Obroček za penis

Posted by
sex oglasi
Obroček za penis

Obroček za penis

Za kaj se uporablja obroček za penis?

Obroček za penis se uporablja predvsem za bolj konkretno erekcijo in njeno daljše trajanje. Torej, obroček za penis uporabljajo moški, ki niso zadovoljni s svojo erekcijo oziroma dolžino njenega trajanja.

Z daljšo erekcijo boste vsekakor razveselili svoje boljše polovice, pa tudi načeta samozavest zaradi prehitro mlahavega korenjaka se bo popravila.

 

Iščeš seks brez obveznosti?

DA     NE

Kakšen obroček za penis naj kupim?

Obročki za penis so različnih velikosti in iz različnih materialov. Nekako najbolje prodajani so iz kvalitetnega in raztegljivega materiala, lahko pa so tudi kovinski.

sex oglasi

Obstajajo tudi obročki za penis z vgrajenim vibratorjem, ki med spolnim odnosom stimulira partnerkin klitoris. Na voljo so tudi več delni obročki s katerimi, poleg spolnega uda, zajamemo tudi vsako modo posebej.

 

Kako se uporablja obroček za penis?

Najprej izberemo obroček za penis, ki ustreza velikosti našega penisa (ne sme biti pretesen a tudi preohlapen ne). V kolikor bi med erekcijo začutili nenavadno ščemenje v udu ali modih, je najbolje, da ga odstranimo.

Obroček in ne penis, seveda 🙂

Funkcija obročka je, da zadržuje nabrano kri v spolnem udu in s tem vzdržuje daljšo erekcijo. Obroček za penis lahko uporabljamo tako pri samozadovoljevanju, kot seveda pri spolnem odnosu.
Igrice s svojo partnerko lahko popestrite z raznovrstnimi obročki za penis, različnih barv, svetlečimi v temi, z vgrajenim vibratorjem in še in še.

 

Koliko stane obroček za penis?

Obroček za penis ponavadi stane med 4 in 8€, na voljo pa so v vseh erotičnih trgovinah ali tovrstni spletni prodaji.

 

Ali obroček za penis prepreči prezgoden orgazem in izliv semena?

Lepo bi bilo, a žal ne. Poskrbi predvsem za daljšo in bolj konkretno erekcijo. Za prezgoden orgazem in izliv semena pa lahko poskrbimo na drugačen način.

Morda vas zanima tudi:

Komentiranje je onemogočeno.