Erotične zgodbe | Seksi mame ne ovinkarijo (nadaljevanje)

Posted by
sex oglasi

Prepustil sem se močnejši sili od mene in sprostil zavore s katerimi sem še na zadnjih nitkah brzdal nezemeljske občutke. Želodec mi je prilepilo ob hrbtenico, trebuh mi je skočil skupaj, prsti pa so se zagrebli v njene lase in jo potegnili na tiča.

Čutil sem kako je eksplodiralo v njenih požrešnih ustih, kako mi sperma brizga naravnost v njeno žrelo. Za hip se mi je zazdelo, da se smehlja. Da z največjim veseljem požira moje darove. Niti za hip se ni umaknila. Niti poizkusila ni. Vzela ga je celega, čisto do jajc in ga ožemala vse dokler nisem skoraj nezavesten cepnil nazaj na posteljo.

Med nogami mi je utripalo kot za stavo, ko sem lovil sapo in se spraševal kaj se dogaja. Strop nad menoj je poplesaval in luč je švigala iz enega vogala v drugega. Slika se je umirila šele, ko sem nad seboj zagledal angela. Angela v podobi noro zapeljive in potrebne arhitektke, ki mi je že samo s fafanjem dala vetra.

Vedela je, da sem v tistem hipu povsem neuporaben. Vzela si je čas in si počasi odpela modrček, ter ga vrgla proti meni. Padel je naravnost na moj obraz in mi prinesel nazaj tisti tako prijeten vonj. Segel sem po njem, ga še malo podržal pred očmi, potem pa umaknil na stran, da sem lahko videl njene lepe prsi. Ravno prav velike in lepih oblik.
Potem mi je obrnila hrbet in se s prsti zataknila za rob spodnjic. Opazoval sem njeno lepo zadnjico s katere so, ob pozibavanju bokov sem ter tja, počasi izginjale. Nato je roke dvignila v zrak in pričela zapeljivo poplesavati pred menoj. Centimeter za centimetrom se je obračala proti meni in mi končno pokazala svojo lepo urejeno muco. Tako potrebna je bila videti, da nisem potreboval več prav dosti časa, da bi se vrnil v igro.

Iščeš seks brez obveznosti?

DA     NE

Z roko sem segel po tiču in se pred njenimi očmi pričel igrati z njim. Ona se je igrala s svojimi prsmi in muco, do polovice vanjo vtaknila sredinec in prstanec, nato pa ju izvlekla in priplesala do postelje. Legla je preko mene in me pričela božati s pohotnim telesom. Kar žarelo je od nje. Čutil sem vročino, ki je sevala od njene kože.

sex oglasi

Z vlažno muco se je pričela dotikati mojega tiča, ki je počasi spet prihajal v fazo, ko bi lahko storil kaj več. Všeč mi je bilo, da je imela ves čas pobudo. Obožujem takšne ženske, ki si vzamejo kar si želijo in na način kot jim ugaja. Usta mi je zapolnila s svojim jezikom in ga spretno vrtela okoli mojega. Z dlanmi sem se spustil po njenem lepo usločenem hrbtu, ter pristal na zadnjici.

“Ti je pa všeč moja rit,” je rekla in se mi nasmehnila.

“Mhm, pa še kako,” sem odvrnil in prejel nov poljub.

Čutil sem kako s svojo vrelo mucko kroži okoli vrha mojega tiča. Kako ga išče. Njega in pravo pozicijo zase. Potem ga je ujela in se elegantno spustila nanj. Zdrknil je vanjo kot vroč nož skozi maslo. Njene ustnice so se prisesale na moje in s sesanjem mi je potegnila jezik iz ust.

Moj bog, kako je bila potrebna!

Počepnila je podobno kot prej pred fotoaparatom, le, da zdaj nad mene, povsem razmaknila kolena in se z viška spustila na mojega tiča. Njena vrela in presenetljivo ozka muca je goltala mojega korenjaka, jaz pa sem debelega pogleda opazoval to lepoto, ki je gnezdila v mojem naročju. Bil sem presunjen od njene lepote, očitne pohote in nesramežljivosti. Kaj takšnega bi si lahko le želel v najlepših sanjah.

“Pofukala te bom,” je rekla in pričela zabijati boke navzdol in proti meni.

“Izvoli,” sem ji odvrnil. “Nimam nič proti.”

In res nisem imel. Nisem prepričan, da bi se sam bolje izkazal pa čeprav sem vedel, da še pridem na vrsto. Užival sem ob pogledu na pohotno mamico, ki me obdeluje in bil vesel dejstva, da bom tokrat vzdržal precej dlje. Njeno telo se je napenjalo, njene prsi so se elegantno zibale v ritmu njenega naskakovanja in prav lepo pristajale v moje iztegnjene dlani. Gnetel sem jih in dražil nabrekli bradavički, vmes pa si z zanimanjem ogledoval kako mi korenjaka požira nenasitna mucka.

Čutil sem, da se pripravlja. Njeno telo se je še močneje napelo, zastajalo v momentih in na trenutke so delali le še njeni boki. Vse hitreje in odločneje na poti do svojega cilja. Nenadoma je kriknila, zastala, še enkrat kriknila, se stresla po celem telesu, zavila z očmi in se zlila po meni. Fantastičen občutek, gledati zrelo, prelepo žensko, kako ji prihaja na tebi.

“Super si,” je zavzdihnila tik ob mojem ušesu.

