Erotične zgodbe: “Morska deklica” + Darilo: brezplačno ozadje “Milfe” za telefon!

Posted by
sex oglasi

Že od malih nog nosim s seboj težko breme šibkega karakterja. V poslu in še kje drugje sem sicer izredno trd pogajalec, ko pa beseda nanese na ženske …

Simona je morala v naglici zapustiti naš kamp v bližini Zadra saj so jo pod “NUJNO” klicali v firmo kjer je šlo med njenim kratkim dopustom vse narobe. Imel sem jo ogledano že nekaj časa in čutil sem, da mi manjka le še nekaj uric v tistem božanskem okolju, da bi bila moja.

Neprestano je naslanjala tiste sladke prsi ob moje razgaljeno telo, se mi nasmihala, mežikala in bila nasploh pravi mali semafor, ki je sporočal, da je godna. Prav tisti večer sem imel v planu preživeti v njeni postelji in se znebiti njene tečne prijateljice, ki je ves čas moralizirala.
Simona je imela doma tipa s katerim sta bila bolj tako-tako in prijateljica ji ni dopustila, da ga pozabi. Vsakokrat, ko me je pogledala s svojimi lepimi učkami, se mi nasmehnila, je zmaj od njene prijateljice bruhnil ogenj proti njej.
Vseeno pa sem dobil jasen znak, da bo zvečer moja. Potem pa tisti klic, njen bled obraz poln razočaranja in odhod domov.

Erotične zgodbeObljubila je, da se vrne, ko uredi zadevo, a kaj, ko sem pod vplivom pregrešnih misli in zamujene priložnosti zvečer spoznal pohotno “Milfo”, ki mi je v družabnem delu kampa razkazovala svoje pregrešno lepo telo.

Iščeš seks brez obveznosti?

DA     NE

“Sem te že videla mali?” mi je predrzno namignila.

sex oglasi

Jaz mali?! Ti bom že dal, sem si mislil.

Imela je božansko telo preko katerega je bila napeta brezhibna, lepo porjavela koža. Oblečena je bila le v spodnji del bikink, zgoraj pa ultra kratek top, ki je tesno objemal njeni ravno prav veliki joški in ju stiskal iz sebe. Živahni svetli lasje so bili na trenutke videti kot plamenčki s katerimi bi se nadvse rad poigral. Stopil sem k njej in ji tudi sam predrzno odvrni:

“Je tvoj oče že v postelji?” sem namignil na precej starejšega možakarja, ki jo je s svojo debelo denarnico ves dan vozikal sem ter tja.

“Ooo, smo pa našpičeni,” je zapela in mi z nasmehom pokazala brezhibne bele zobe.

Polizal bi jo! Celo bi jo prelizal. Njeno seksi telo, polne ustnice, bele zobe, čokoladno kožo, sočno pičkico, …

Verjetno se je vse to videlo v mojih očeh, ki so žarele kot reklamna tabla na kateri se izpisujejo oglasi, ki nasilno vabijo kupce. Stopila je k meni, me prijela pod roko in me potegnila za seboj v noč.

Ko sva se oddaljevala od glasnega trušča sredi kampa in naju je pričela objemati, ne preveč temna, noč, mi je naslonila glavo na rame.

“Kar zajebavaj me s starim, ampak on mi daje česar mi ti ne moreš,” je rekla z rahlim nasmeškom v glasu. “Tisto česar pa pri njemu ne dobim, si pa vzamem kadar hočem,” je dodala. “Razumeš?”

“Mhm,” sem pritrdil. “In zdaj si verjetno jemlješ tisto drugo?” sem upajoče vprašal.

