Erotične zgodbe | “Učila me je profesorica”

Posted by
sex oglasi

erotične zgodbe profesorica

Zadnje leto faksa sem bil povsem “out” in, če ne bi bilo profesorice Maje, potem …

Potem verjetno ne bi nikoli tako dobro in tolikokrat fukal kot sem tiste mesece, ko me je učila na svojem domu. Učila me je doživeti moje osebne erotične zgodbe.

Bil sem v nekem obdobju, ko sem bil naveličan vsakodnevnih žurov, skrivanja razmerij z večimi puncami in, predvsem, učenja. Le še nekaj izpitov mi je manjkalo, a sem povsem izgubil motivacijo. Še dobro, da smo s prijatelji igrali nogomet kjer sem se lahko povsem sprostil.

Na predavanja nisem hodil razen ene izjeme. Književnost pri profesorici Maji je bila nekaj posebnega. Pa ne zaradi predmeta samega, pač pa zaradi nje. Čistokrvna milfa, ki te je lahko pofukala z očmi in si to dejansko čutil. Njena zunanjost je bila vedno posebna. Tako nekako “fukiš”, da težko opišem. Karkoli je dala na sebe, se je potrudila, da je izstopala. Ali so bile to oprijete hlače, ali pa obleka, ki je pošteno objela njeno telo in velikokrat pokazala preveč.

Iščeš seks brez obveznosti?

DA     NE

V predavalnici je vedno nosila očala. Tista seksi, s črnim okvirjem, ki so jo naredila tako zajebano, po drugi strani pa zapeljivo. Punce so ji zavidale njeno pojavo, večkrat tudi postavo. Svojih 45 let ni nikakor kazala. Vse obline na pravem mestu, vedno urejena, v očeh pa tisti takoj opazen žar. Fukalo se ji je vsako minuto. Tako smo seveda ugibali, le jaz pa sem imel srečo potrditi to domnevo.

sex oglasi

Maja me je neki dan ustavila na hodniku in vprašala ali rabim pomoč. Namigovala je na moje ocene, ki so bile podobne grafu na borzi. Malo gor, malo dol. Vedela je, da sem sposoben več. Še sam ne vem zakaj sem privolil a izteklo se je tako, da mi je “pomagala” na svojem domu. Hodil sem v Šiško kjer je živela v privat hiši. Presenečen sem bil, da je samska. Tudi otrok ni imela. Rekla je, da nima časa za male pamže in, da je predolgo kolovratila naokoli, da bi se kdaj prav zares ustalila.

Spremembo v njenem obnašanju, pogovoru in vsaki besedi, ki jo je izgovorila, sem opazil takoj, ko sem prestopil prag njenega doma. Nenadoma je zvenela kot dobra prijateljica, ki ji je malce dolgčas, za dobro družbo pa bi bila voljna tudi priskočiti na pomoč kot inštruktorica. Njena sprememba mi je bila takoj všeč in sam pri sebi sem se spraševal ali se mi dejansko dogaja kar sem upal, da se bo.

Vsa dišeča in zapeljivo opravljena je drsela okoli mene kot senca, ki preti, da bo napadla iz ozadja. Njeni gibi so bili elegantni in spretni. Kar naenkrat mi je postregla s pijačo, keksi, se mi naslonila na ramo in preko nje pokukala v moje zapiske. Dišala je po nekem čarobnem parfumu, njena glava pa je bila tako blizu, da sem vedel, da bi se poljubila, če bi se le malce zasukal nazaj. Nisem upal. Takrat še ne.

Njeni dolgi nohti so komaj opazno grebli po moji rami proti vratu. Omenila je nekaj v zvezi s sproščanjem mišic in boljšim pretokom krvi v možgane. Ja, seveda. Meni je vsa kri stekla navzdol in napolnila mojega tiča, ki se je počasi prebujal in me spravljal v nelagodje. Po eni strani zato, ker me je tiščalo, po drugi pa zato, ker bi bilo skoraj nemogoče, da te “vstaje” ne bi opazila ona.

Učna ura se je kmalu končala in sva prešla na inštrukcije iz zapeljevanja in orgazmov. Za začetek mi je sedla v naročje, mi svoje, precej razgaljene, joške potisnila pod nos in me vprašala ali me moti. Za trenutek sem izgubil dar govora zato sem le odkimal. Moj nasmeh ji je povedal dovolj. Z nohti je zagrebla v moje lase, prijela za glavo in moj obraz prilepila na svoje prsi. Dišala je za znoret. Takoj sem z roko segel navzgor, objel objekt poželenja s faksa in jo pričel poljubljati na dišečo kožo.

Bradavičke so ji nagajivo nabreknile, z roko sem ji šel pod bluzo in se povsem sprostil. Ko sva se prvič poljubila me je malo zmanjkalo in po nekaj minutah nenehnega otipavanja, slačenja in odpenjanja gumbov, sva se končno prestavila na posteljo. Bila je pohotna in potrebna vsaj tako kot jaz, če ne še bolj. Na sebi je imela črno spodnje perilo in zelo rada je držala svoje dolge noge čimbolj narazen. S prstom mi je ukazovalno pokazala proti svojemu mednožju. Milfa prve klase je dobro vedela kaj si želi od mene.

