Seksi mame ne ovinkarijo

Posted by
sex oglasi

Nekaj dni pred novim letom sem spoznal zelo zapeljivo damo, ki je na meni ves večer pasla oči. Bili smo na službeni prednovoletni večerji v znani ljubljanski restavraciji in si prostor delili še z enim podjetjem. Bilo jih je nekaj več kot nas a smo bili mi glasnejši. Padale so šale, jedlo se je, pilo in pelo.

Skratka, veseljačili smo kot že dolgo ne le, da sam nisem bil povsem skoncentriran na šale svojih sodelavcev in njihove domislice. Tam preko, za sosednjo mizo je med gručo ljudi žarela zelo lepa dama. Na oko nekaj starejša od mene a tako zelo privlačna, da nisem mogel odtrgati pogleda z nje. Kolega me je zbadal naj jo povabim na ples in, da bi se ga rešil, sem to resnično tudi storil. Ni bila videti preveč presenečena.

Kratkolasa, seksi lepotička se mi je zazrla naravnost v oči, si brado podprla z roko in skušala preglasiti glasno okolico:
“Plesal bi z menoj?” se je nasmehnila.

Iščeš seks brez obveznosti?

DA     NE

Prijateljica, ki je sedela ob njej jo je sunila pod rebra, češ naj ne bo nesramna. Še vedno sem stal tam in čakal njen odgovor. Po pravici povedano, počasi sem se že bal, da me bo zavrnila in se mi bodo smejali prav vsi sodelavci s šefom na čelu.

sex oglasi

K sreči se je odrinila od mize in takrat sem videl, da je podobne višine kot jaz, zelo lepo oblečena in postavna kot bi jo nekdo ustvaril zame. Ponudil sem ji roko in jo popeljal do plesišča. Nisem bog ve kak plesalec, sem pa dovolj pogumen, da si takole priborim priložnost.

K sreči je zadonela znana, prijetna glasba za katero nisi rabil biti John Travolta, da bi soplesalko popeljal po plesišču. Ob vsakem koraku sem občudoval njene lepe oči in mladostno iskrive poteze obraza. žarela je kot zvezda in še danes ne vem zakaj sem imel ves čas občutek, da ji po glavi hodi seks. Sprva sem mislil, da si pač domišljam kot ponavadi, potem pa sem ob vsakem naslednjem gibu, njenem vdihu in pogledu, spoznaval, da imam še kako prav.

“Tu mi je dolgčas,” je dahnila in se z ustnicami dotaknila moje kože tik pod ušesom. “Bi šla drugam?”

Upal sem, da bo rekla kaj takšnega, a verjel nisem. No, vsaj do takrat ne.

“Kaj počneš v življenju, razen osvajanja zrelih mamic?”

Povedal sem ji, da delam v marketingu, ona pa se je pohvalila, da je arhitektka. Kasneje sem v njeni postelji izvedel, da je lastnica podjetja, ki je gostovalo za sosednjo mizo. Prav tako sem spoznal, da je ljubiteljica erotičnega perila in vsega kar sodi k erotičnemu.

“Lepa si kot slika,” sem ji priznal.

“Bi imel kakšno za spomin?” je odvrnila z vprašanjem in počepnila pred mene.

Ves vzburjen sem po jakni mrzlično iskal telefon in buljil kar nekaj sekund v zaslon, da sem našel ikono s fotoaparatom. Tako pohotno me je pogledala in kako se je šele nastavila, … uhhhh!

Za vsak primer sem naredil dve fotografiji, potem pa odložil telefon, jakno, majico, naprej pa mi je pomagala ona. Stopila je k meni, tako blizu, da sem vonjal njen nežen parfum, ter od blizu opazoval njen plenilski pogled.