Nenadoma sva se ustavila, varno skrita za vrsto borovci, nekaj prikolicami in trenutno praznimi šotori. Postavila se je pred mene, naslonila svoje čvrste prsi name, se nekoliko povzpela na prste in mi podarila moker, sladek poljub poln njenega jezika.
Z dlanjo mi je šla po telesu navzdol in brez opozorila zgrabila za spečega korenjaka, ki se je pri priči prebudil. Zaprl sem oči in si jo skušal priklicati v spomin. Takšno kot sem jo videl pri svetlobi. Vso seksi, pohotno in s kurci v očeh.

Z rokama sem segel po njenih joških, ji razvezal vozel pod njimi in jih spustil na plano. Potem sem jih objel z dlanmi, jih stiskal in masiral, ter užival s trdim tičem v njeni roki, ki se je prebila v moje hlače.
Z jezikom sem ji šel po dišečem vratu, jo lizal in poljubljal na razgaljena ramena, prav tako kot sem si prej predstavljal. Končno sem prispel do tistih božanskih joškov, jih objemal, lizal čedalje bolj nabrekli bradavici, ju sesal in poslušal njeno sladko stokanje.

Z rokama sem ji že zdavnaj objel atletsko ritko, grabil za napeti ritnici in skušal s konicami prstov doseči še zadnji cilj. Kopalke je imela tako mokre kot bi pravkar prišla iz vode. Bil sem neznosno potreben in nenadoma izginil z obrazom tja dol. S hrbtom se je naslonila na deblo za seboj, eno nogo zavihtela preko moje rame in mi muco dobesedno zarila v usta. S prsti sem umaknil premočene bikinke in se zalizal s povsem gladko češpljico in nekajkrat prav simpatično, mokro cmoknila.

Naloži si milfo iz zgodbe za ozadje telefona!

Vlekla me je za lase, ječala in suvala z boki, da je bilo veselje. Tuhtal sem kako bi ji ga dal malo v usta, pa tako in drugače, a potreba je bila prehuda. Vstal sem, jo pri tem z vrhom nabreklega tiča drgnil po nogah, potem pa jo prijel za boke in jo obrnil naokoli. Z rokama se je naslonila na deblo drevesa in mi ponudila svojo prekrasno zadnjico.

Neučakano sem z nje potegnil bikinke, se prijel za tiča in ga zanesljivo povedel v objem njene vrele češplje, ki ga je na mah vzela celega. Čutil sem kako mi moda vleče navzgor in se že videl kako bom izpadel največji bedak, ko mi bo po treh sekundah prišlo. Prvič v življenju me je pri seksu zgrabila panika. K sreči je rešila situacijo.

“Fukaj me daj!!! Hočem ga celega, slišiš?! hočem tvojo spermo v sebi!”

Jes!

Kot bi odrezal, sem nenadoma lahko podaljšal svoj timing do vrhunca in se še močneje zapodil pod njen hrbet. Z rokama sem nekaj časa objemal jedri dojki, nekaj časa pa sem jo vlekel za ramena in odšteva tisočinke do izbruha.

Ko sem se razlil v njej se mi je zdelo, da je okoli mene popoln dan. Vse se je bliskalo in bleščalo, v glavi mi je suvalo, moda pa mi je hotelo raznesti. V ekstazi sem za nekaj trenutkov obstal, a ona ni. Z boki je pričela suvati nazaj proti meni in se nabijala na tiča še hitreje kot sem to prej počel sam. Le nekaj sunkov je bilo potrebnih, da je še sama zase razsvetlila noč okoli naju.

Potem se je obrnila k meni, me poljubila in z roko pričela nežno masirati mastnega tiča. Božala je otekla moda, gladila razbeljeno glavico, nato pa mi šepnila na uho:

“Pridi, greva v vodo sprati tole pizdarijo.” Znova me je zalizala in mi ob tem jezik potisnila skoraj v žrelo. “Pa pofukala se bova tudi še enkrat. Prej pa hočem še fafati tole čudo,” je rekla in me stisnila za tiča.

Le kdo bi se ji lahko uprl?

Morda vas zanima tudi:

Komentiranje je onemogočeno.