Erotične zgodbe | “Kres in kresanje”

Posted by
sex oglasi

Niti v sanjah nikoli ne bi pomislila, da bi se lahko dala dol prav z njim

Z družbo smo šli kresovat, se lepo imeli, nekaj malega spili in uživali. Naša družba je precej specifična. Pet punc in osem fantov od katerih so se nekateri med nami že lepo “poparčkali”. Govorim v smislu, da so se pari že menjavali. Sama sem skoraj pol leta hodila z Borutom a sva ugotovila, da sva boljša prijatelja kot ljubimca. Ko sva končala sem si rekla, da nikoli ne bom kot Eva ali pa Maja, ki sta med seboj v nekaj letih zamenjali že skoraj vse fante iz družbe. Zanimivo, da med nami ni bilo nikoli nobenih zamer.

Edini, ki je še vedno burkal mojo domišljijo pa je bil David. Nekaj centimetrov višji od mene, atletske postave in s tistim popolnim “belozobim” nasmehom, ki mi je takoj omehčal kolena. Tudi s prstom v muci sem že končala zaradi pretiranega razmišljanja o njemu. Nikoli pa nisem pomislila na kaj več. Vse do tistega kresa.

Od zadaj sta me objeli roki preko bokov in bila sem prepričana, da je Eva. Prasička, kot ji v šali pravim, je imela že od nekdaj tudi lezbična nagnjenja. Nekajkrat me je že nepripravljeno zalotila z mokrim poljubom, pa tudi njena roka se je že znašla v mojih kopalkah recimo. Za hip me je celo imelo, da bi malce raziskala a sem se na koncu vendarle umaknila.

Iščeš seks brez obveznosti?

DA     NE

Tokrat pa roki nista bili Evini. Na uho so se mi prislonile ustnice in mi zašepetale:

sex oglasi

“Kako bi te zdajle dal dol lepotička!”

Bil je David. Obstala sem kot vkopana in brez glasu. Njegove roke so me čvrsto zgrabile in povlekle nazaj k njemu, da se je moja ritka usidrala v njegovo naročje. Bila sva nekoliko na samem, okoli precej klopi, miz in tema. Ostali so se potikali naokoli ali pa stali v vrsti za pijačo. Le midva sva ostala tam in zdelo se mi je, da se še močneje umikava v temo.

Začutila sem njegove vroče ustnice na mojem vratu. Še vedno nisem spregovorila. Njegove roke so se dvignile proti mojim joškom in jih objele. Bradavičke so me v trenutku izdale in namesto mene pritrdile, da sem za. Kolikokrat sem sanjarila o podobni situaciji, a nikoli verjela, da je to sploh mogoče. Glavo sem zasukala nazaj in mu nastavila ustnice v vroč poljub. V trenutku sem bila pripravljena, vzburjena, vlažna, … Desnico je spustil navzdol in s prsti zaril po vlažni brazdi v mojih pajkicah.

“Ko sem hodil za tabo v tale breg, me je imelo, da bi te potegnil v gozd,” je priznal.

Še bolj me je razvnel s temi besedami.

“Tako pošastno seksi ritko imaš, da bi te pofukal skozi pajkice, če bi bilo treba.”

Pa ne bo treba, sem pomislila. Umaknila sva se s klopi za bližnja drevesa in nadaljevala kar v stoje. Nisem več vedela ali si ga želim bolj poljubljati ali pa fafati njegovega kurca o katerem sem že tolikokrat premišljevala. Z roko sem mu šla v hlače in naletela na čvrsto batino, pripravljeno na akcijo. Brez razmišljanja sem se spustila tja dol, mu odpela hlače in rešila ubogo reč iz njih. Katapultiral se mi je v obraz in zdaj sem končno lahko božala to prelepo, čvrsto čudo, ga poljubljala in ga merila na vse mogoče načine. Res je bil velik. Prej sem menila, da se fantje samo hvalijo.

Fafanje tiste kurca v temnem zavetju gozda pa ni bilo edino kar sva počela.

“Pridi, ne morem več misliti na tvojo rit,” je rekel in me dvignil k sebi.

Čvrsto je objel mojo napeto zadnjico, mi jezik zarinil globoko v usta in me stisnil k deblu velikega drevesa. Skozi pajkice sem seveda, kot na goli koži, čutila njegovega utripajočega kurca. Potegnila sem jih navzdol. Le toliko, da je s tičem prišel zraven k vreli češpljici. Lepi, gladki, tisto jutro pobriti.

“O fak! Ne morem, da ne bi …” je zavzdihnil in izginil tja dol.

Z usti je objel mojo žareče potrebno češpljico, potem pa jo napolnil s svojim jezikom. Ni mi bilo mar za grobo oporo mojega hrbta. Zvilo me je od užitka in lahko bi hrbtno splezala na tisto drevo, če bi bilo potrebno. Potem se je v nekem trenutku vrnil in mi zalepil usta s svojimi ustnicami z okusom moje sočne češpljice. Ohh, kako potrebna sem bila. Prijel me je za boke in nekako spravil kurca med moja stegna. Suvala sem proti njemu, božala kurca z vlažno pičko in tuhtala kako bi se nasadila nanj. Zoprn položaj pa še tiste pajkice, …

Ampak on je tako oboževal mojo ritko, da je bila rešitev kot na pladnju. Obrnila sem mu hrbet, se z rokama naslonila na drevo in mu nago ritko potisnila v naročje. Stokal je in me hvalil, medtem pa svojega korenjaka zanesljivo pospravil na pravo mesto. Še dobro, da je bilo zunaj tako zelo glasno sicer bi zagotovo slišali moje ječanje, ki je ritmično prihajalo iz mene ob vsakem njegovem naletu. To je bil tisti pravi, hitri fuk kakršnega si vsaka punca kdaj zaželi. Fuk brez obveznosti, enostavno zato ker se dva privlačita in želita potešiti svoje potrebe.

Še nikoli mi ni tako hitro prišlo, a bilo je ravno prav. Njegovi prsti so grabili mojo napeto ritko medtem, ko je vame zabijal svojih 19 centimetrov trdote.

“Zaščita?” je na kratko izdavil.

“Imam tabletke, … samo ne ustavljaj se,” sem ga vzpodbudila, da je šel do konca.

Napolnil me je do zadnje kapljice in zdi se mi, da sem nekaj trenutkov kar lebdela nad tlemi. Ko sva se vrnila k mizi, sem kmalu opazila tiste dvomljive poglede in nekaj nevoščljivosti pri puncah.

“Nekaj si skuštrana bejba,” je rekla Eva in se hinavsko zarežala.

Morda vas zanima tudi:

Komentiranje je onemogočeno.