Spolnost | Kaj je squirtanje?

Posted by
sex oglasi

Kaj je Squirtanje?

Squirtanje ali, kot se pravilno reče, ženska ejakulacija (ne evakuacija :D), je darilo posvečenim parom. Najprej ženskam, ki ob močnem Squirtu doživijo božanski občutek, da so v raju, potem pa tudi moškim, ki so jih uspeli pripraviti do tega. Oziroma vsaj mislijo tako.

Mnogi in mnoge pravijo, da je zadeva zelo močno povezana s famozno G-točko za katero še vedno večina misli, da je izmišljena in je ni.
Ali je res ni, ali pa je le ne znamo poiskati, je že drugo vprašanje.
Ženske, ki so spoznale Squirtanje večkrat omenijo, da jim »špricne«, ko jih partner zadovoljuje s prsti in ne s penisom globoko v vagini. Pa ravno za G-točko se govori, da se nahaja nekje med 2-6 cm od vhoda v raj za moške. Torej so prsti ravno pravšnji, veliko penisov pa že prevelikih.

Bog daj, ane? 😀

Iščeš seks brez obveznosti?

DA     NE

Squirtanje za sabo nosi precejšnjo količino tekočine, ki pa (glej ga zlomka) ni urin. Oziroma ga je prisotno res zelo malo.
Ženske srečnice, ki so tovrstno doživetje -Squirtanje- okusile same, vedo, da je s tem kar nekaj težav. Kljub temu, da je užitek bojda nepopisen, tako kot tudi njegov (tipov) presrečen pogled, pa nastane težava, ko imaš nenadoma povsem mokro posteljo, ali še huje, sedež avtomobila 😀

sex oglasi

Punce, če želite eksperimentirati in se prepustiti užitku tudi potem, ko menite, da vas ravno ko je najlepše, nekoliko tišči na lulanje, pred seksom raje podložite kakšno brisačo in sprostite zavoro, ki vam pravi, da se ne spodobi špricati po dragem, postelji in povsod naokoli.

Tiste, ki so ga doživele pravijo: »Squirtanje je zakon!«

Fantje tudi 😉

Morda vas zanima tudi: