Erotične zgodbe | Zrela in nenasitna

Posted by
sex oglasi

Morda sem kdaj kot najstnik sanjal o starejših seksi damah, ki me učijo intimnih spretnosti, nisem pa si mislil, da bom to kdaj doživel

Niti teden še ni minil od kar sem se preselil v svoje novo blokovsko stanovanje, ko je po meni svoje kremplje iztegnila zanimiva soseda iz stanovanja nasproti mojega.

Že od prvega dne se mi je zdelo, da me opazuje, česar pa ni počela niti najmanj sramežljivo. Vsakič, ko sem šel po hodniku je stopila iz stanovanja in mi bolj ali manj posrečeno zapirala pot. Trudila se je biti oblečena kar se da zapeljivo in priznati moram, da ji je to v njenih poznih petdesetih letih zelo dobro uspevalo.

Barbi, kot se je predstavila, je izžarevala silno spolno energijo. Oči so se ji ves čas živahno svetlikale, nasmešek pa kar ni želel izginiti z njenih lepih ustnic. Vedno je bila brezhibno naličena, nosila pa dovolj kratka krila, da je pokazala svoje zavidljivo lepe noge. Tudi zgoraj ni bilo nič drugače. Dneve odprtih vrat je imel tudi njen dekolte in verjemite mi, njeni joški so prekašali marsikatere svoje mlajše sorodnice.

Iščeš seks brez obveznosti?

DA     NE

Priznam, da sem pričel tudi sam gledati za njo. Sicer ne tako opazno kot je to počela ona. Skrival sem se za vrati svojega stanovanja in skozi kukalo lovil njeno lepo zaobljeno zadnjico. Rada se je vrtela kje v bližini in bila pripravljena na trenutek, ko bi stopil na hodnik. Kot bi vedela, da jo opazujem se je sklonila do tal, da bi, povsem po nepotrebnem, popravila predpražnik. Pri tem je seveda tako močno napela svojo zadnjico, da ji je krilo zlezlo povsem navzgor in odgovorilo na moje tiho vprašanje.

sex oglasi

Bila je brez spodnjic jaz pa trdega kurca ves potreben le nekaj metrov stran od nje. Vedel sem, da to počne nalašč, saj mi je večkrat dala vedeti, da ve za moje voajerstvo zato sem naredil potezo kakršne si sicer ne bi upal privoščiti.

Odprl sem vrata in jo glasno pozdravil. Leno se je postavila pokonci, se obrnila, popravila krilo in odzdravila nazaj. Vedno prisoten nasmešek je bil na mestu, veliki dojki pa sta malodane kukali izza globokega V izreza. Naslonil sem se na podboj vrat in nesramežljivo postavil na ogled oteklino med mojimi nogami.

“Tole pa mora boleti kaj?” me je podražila nesramnica.

Pokimal sem in skomignil z rameni češ “Kaj pa naj”.

“Najbolje bo, da poskrbiva za nadlogo,” se je zahahljala in namignila proti meni.

“Midva?” sem se delal presenečenega.

“Seveda, zakaj pa so sosedje?”

Rade volje sem jo povabil k sebi in reči moram, da na sebi še nikoli nisem imel hitreje kake ženske. Prisesala se je name in me potiskala proti kuhinji kjer sva podrla stol, nato pa je sedla na mizo in se me oklenila z nogami. Z rokami sem potiskal rob njenega krila po napetih stegnih vse dokler se ni rabila presesti, da bi na koncu odložila goli ritnici na mojo mizo.

Poljubljal sem jo po joških, ona mi je kuštrala lase in mi prigovarjala naj ji z jezikom obdelam češpljo. Spustil sem se navzdol in se spraševal kako ima lahko ženska v zrelih letih tako hudo postavo in … moj bog, gladko obrito češpljo, ki je videti tako mamljivo.

Zalizal sem jo in z vrhom jezika dregal ob čedalje bolj nabrekel ščegetavček, da je pričela glasno stokati. Odpel sem si hlače saj so mi že pošteno ožulile tiča in ga končno izpustil na prostost. Sprva sem se namenil narediti le to, potem pa, ko mi je pristal v roki, sem ga seveda moral malce pretegniti.

“Da ti ne bi slučajno prišlo dragec … hočem tvoje seme v sebi!”

Takoj sem prenehal z žuljenjem korenjaka in se posvetil le še njej. Opazil sem, da si je slekla zgornji del, da bi mi predstavila svoji čedni joški. Prijel sem jo za hrbet, jo potegnil nekoliko k robu mize in jo nasadil na pripravljenega tiča. Kriknila je, ko sem s celim priletel vanjo, se oklenila mojega vratu in še sama z boki sunila proti meni. Potem sem fukal kot bi mi šlo za življenje. Bila je izkušena ženska, ki je želela hiter seks pri sosedu in, kar je jasno izrazila, moje seme v sebi.

Po zares dolgem času sem to lahko počel povsem neobremenjeno. Nisem imel kake ljubosumne punce, ona je bila samska, brez strahu pred neželeno nosečnostjo. Lizala se je kot za stavo in le ugibal sem lahko kaj bi tista usta in jezik znala narediti mojemu tiču. Bil sem prepričan, da bom to še izvedel. Niti za trenutek nisem podvomil.

Sproščeno sem prisluhnil njenemu ječanju, ki je sladko božalo moja ušesa medtem, ko sem se praznil globoko v njeno požrešno pizdo. Takoj je vedela.

“Jaaa, daj mi to!”

Morda vas zanima tudi:

Komentiranje je onemogočeno.