Erotične zgodbe | Držala me je za “jajčka”

Posted by
sex oglasi

Bil je običajen sobotni večer s prijatelji, pijačka, smeh in opazovanje lepih punc, ki so se mi vedno zdele nedosegljive. Vse dokler ni ena od njih pristopila in mi dobesedno porinila roko v hlače!

Nenadoma sem pred seboj zagledal njen obraz. Rjavolaska iskrivega pogleda za katero se mi je zdelo, da se spogleduje z menoj, si je očitno želela nekoliko začiniti “babji” žur. S še nekaj dekleti so veseljačile od kar so prišle v bar. Plesišče je bilo njihovo, tako kot tudi DJ, ki je ves čas vrtel glasbo po njihovem okusu. Druge punce so nekoliko zavistno pogledovale proti njim, nam fantom pa je bilo prav vseeno.

Uživali smo v zapeljivem poplesovanju brhkih teles in vsak pri sebi razvijali svoje erotične zgodbe v katerih smo nastopali sami. Zdelo se mi je, da si domišljam kako mi prsata rjavolaska namiguje naj pridem bližje zato se seveda niti premaknil nisem. No, in se je pač ona.

“Kaj je frajer, ne upaš bližje ali kaj?!” Mi je zavpila v uho.

Iščeš seks brez obveznosti?

DA     NE

Naredil sem neumen izraz na obrazu in odvrnil, da se mi ni zdelo, da bi moral siliti mednje. Seveda me je samo ostro ošinila s pogledom, a vseeno ostala na mestu.

sex oglasi

“Darja,” je rekla in mi stisnila roko.

Zaužite substance tistega večera so jo naredile samozavestno in neustavljivo. To sem kasneje razbral iz pogovora z njeno sestrično, ko sem spoznal še ostale punce iz družbe. No ja, prav sramežljiva pa verjetno tudi trezna ni mogla biti, ali pač?

Ni minilo prav veliko od najinega prvega srečanja, ko je njena desnica v nekem trenutku končala v mojih hlačah. Niti trznil nisem. Samo oči so postale nekoliko drugačne in veke so prenehale utripati. Njeni precej hladni prsti so zgrabili mojega ubogega tiča in ga pričeli mrcvariti. Že res, da je bila gneča in precej temno, a vseeno sem bil prepričan, da bo to nekdo opazil. Trenutek strahu se je prelevil v naval norega navdušenja in žile mi je preplavil adrenalin. Bejba mi je drkala tiča sredi žura, med vsaj sto ljudmi.

Z očmi sem iskal kolege, saj sem vedel, da mi tega ne bi verjel nihče.

“Kaj si pa živčen, a ga še nobena ni imela v roki al kaj?”

V roki že, … pa tudi kje drugje. Ampak ne na javnem kraju sredi toliko ljudi! Skušal sem se delati, da plešem in tuhtal kako se bo vse skupaj končalo. Kurac v hlačah je nabreknil, ona pa bi se lahko z nasmeškom na ustnicah skrila v temen kot in me pustila trdokurčnega sredi plesišča. K sreči je imela v mislih nekaj povsem drugega.

“Fuka se mi,” mi je zavpila na uho in ob tem še globlje zarila s prsti, da me je pošteno zgrabila za jajca. “Noro se mi fuka!”

erotične zgodbe - seksi ženska na stopnicahPotem je gledala s tistim stekleno potrebnim pogledom in čakala kaj bom storil. Kot bi čakala, da jo raztrgam kar tam sredi plesišča vsem na očeh. Po drugi strani pa sem se bolj bal, da bo to storila ona.

Potegnila me je za sabo in zvlekla mimo stranišč po temnem hodniku, nato pa skozi kovinska vrata v nek temen prostor. Medla svetloba, ki je prihajala iz oddaljene prašne žarnice je razkrila, da sva skladišču. Vse polno zabojev razne pijače, stolov in miz je ležalo tam. Kasneje, ko mi je njena sestrična razkrila, da je lastnica bara, mi je bilo vse jasno.

Verjemite mi, kljub silnemu presenečenju in čudenju nad vsem kar se mi je pripetilo v zadnjih minutah, sem tudi sam mislil le še na eno. Fuk!
Z roko sem ji segel pod krilo, s prsti zaril pod vlažne spodnjice in se začudil, da jih sploh nosi. Takoj je pričela stokati in čutil sem kako z mednožjem polzi po moji roki. Tako hudo potrebne bejbe pa še nisem imel čast spoznati. Končno so popustile tudi moje zavore. Med divjim poljubljanjem sem se ji za hip izmaknil in z obrazom zaril v dekolte, ki ga je ponosno razkazovala celoten večer. Sanjaril sem o tistih joških, zdaj pa sem jih imel čas osebno spoznati.

Prsti so mi smuknili mimo hlačk in se zarili v njeno mokro pičko. Kako je šele takrat zastokala?! Ugriznila me je v vrat, nato pa se mi prisesala nazaj na usta. Sesala je moj jezik iz njih in ga dobesedno fafala.

