Erotične zgodbe | Eva piše

Posted by
sex oglasi

Čutil je prav vsak živec v svojem telesu, vsak njen gib tam na kavču se jih je dotaknil in mu v možgane prenašal občutke, ki jih ne bi smelo biti

Sedela je dva metra stran od njega in ga blazno požirala s pogledi že od kar je prišel. Vljudno se je delal neumnega, se nasmihal šalam njenega očeta (njegovega prijatelja) in pogledoval stran. Njej se je očitno zdelo zabavno nekoga spravljati v zadrego. Obnašala se je kot navihana šolarka čeprav jih je imela že dobrih 20. Vihala je svoje kratko krilo in mu na trenutke nalašč kazala spodnjice. Bil je prepričan, da je na “ta belem”, vse je kazalo na to. Še dobro, da je pogovor tekel v smeri šal in drugih neumnosti, sicer bi stežka prikrival kako mu je.

Potem je vstala, kolikor zapeljivo je lahko in odplesala s svojo živahno zadnjico proti vratom. Tam se je še enkrat obrnila nazaj, zapičila svoje lepe zelene oči vanj in mu pomežiknila. Blaž, njen oče, je sedel s hrbtom obrnjen proti njej in ravno zagrizel v neko novo šalo. Teh je imel vedno dovolj na zalogi. A njemu enostavno niso bile več smešne. Ni več razumel besed, ki so prihajale iz Blaževih ust. Videl je le še njegovo seksi hčerko in si predstavljal kaj zdaj počne.

Preberi celotno zgodbo!

Iščeš seks brez obveznosti?

DA     NE

sex oglasi

Morda vas zanima tudi:

Komentiranje je onemogočeno.