Erotične zgodbe | Seks nadomestek

Posted by
sex oglasi
erotične zgodbe - analni sex

Ljubimec me je raztrgal

Imam moža, ki je čudovit partner, lep in zelo privlačen moški, ampak meni ob njem vedno nekaj manjka. Nisem prepričana za kaj točno gre, a enostavno se ne počutim izpolnjena.

Ravno zato sem menda padla v skrivno zgodbo, ki se imenuje ljubimec. Tip ni nič posebnega, daleč od lepot mojega moža, njegovega šarma in pozornosti.
Prej bi ga opisala, ljubimca namreč, kot brezbrižnega prasca, ki mu na svetu nekaj pomenijo le joški in pička v katero lahko zarine svojega debelega, velikega kurca.

Ja, to pa drži!

Iščeš seks brez obveznosti?

DA     NE

Njegov ponos je ogromen primerek moškega spolnega uda, ki prekaša vse kar sem jih v življenju dala skozi. Saj ne, da sem se na veliko kurbala, bog ne daj, a nekaj sem jih vseeno preizkusila preden sem si rekla, da bom za vedno ostala ob moževem, nekoliko bolj skromnem, a zvestem tičku.

sex oglasi

Zadnje čase sem se večkrat zalotila kako sanjarim o neznancu s katerim se dajeva dol za vsakim vogalom, kako me pobere pred hišo, zapelje nekaj sto metrov naprej in Me grobo nažge.
Ljubimec s katerim se dobivam je vse to v eni osebi. Počneva natanko iste reči o katerih sem sanjarila, ne okleva napisati kakšno umazano sporočilo, zadnje čase pa me svinjsko vzburja s svojimi MMS-i v katerih mi pošilja slike svojega velikega tiča in zraven pripiše, da je sestradan.

Najbolj predrzno sem se počutila včeraj, ko je po kurjenju preko telefona prišel kar k meni domov. Mož je zgoraj bral neke službene reči jaz pa sem se z mojim žrebcem zaprla v hišico za goste na vrtu. Z roko sem takoj poiskala njegovega kurca, ki je bil očitno že nekaj časa povsem trd. V ustih se mi je nabrala slina in želela sem si pofafati njegovo mrcino.

Grobo me je vlekel za lase in me fukal v usta dokler mi ni zmanjkalo zraka. Obožujem ta občutek in ne vem zakaj je tako. Želela sem si njegove sperme v ustih, da bi mu jajca vleklo v trebuh od užitka in, da bi mi dolgega kurca zabil globoko v žrelo.

“Pofukati te hočem!” je nenadoma rekel in me za lase potegnil navzgor. Vrgel me je na črn usnjen dvosed, razparal moje hlačke in se vrgel name. Čutila sem vso njegovo težo na sebi, ko se je pripravljal, da me nabije na kurca. Tako zelo sem si ga želela, da sem milo ječala in prosila naj mi ga že enkrat da.

A on ne bi bil on, če ne bi presenetil. Slišala sem, da je pljunil v roko, si mazal kurca, potem pa še enkrat pljunil med moji ritnici in preden sem se zavedela kaj namerava, sem ga že fasala v rit. Še nikoli v življenju se nisem tako svinjsko drla na ves glas, grabila z rokami po dvosedu in se skušala izviti izpod njega.

Ni šlo!

Niti za centimeter se nisem mogla premakniti, ko me je on od zadaj surovo fukal v rit. Zdelo se mi je, da me dobesedno trga, govoril mi je, da sem največja prasica na tem svetu in le še močneje fukal mojo ubogo rit. Kričala sem na ves glas, ne glede na to, da bi me lahko slišal mož ali pa vsaj sosed. Nisem mogla biti tiho.
Po drugi strani pa mi je bolečina prijala, vpila sem nanj naj me dobro pofuka, naj razfuka mojo pokvarjeno, potrebno rit. Končal je globoko v meni, s tičem v riti čisto do jajc. Čutila sem ga kako se prazni, kako vroči curki njegove sperme brizgajo v mojo rit. Ječal je kot cucek za menoj in nenadoma ni bil prav nič več predrzen in glasen.

Potem se je oblekel in izginil v noč. Sama sem še kakšne pol ure ležala tam na trebuhu in upala, da bo bolečina med ritnicama nekoliko splahnela.
Pa ni. Bolelo me je kot svinja, ko sem se vrnila nazaj v hišo. Mož je že končal z branjem, se oprhal in me pozdravil v spodnjicah. Bil je prelep in privlačen kot moj skrivni ljubimec nikoli ne bo.

“Čakam te pikica,” mi je pomežiknil in pokazal na posteljo.

Šla sem v kopalnico, se oprhala in dobro namazala ritno luknjo, ki me je še vedno skelela. Kako naj možu povem, da mi ta hip ni do seksa?
No ja, v muco bo že še šlo. V rit me pa itak nikoli ni hotel.

Morda vas zanima tudi:

4 komentarji