Z desnico mi je šla preko prsi in trebuha, nato pa prste zarila za pas mojih hlač. Z drugo roko jih je sproti odpenjala, desnico pa tiščala navzdol vse dokler se ni znašla v mojih spodnjicah. Njeni hladni prsti so se pričeli ovijati okoli mojega, že na pol, prebujenega tiča, ki je nato skočil kot vzmet.
Z ustnicami je božala moj obraz, se dotikala konice nosu in mojih ust, vmes pa gnetla mojega trdega junaka. Razganjalo me je od potrebe. Moje roke so gnetle njeno lepo izpopolnjeno zadnjico in jo vlekle k meni. Za hip me je poljubila in že so njene ustnice odšle naprej po mojem obrazu, na vrat in ob uho. Grizljala je moja ušesa, meni pa se je zdelo kot bi mi grizla tiča. Vsi občutki so se v trenutku premešali.

Desnico sem ji zapodil v spodnjice in pričel božati muco. Bila je tako prijetna na otip. Nežna, rahlo poraščena in vlažna kot hudič. V uho mi je vtaknila jezik, potem pa z njim prešla po mojem obrazu in mi ga nazadnje vtaknila v usta. Strastno sva se poljubila. Tiča mi je dobesedno razganjalo v njeni roki, ona pa ga je neusmiljeno drkala in izzivala, da mi pride v hlače.

Moje telo, čuti in možgani so bili v šoku. Prihajalo mi je po celem telesu in s skrajnimi močmi sem zadržal prvi izliv. Kot bi začutila moj napor, je za hip ustavila roko v mojih spodnjicah in se z blaženim nasmeškom odpravila navzdol. Medtem, ko je z obrazom božala moje telo, je z levico slačila moje razpete hlače. Za nekaj trenutkov je obmirovala, ko se je znašla iz oči v oči z mojim ponosnim junakom, ki je štrlel navzgor kot bi želel zakričati:

“Poglej me kako lep sem!”

“Mmm kak lepotec!” je zapredla.

Še vedno ga je držala v roki. Pričela ga je božati in se ga dotikati s svojim obrazom. Spravljala me je ob pamet s tem svojim početjem. Tako noro me še nikoli ni nobena vzburila. Poljubljala je tiča čisto pri korenu, se z vrhom jezika dotikala mojih polnih jajc, ter več kot očitno merila dolžino mojega orodja. Z očmi, prsti, jezikom, …

V presledkih sem lovil sapo, ona pa se je z usti bližala vrhu nabreklega tiča. Sprva je z jezikom leno zaokrožila okoli debele glavice, ki je kot rdeča žarnica sijala od napetosti, potem pa jo je objela s kričeče naličenimi ustnicami. Njene lepe, rjave oči so se zasukale navzgor in me ujele nepripravljenega. Na obrazu sem imel verjetno izraz mučenika, ki se predaja na milost in nemilost. Moj korenjak je počasi izginjal v njena usta, spotoma pa je izginjala tudi moja zavest. Čeprav bi nadvse rad opazoval ta neprecenljiv dogodek, pa me je krivilo in mi jemalo vid.

Roke sem položil na njeno glavo in ji še bolj skuštral, lepo urejene, kratke lase. Pričel sem se gibati skupaj z njo, neznansko užival globoko v njenem žrelu in opazoval kako z lahkoto požira mojega tiča. Videl sem kako si je šla z desnico v hlačke in pričela masirati svojo potrebno muco.

Kaj bi dal, da bi jo lahko jaz.

Spretno je vrtela zapestje, obenem pa sesala mojega tiča in nekako pričakujoče gledala navzgor proti meni. Vse to me je pripeljalo do stanja, ko enostavno nisem zdržal več. Naj ji povem? Da mi prihaja, da jo bom utopil s svojo salvo vrele sperme?
Nisem mogel, čeprav sem želel. Upal sem, da ne bo imela nič proti. Pa saj je bilo videti, kot, da si tega sama želi.

Nadaljevanje zgodbe!

Morda vas zanima tudi:

Komentiranje je onemogočeno.