Saj veš, da sem potrebna pička

Posted by
sex oglasi
Potrebna pička

Potrebna pička

Brigita je povsem običajna potrebna pička sredi tridesetih, ki hodi v službo, po službi s prijateljicami na kavo in tam debatira o tem, da bi morala poskrbeti za družino. Do tu vse lepo in prav, ampak Brigita ima še eno skrito življenje, ki se imenuje: »Seks, alkohol in seks na 101 način«.
Najti partnerja ji ne predstavlja prav nobene težave saj je precej atraktivna na pogled. Dolgolasa naravna blondinka, polnih ustnic, lepe postave in pohotnega pogleda, z lahkoto premami še tako zvestega možakarja. Njena kratko pristrižena češpljica je redko kdaj zapostavljena ali nepotešena, toda potreba po seksu in orgazmih v njej je nepredstavljiva. Na noč si želi tudi po 4 konkretne obdelave, zato ni hec biti njen moški.

Borut je bil njen zadnji tip. Seksi mačo, popolne postave, večkrat na fitnesu kot v službi, je vodil spletni posel, ki mu je prinašal lagodno življenje. Na takšne tipe je padala in božala svojo pohotno mucico ob mislih nanje.
Borut jo je pred firmo pobral ob petih, potem sta šla v mesto po nakupih, zavila na pijačo, pozno kosilo, kasneje pa še v kino. Film, ki sta si ga ogledala, ji ni bil pretirano zanimiv, je pa zato bolj uživala v spremljevalnem programu.

Njena roka je bila ves čas na njegovem mednožju in njegova pod njenim krilom. Bila je vlažna, da se ji je kar mešalo in malo je manjkalo, da bi mu zlezla v naročje in ga obdelala sredi polne dvorane. Kljub temu, da je par za njima dobro videl kaj počne, mu je tiča potegnila iz hlač in ga pričela lagodno drkati.
Borut bi jo sicer še ustavil a kaj, ko mu je tako zelo ugajalo, da mu je dol viselo, če ju vidi ves svet. Film se je prelevil v akcijsko pustolovščino ona pa v fafačico, ki je sredi kina posesala njegovo trdo batino do onemoglosti, pogoltnila vso izbrizgano spermo in neprizadeto pospravila tiča nazaj v hlače. Borut je bil šokiran, pretresen, potešen …
Ko sta zapuščala dvorano, mu ni bilo mar za vse nevoščljive poglede. Bejba mu je potegnila tiča in to je bilo vse kar je štelo. In, če je to storila sredi kina, kaj vse mu še lahko predstavi na samem?!

Iščeš seks brez obveznosti?

DA     NE

Sedla sta v avto a odpeljala se nista. Pričela sta grabiti drug drugega sredi parkirišča, on je roke tlačil za njeno majico, ona spet v njegove hlače.

sex oglasi

»Ti pa si prava potrebnica,« je zadovoljno ugotovil.
»Saj veš, da sem potrebna,« je odvrnila in se že sklonila, da bi v usta vzela velikega tiča.

Fafanje v avtu je bilo zanjo nekaj povsem domačega. To je večkrat počela s svojimi tipi in se je v tem položaju precej dobro znašla.
Borut je bil zleknjen nazaj slišati več kot zadovoljen. Tiho je vzdihoval, grabil za njene lase in jo mirno tlačil nazaj na svojega tiča. Tokrat mu ni tako kmalu prišlo kot v kinu. Kljub temu, da mu je sesala jajca, ga božala, cuzala nabreklo glavico in ga goltala čisto do konca, mu ni prišlo. Videl je, da je nora na njegov orgazem in pomislil je, da bi mu tisti hip prišlo le na en način.

»Tvoje pičke še nisem videl, ampak prisežem … da bi te zdaj najraje pofukal v rit!« je priznal.

Rekla ni nobene. Le prijela se je za hlače, jih počasi slekla s sebe, se razkoračila preko njega in se mu zavihtela v naročje. Z desnico je prijela velikega kurca, si ga nastavila pod rit, potem pa se mu prav počasi približala in pričela z danko božati velikansko zverino pod seboj.
Nekajkrat je še oslinila prste, namazala debelo glavico z njo, potem pa pričela siliti nanj. Ni mogel verjeti, da se to dogaja kajti do tistega trenutka še nikoli ni fukal v rit.
Bejba je toliko časa tiščala tesno rit na njegovega kurca, da je ta končno končal v njej. Ostal je brez sape, ko je počasi polzela po njem, ga tesno objemala in jemala vase. Čudil se je njenim sladkim krikom, dejstvu kako močno je uživala in temu, da je precej hitreje kot je pričakoval, končala na njemu. Svojega tiča še nikoli ni imel v tesnejši stvari kot je bila njena ritka. Grabil jo je za hlebčka, jo vlekel nase in sesal nabrekli bradavici, ki sta kukali izpod privzdignjene majice.

»Še nikoli nisi fukal v rit, ha?« ga je dobila.

Ni vedel kako ampak bilo mu je povsem vseeno. Zdaj je in to je bilo pomembno!
Mačka se je vse močneje nabijala na njegovega tiča, ječala na ves glas in mu nohte rinila v ramena. Za hip je pomislil na to, da je zagotovo kurba, ki si je poleg strank pač omislila še tipa za dozo kadar jo je potrebovala.
Bila je fenomenalna!
Joške mu je tiščala na obraz, se z ritjo nasajala na njegovega junaka in mu kričala kako zelo dobro je. Nikoli si ne bi mislil, da pički pride, če se fuka v rit, a očitno je bilo to možno. Prišlo ji je močneje kot katerikoli bejbi pred njo. To je bilo videti, slišati in čutiti ne da bi kaj rekla.

Tudi on je končal. Globoko v njeni sladki ritki, v tesnem objemu njene danke, ki je stiskala njegov bruhajoč ud. Sperma se je nezadržno, kot slap, izlivala vanjo, on pa je grizljal njen nežen, sladko dišeč vrat, se ji zahvaljeval za nepozabne trenutke in skušal ujeti še nekaj zadnjih vbodov v tisto tako fenomenalno tesno ritko.

Morda vas zanima tudi:

Komentiranje je onemogočeno.