak še kako dobro prevzel vlogo garača v tisti delavnici. Spet ji je prste zakopal v lase, ji glavo močno potegnil nazaj in začel še s svojo zadnjo serijo čvrstih naletov vse dokler ni ostal brez trohice zdravega razuma nekje globoko v tesnem objemu njene vrele pičke. Sesala je sokove iz njega in ga pozdravljala s sladkimi krči, ki so končno prinesli tisto kar si je tako žgoče in dolgo želela.

 

Morda vas zanima tudi:

Komentiranje je onemogočeno.