Lizanje njene povsem gladke, prelepe češplje me je spravilo v delirij. Moral sem si ga metati na roke sicer bi me razgnalo. Ko mi je rekla, da želi, da si ga zdrkam nanjo sem se hitro spravil pokonci kajti zares mi ni ostalo več veliko časa. Gledal sem jo kako si boža povsem mokro češpljo, vtika vanjo po tri prste naenkrat in si oblizuje ustnice. Moja desnica je s svetlobno hitrostjo gonila ubogega kurca, ki je prej kot v minuti izstrelil vrelo seme proti njej. Prvi strel je pristal celo na njeni bradi, ostalo pa se je razlilo od popka navzdol po njeni mastni muci.

Nekaj časa sva nato brez besed ležala drug ob drugem, ona se je obrisala v rjuho in jo vrgla na tla, potem pa se obrnila k meni. Roko je spustila na še vedno trdega tiča in ga božala. Potem se je spravila na vse štiri in ga prav počasi pričela jemati v usta. Še vedno me je skelelo od orgazma, ko je pričela sesati nabreklo glavico in jo dražiti s svojim jezikom. Za hip sem pomislil kako hudiča je mogoče, da mi ga pravkar fafa profesorica Maja o kateri so, vsak po svoje, sanjarili vsi na faksu. Baje tudi njeni sodelavci niso bili imuni, kar se je odražalo na ljubosumnosti ostalih profesoric.

Ko me je vprašala ali sem si kdaj predstavljal kaj takšnega nisem vedel ali mi je prebrala umazane misli ali pa sem razmišljal na glas. Priznal sem ji čisto vse. Na kakšne načine vse sem jo pofukal v osamljenih nočeh v moji najemniški sobi. Kolikokrat sem si ga vrgel na roke in mislil, da ji prihajam na prsi, potem pa mi ga vzame še v usta. Vse sem povedal in prav nič mi ni bilo nerodno. Lizala mi je tiča vse od korena do vrha pa spet nazaj do jajc. Moj bog kako potrebna pička. Kar medilo se ji je med nogami in z velikim veseljem sem ji delal uslugo s svojimi prsti.

Potem se je razkoračila preko mene, svojo bombastično zadnjico napela nazaj in nekoliko privzdignila, da so se ji razprle božanske ritnice.

“Si me v svojih fantazijah kdaj takole?” je vprašala.

Milijonkrat draga Maja, milijonkrat!

Potegnil sem se nazaj in se majavih nog postavil pokonci. Postelja se je nerodno ugrezala pod menoj zato sem ravnotežje lovil z rokami na njeni napeti zadnjici. Še preden sem se ji približal sem na kurcu čutil njeno vročo pičko in odboj od njene ritke, ko se zabijem do nje. Prevečkrat sem že fantaziral o tem zato sploh ni bilo čudno.

Zdaj ali nikoli, sem si rekel, ko sem se za njo spustil dovolj nizko, da se je vrh mojega utripajočega korenjaka prvič dotaknil vroče in požrešne pičke. Verjetno si jo je pobrila še tisti dan ravno preden je šla v službo. Ja, tudi to mi je padlo na pamet. O njej bi verjetno lahko napisal knjigo, tako nor sem bil nanjo. Prav počasi sem vtaknil kurca v razbeljeno rožnato lepotičko in ga z izjemno lahkoto rinil v njen tesen, vroč in moker objem. Takrat sem jo prvikrat slišal zastokati. Njen glas je bil nekaj posebnega. Nenarejeno iz čistega užitka je ječala naj ji ga dam celega.

Ko sem bil ves v njej, sem se raztegnil čez njen usločen hrbet, z rokama pa objel prosti dojki, ki sta ji bingljali nad posteljo. Noro dober občutek. Tako lepo mi je bilo, da sem jo pozabil fukati.

“Daj me srček, dobro me pofukaj,” je prihajalo iz nje.

Začutil sem, da bi imela rada nekaj malce bolj živahnega. Morda celo kanček grobosti tu in tam. Uščipnil sem jo za bradavičko, se izvlekel in zabil nazaj. Potem pa vse hitreje ponavljal vajo, se močno zabijal v njeno zadnjico in občudoval njeno češpljico, ki se je močno krčila ob vsakem novem sunku. Postajala je vse glasnejša, njeni nohti so kopali po odeji in z obrazom se je povsem zakopala vanjo. Kljub temu sem razločno slišal kako je nekajkrat zapored kriknil ob prvem orgazmu z mano. Večkrat sem se spraševal ali punce “glumijo” orgazem ali pa jim dejansko pride z menoj. Pri Maji vprašanj ni bilo. Njeno telo se je spremenilo v potres in kolena ji je dobesedno spodnašalo. Padel sem skupaj z njo na posteljo in užival globoko v njej in njenih neritmičnih krčih. Tudi meni je prišlo. Nisem spraševal ali lahko ali ne. Nisem mogel. Prelepo je bilo prihajati skupaj z njo, v njej.

Morda vas zanima tudi:

Komentiranje je onemogočeno.