Erotične zgodbe | Sladka Čehinja

Posted by
sex oglasi

Ko te obdela sladka Čehinja

Pred leti sem precej hodil na Češko. Pa ne, ker bi tam poceni nakupoval, pač pa mi je glavo zmešala ljubka deklina. Spoznala sva se na jadranski obali in preživela nekaj vročih noči, potem pa so se najine poti ločile.
Kljub temu pa nisem zdržal dolgo. Njena sporočila in prošnje so bile enostavno preveč zame. Takrat sem se prvič odpravil na pot in jo obiskal v Pragi.
Živela je v majhnem stanovanju, družbo pa ji je delal glasen psiček. Tega je takoj po mojem prihodu zaprla v kopalnico in planila po meni. Spomnim se kako je lepo dišala po vrtnicah in kako hitro mi je vstal, ko je z roko segla navzdol k mojemu mednožju. Ne vem, če sva se uspela dvakrat poljubiti, ko sem imel že povsem odpete hlače in je v roki stiskala mojo nabreklino. Na ustnicah ji je igral prešeren nasmešek in takoj sem se spomnil na svojo sladko Čehinjo z morja.

Na potrebno Karolino, ki je zadnji dan dopusta želela izkusiti prav vse kar nama je padlo na pamet. Celo po svojo sestrično Evo je šla, a je ta po nekaj minutah od sramu zbežala. Bilo je smešno saj je imela hlače že slečene do kolen in modrček pod malimi joški, a je kljub temu nenadoma odvihrala iz prikolice.

S Karolino sva se na ves glas režala potem pa je njen nasmeh zapolnil moj korenjak. Punca je tako rada fafala, da mi je večkrat prišlo v njena usta kot med noge. Ni me motilo, sem si pa vseeno želel trdega korenjaka zariniti tudi v tisto gladko obrito in napeto češpljico.

Iščeš seks brez obveznosti?

DA     NE

Ko mi je tisti dan v Pragi povedala s čim se preživlja, me je vrglo na rit. Bila je precej znana igralka v filmih za odrasle, a tega na morju ni nikoli omenila. Ko sem pomislil nazaj kaj vse je počela z mojim tičem, kako me je jahala in kako brez sramu je počela vse kar sem si zaželel …

sex oglasi

Takrat mi je postalo jasno kako slep sem bil. Ni me motilo. Hehe, kje pa!
Mačkica me je tudi noč pred odhodom iz Prage pošteno obdelala, vrtela tisto malo ritko v mojem naročju in mi sesala ustnice. Rada je sedela na mojem obrazu in prisegla, da ji tako najmočneje pride. Ali ji je sploh kdaj prišlo, ne vem. Te babnice znajo orgazem dobro zaigrati.

Po pravici povedano pa mi je bilo povsem vseeno. Ko se je postavila na vse štiri in me povabila s svojo ljubko, češko ritko … huh!

Konec avgusta pride ona k meni v Kranj 😉

Morda vas zanima tudi:

Komentiranje je onemogočeno.