“Takole ti bom scuzala tiča, boš videl!” je rekla in izginila tja dol.

Slišal sem kako je odpela zadrgo, neučakano potegnila moje hlače do kolen in hlastnila po trdem kurcu. Trdega sem imel že nekaj minut in, ko se je po njem razlila tista vročina njenih pohotnih ust in jezika, se mi je zameglilo pred očmi. Z rokama sem se naslonil nazaj na zložene zaboje piva in se ji prepustil na milost in nemilost. Z roko je božala jajčka, ki jih je kar vleklo v moj trebuh, medtem pa divje sesala mojega tiča. Cuzala ga je do zadnjega milimetra in to počela tako hitro, da je bilo jasno kaj si želi. Do tistega trenutka sem samo sanjaril o tem kako je, ko ti pride v vročih ustih in se ti sperma razlije v potoku po njenem grlu. Tokrat pa sem to končno doživel tudi zares!

Oklenil sem se ročajev na zaboju in napel prav vsako mišico na svojem telesu. Iz tiča mi je tako močno brizgnilo, da me je pošteno zaskelelo. Potem je nastal trenutek “breztežnosti”, nakar se je ulilo kot je bilo le mogoče. Pridno je goltala kar je prišlo naproti in posesala kurca do zadnje kapljice, ki je pritekla iz njega. Moj bog, kako mi je prišlo! Kot še nikoli prej in zdelo se mi je, da me noge ne bodo več dolgo držale.

Potem je stopila korak nazaj, si slekla premočene hlačke in jih vrgla v temen kot. Z ritjo se je naslonila na zaboje, razkrečila noge in privzdignila krilo. Kljub slabi svetlobi sem lahko dobro videl njeno gladko pičko kako se lesketa v medli svetlobi. Zagnal sem se proti njej, se spustil navzdol in spomnim se kako je tista prelepa, potrebna pička končala v mojih ustih. Objel sem jo z njimi in ji podaril svoj jezik. Ne da bi se hvalil, a te reči mi gredo res dobro. Fukal sem jo z jezikom v tisto potrebno pizdo, ona pa me je vlekla za lase k sebi in vse glasneje stokala nad menoj.

Z rokama sem grabil za njeno seksi zadnjico, ki je še nekaj minut nazaj drzno poplesavala pred mojimi očmi na plesišču. Ne vem ali ji je resnično tako hitro prišlo kot je bilo slišati, ampak tisti trenutek sem si zaželel početi več reči naenkrat. Postal sem neučakan in potrebnejši kot pred njenim norim fafom. Vstal sem, se ji namestil med noge, ki so objele moj hrbet in ji zaril kurca v mokro pičko. Kriknila je na ves glas, ko sem se vanjo zaletel vse do trebuha in sikala opolzke besede skozi zobe.

Bilo je nerodno takole na tistih “gajbah” zato sem bil vesel njene pobude, ko se je obrnila naokoli. Desno nogo je dvignila na kup krame in mi nastavila tisto lepo ritko naravnost pred trdega tiča. Prijel sem jo za boke, in jo nasadil kot bi mi bilo zadnjič. Zdelo se mi je, da jo je povsem dvignilo na prste, saj je njena ritka popolno pristala v mojem naročju, čeprav je bila prej nekoliko nižje. Povem vam, takšnega fuka nisem izkusil nikoli dotlej in nikoli kasneje. Moda so se mi ob vsakem naletu z mokrim tleskom zaletela ob njen nabrekel ščegi in ta zvok je postajal le še hitrejši in glasnejši.

Še dobro, da je ves čas tako intenzivno ječala in vzdihovala sicer bi me kar malo motilo. Tihe bejbe mi pri seksu navadno niso preveč všeč ravno zaradi tega. Ohhh ljudje božji, kako se je nastavila in kako sem jo žgal od zadaj. Kričala je, da ji bo prišlo in naj jo fukam kot prasico, kot še nobene pred njo.

In sem jo, povem vam, res sem jo.

“V rit te bom pofukal, boš videla!” je vrelo iz mene. “V to seksi rit te bom,” sem rekel in se s palcema pošteno zaril med čvrsti ritnici, ter ju močno razmaknil.

“Jaaaa, daj me!!!” je vpila. “Fukaj me, daj, … aaaaaa!!!”

Še danes slišim njeno vpitje ob orgazmu. Ko je tej ženski prišlo, je verjetno vedel ves blok kjer je živela. Nihče me ne more prepričati, da je lahko sramežljiva in tiha. No way!

Na žalost pa se po tistem norem večeru nisva nikoli več srečala. Bilo je kratko a sladko. Seks za eno noč in to takšen, ki si ga zapomniš za celo življenje. Vreden vsakega trenutka.

 

Morda vas zanima tudi:

Komentiranje je onemogočeno.