Labioplastika ali korekcija sramnih ustnic

Posted by
sex oglasi

Kaj je Labioplastika?

Labioplastika je lepotna operacija sramnih ustnic s katero Estetski kirurg pomanjša prevelike sramne ustnice. Ženske so velikokrat potrte zaradi prevelikih sramnih ustnic in si želijo korekcije za boljše psihično počutje, ki se odraža tudi v fizičnem smislu in sicer pri intimnih-spolnih odnosih.

Da bi bile in se počutile še lepše, da bi ugajale partnerjem, ki obožujejo lepe vagine majhnih sramnih ustnic in, da bi bile zaradi tega še bolj sproščene v postelji, se neredko odpravijo k lepotnemu kirurgu na Labioplastiko. Za povečanjem prsi je to največkrat izveden poseg na ženskem telesu kar se estetske kirurgije tiče.
Postopek je zelo dodelan in za seboj ne pušča, na oko, vidnih brazgotin. Operacija sramnih ustnic se izvaja pod lokalno anestezijo in je za pacientko povsem neboleč. Sama operacija sramnih ustnic traja uro do dve, pacientka pa domov odide s trajnim rezultatom posega.
Sramne ustnice se povečajo zaradi poroda, starosti, spolnih odnosov …

Po operaciji sramnih ustnic je pacientka prikrajšana za spolne odnose od meseca do dveh, saj so sramne ustnice po posegu zelo občutljive, vagina pa otečena.

Iščeš seks brez obveznosti?

DA     NE

Oglejte si operativni poseg na sramnih ustnicah v spodnjem videu, ki je (POZOR) zelo nazoren.

sex oglasi


Morda vas zanima tudi:

Komentiranje je onemogočeno.