Erotične zgodbe: “Sladko mučenje”

Posted by
sex oglasi

erotične zgodbe sladko mučenje
»Pijan sem bil,« se je glasil najbolj zloglasen izgovor, ki ga lahko moški ponudi.

»Ne vem. Ne morem,« je Anja grenko zavzdihnila ob pogledu na njegov ubijalsko seksi obraz, ki so ga obdajali svetli kodrčki.

V njeni glavi se je zavrtel hiter filmček kratkih prizorov, osvajanj številnih privlačnih moških lepotcev, od svetlolasih, temnolasih, dolgolascev, tistih s čokoladno poltjo, ki so se ji zdeli zmeraj neizmerno lepi in čudoviti. Večkrat v zadnjih treh letih so ji poželjive poglede povečale modre, zelene, rjave oči, med seksi plesom v diskoteki, v baru in celo v trgovini.

Iščeš seks brez obveznosti?

DA     NE

Vedno se je sladko nasmehnila sama pri sebi, na zunaj na je ohranila hladnokrven izraz, ki je soočil s kruto resnico, zasedena sem, še tako upajoče moške duše, željne njene lepo oblikovane ritke, pokončnih prsi in dolgih, do ritke segajočih svetlih las. Niti enkrat ni padla pod vpliv sijočih nasmehov, ki so se v siju neonskih luči mavrično bleščali, ali pa so se ji nasmihali med izbiranjem pralnega praška. Skoraj ji je postalo žal za vso paleto raznovrstnih moških src, ki so si v nekem trenutku poželeli njo, prečudovito, golo, dolgih treh letih zamujenih avantur, zaradi idiota, ki jo je v alkoholni, seksualni potrebi zamenjal za majhno nastavljaško debeluško, ki ima skupnega z njo le vaginalno odprtino.

sex oglasi

»Res mi je žal,« je nadaljeval in utihnil, ko jima je postaven natakar prinesel dva kozarca belega pinota. Z zmeraj delujočim otožnim glasom jo prebudil iz ogabnega prizora v njeni glavi, ki je prikazoval natepavanje bajsike, nekje v umazanem barskem stranišču.

»Ne, ni ti žal,« je rekla tako ostro, da jo je natakar vprašujoče pogledal, ona pa se je zazrla v utelešeno neizpolnjeno hrepenenje. Poživljajoč val adrenalina ji je vroče preplavil telo, ko je prvič v fantaziji slekla drugega moškega pred svojim lepim fantom. Bil je mulat, domišljija pa jo je mamila z mnogo več kakor le črnimi kodrčki, dolgimi elegantnimi rokami in privlačnim temnim obrazom.

Skrita jeza v njej se je zmešala z adrenalinom in potisnila solze razočaranja daleč nazaj. V njej se je prebudilo nekaj večjega in močnejšega. Vseobsegajoče, najslajše maščevanje je namesto nje dahnilo hinavski »v redu je, razumem«.

V naslednje pol ure je med prikimavanjem preslišala pomembne načrte glede počitnic. Igrala se je s svojimi dolgimi lasmi in spremljala njegov korak, medtem ko je pospravljal restavracijo. Čutil je njen vnet pogled na svojem hrbtu in obotavljivo se ji je nasmehnil. Planiranje dopusta je brez njene psihične prisotnosti potekalo brez težav. Plitvost njenega fanta je ob vseh občutkih, ki jih je doživljala, ni več mogla prizadeti. Opogumljeni natakar ji odpošiljal vroče signale, ob katerih jo je grabila radovedna pohota.

»Na stranišče grem,« je rekla, vstala in se sprehodila mimo natakarja.

Odprla je vrata stranišča in čakala. Skozi napol odprta vrata je videla temno postavo, ki se je ustavila pred vrati. Počasi je segla po njegovi roki in ga povlekla v stranišče. Pritisnil jo je tesno ob steno in nežne, polne ustnice pritisnil na njene. Nežnosti je bilo konec takoj, ko ji je porinil vroč jeziček v usta, ona pa mu je vročično vračala goreče poljube maščevanja in svežega hrepenenja. Radovedne roke so šle svojo pot; začutila je trde mišice njegovega prsnega koša in napeto ritko. Pod kratko oblekico je čutila mokre posledice novo vzbujenega vznemirjenja. Da je vzburjen tudi on je pričal trden dokaz, ki je z vsakim dotikom pridno rasel ob njenem trebuhu.

»Greva k meni? Jaz sem zaključil delo,« ji je pohotno zašepetal v uho.

Hitro sta izginila skozi stranski izhod. V avtu ju je premamila skušnjava in ju s sladko čarobnostjo vodila v omamni svet izpolnjevanja fantazij. Strgala sta obleke drug z drugega in neučakano je prodrl vanjo. Domišljija ji ni lagala, bil je takšen, da ga je še kako čutila in neznansko uživala, ko jo je z vsakim sunkom popeljal dlje od nebes. Njen hiter vrhunec ji ni izčrpal moči. Vabljivo je migala z boki in drsela po vsej njegovi dolžini gor in dol. Oba sta ob zarošenih steklih avtomobila lovila sapo v žgoči strasti. Tokrat je tudi iz njegovega temnega tiča privrel vrhunec odrešitve.

Ko sta zadihala in je rosa z okna izginila, je Anja videla svojega fanta postopati ob svojem avtu. Nepotrpežljivo je pogledoval na uro.

»Greva k meni še na eno rundo? Poglej kaj imam zate,« jo je podražil in ji pokazal na svojega tiča, ki se je ob njeni goloti ponovno prebujal.

Pokimala je.

»Skloni se, mimo tvojega fanta morava,« je rekel, ona pa se je z navdušenjem prisesala na svojo novo igračko. Gola in pohotna, ona prižeta na njegovega tiča, sta se v lepem poletnem večeru z rahlo odprtimi okni, da ju je prijetno pihljalo, peljala skozi celo mesto. V avtu pred blokom sta izpeljala tretjo, vendar ne zadnjo rudno sladkega mučenja.

Morda vas zanima tudi:

Komentiranje je onemogočeno.