“Jaz? Saj si vse naredila sama,” sem se nasmehnil. “Še sram me bo.”

“Saj še prideš na vrsto ljubček, še prideš, …”

Ostal sem v njej. Njena vagina, polna orgazma, je v rednih razmikih objemala moj ponos, se zganila za kak milimeter in znova sprostila.

“Sploh mi ne neha prihajat,” je zadovoljno in nekoliko presenečeno dejala.

Počutil sem se kot največji jebač tega planeta. Je sploh mogoče dobiti takšno pohvalo iz ust zrele, seksi lepotičke? Počutil sem se na višku svojih moči. Ob njenem ihtenju in besedah, ter golem telesu, ki je počivalo na meni, sem postajal čedalje bolj potreben. Počasi sem že pozabil na tisti nor vrhunec v njenih ustih in razmišljal kaj vse bi počel z njo. Te misli so me naredile potrebnega, kar je začutila tudi sama.

“Mater imaš pa vzdržljivega tiča. Se mi samo zdi ali pa postaja čedalje bolj nestrpen?”

Z nasmehom sem ji potrdil, da se ne moti in pričel grabiti za njeni ritnici. Bila je utrujena, a prijetno in nikakor ni kazala znakov, ki bi mi govorili naj preneham. Poljubila me je in izgubila sva se v lenem, dolgem “Francozu”. Božal sem njeno golo telo, jo nagnil vstran, da sem smuknil iz nje in jo obrnil na hrbet. Povzpel sem se nanjo, ji poljubljal nabrekle prsi, jo božal in se z vročimi poljubi spuščal navzdol k njenemu mednožju. Roke ji je odneslo visoko nad glavo, s prsti se je oklenila jeklenih šipk na koncu postelje in komaj opazno privzdignila zadnjico.

Z brado sem ji nežno potegnil preko Venerinega griča, pogledal proti njej, potem pa se z ustnicami spustil do nežnega in čudovito dišečega cveta. Še nekaj trenutkov nazaj je bila tam moj korenjak, zdaj pa sem njeno češpljico objemal s svojimi usti, jo božal z jezikom in pripravil do sladkega vzdihovanja in ječanja. Balzam za moja ušesa.

Z vrhom jezika sem pobezal ljubko nabrekel ščegetavček, znova objel celotno mucko s svojimi usti in jo počasi izpuščal in vlažnega objema. Lahko bi bil zaljubljen v to žensko, sem pomislil. Lahko bi jo ljubil vsak dan, se z njo predajal strastem in jo oboževal na vsakem koraku. Povsem me je odneslo. Boril sem se s temi mislimi, saj sem globoko v sebi vedel, da sva tam le zato, ker naju je za hipec združila usoda, povezala najine pohotne misli, da si podariva nekaj norih orgazmov. Nič več.

Z jezikom sem razprl sramne ustnice in vstopil. Zaril sem se globoko kolikor je šlo, ob tem pa s palcema razprl vhod vlažnega cveta. Potem sem počasi potegnil jezik iz nje in končal povsem pri vrhu, da jo je znova vrglo od postelje.

“Dober si! Tako si dober!” je malodane kričala. “Daj me zdaj, … pofukaj me kot sem jaz tebe prej. Daj mi ga noter, prosim te!”

Kaj takšnega?!

Krepko sem jo držal za zapestja, ko sem rinil svojega junaka vanjo in se z usti spuščal k njenim. Njene našobljene ustnice so kar prosile za poljube. Oboževala je moj jezik, ga lizala in sesala. Nohte mi je zarila v zadnjico in me konkretno vlekla k sebi.

“Daj me, … močno me daj!” je ihtela in silila z nogama visoko za moj hrbet.

In sem ji ga dal. Kolikor močno in globoko sem mogel. Kolikor moči sem premogel, vse sem ji dal. Moda so mi glasno udarjala ob njeno napeto zadnjico, korenjak pa se je z mokrimi tleski zabijal vanjo do zadnjega milimetra.

“Primi me, … za vrat me primi, …” je ječala.

Ohoho?! Ljubiteljica grobosti!

Z desnico sem jo prijel za vrat in opazoval kako so se ji napele lepo okrogle, rjave oči. Stisnila je zobe in zasikala skoznje:

“Močneje me stisni, močneje! Davi me! Pofukaj me!”

Vse naenkrat?

Mešalo se mi je od vsega tega. Postajal sem žival na njen ukaz in jo davil, ter pri tem neznansko užival. Okoli mojih prstov je njena koža povsem pordela. Njen obraz je bil zaripel toda videlo se je, da neznansko uživa. Davil sem jo in ob tem noro suval vanjo. Počutil sem se kot, da me bo vsak hip razneslo kot bombo.

“Jaaaa!” je vpila. “Prihaja mi!!! Še me daj, … pofukaj me do konca! Noter mi spusti, daj meeeee!!! Jaaaa!!!”

Nisem več zmogel razumno slediti tistemu kar je prihajalo iz njenih ust. Metalo jo je po postelji od orgazma in tudi meni je prihajalo. Noro prihajalo, globoko v njej, v njeni pulzirajoči muci, ki je jemala moje sokove. Zdaj sem jaz obležal na njej, lovil sapo, stisk roke okoli njenega vratu pa je počasi popuščal.

“Noro dobra si,” sem ji rekel.

“Ne, ti si noro dober,” me je ustavila in počasi popuščala pritisk nohtov na mojo zadnjico. “Najboljši fukač v mojem življenju si.”

Morda vas zanima tudi: