Erotične Zgodbe | Dva tipa, eden v meni drugi pa v njem

Posted by

sex oglasi

Dvakrat je na kratko pozvonilo in takoj sem vedela za koga gre. Ura je bila namreč nekaj minut do treh, ko sem bila dogovorjena za enega od dveh »vročih sestankov« tisti dan.
Odklenila sem in za nekaj centimetrov odprla, da sem lahko pokukala ven. Tam sta stala dva seksi tipa, eden ves vzhičen, drugi malo bolj miren.
„Kar dva ha?“ sem vprašala.
„Aha.“ sta družno odgovorila.
Na hitro sem ju ocenila in se podzavestno ugriznila v ustnico ob pogledu na nabreklo mednožje temnolasca, ki je s svojimi črnimi očmi vrtal vame. Ker se nikoli ne maram preveč obirati in krasti časa, sem ju takoj povprašala kakšne so njune želje.
Imela sta eno prav posebno in sicer sta se hotela z menoj poigrati pod prho. Zdela se mi je super ideja, saj bi s prhanjem prihranila še nekaj dodatnega časa.
Moj pogled je bil verjetno videti pohoten kot njuna in, ko sem pokleknila v kad, sta pred menoj bingljala dva kurca, s katerima sem se takoj pričela igrati.
Črnolasec je imel nekoliko večjega od blondica s kratkimi lasmi. Ko pa sta v mojih rokah pričela nabrekati, sta kmalu posta precej podobna le, da je imel blondinec rahlo ukrivljenega. Ker dobro vem kako lepo se čuti takčnega v pičkici, me je pričela dajati nepotrpežljivost. Fanta sta bila več kot očitno vajena plačanega fuka in nista pričakovala, da bi sama lahko kaj pretirano uživala pri svojem delu.
Oba skupaj sem spravila v usta in v očeh opazovala njuno navdušenje. Igrala sem se z njunimi jajčki in sesala nabrekli glavici, ki sta kmalu tako močno nabreknili, da skupaj nista več šli v moja usta. Počasi sem vstala in se jima nagajivo nastavila z rokami naslonjena na mokre ploščice. Opazovala sta moje vitko telo, božala napeto ritko in se slinila eden čez drugega. Postala sem noro potrebna in komaj čakala, da ga prvi zasadi vame.
Prvi je bil črnolasec, ki me prijel za joške in nekoliko nerodno, a vendarle, spravil svojega tiča v mojo potrebno mačkico. Dvignilo me je na prste, voda je bičala moj obraz, on pa mojo ritko, ki je tako lepo sedla v njegovo naročje. Z rokami sem iskala oporo in jo našla na držalu s poličko za milo katero bi z lahkoto tudi iztrgala iz stene. Naleti od zadaj so bili vse pogostejši, dečko je vzdihoval in se neutrudno zabijal vame, blondinec pa naju je le opazoval in si ga metal na roke.
Potem je blondinec predlagal, da sedem na tla, kar sem storila, črnolasec pa mi je lizal potrebno pizdico, ki je še vedno zevala od njegovega tiča nekaj trenutkov prej.
Mislila sem, da bo blondinec želel, da mu ga pofafam, a ni prišel niti blizu mojih ust. Sedela sem tam pod pršem mlačne vode, mižala in čakala, da opravita.
Nato pa se je zgodilo nekaj nenavadnega. Sicer mi je povsem všeč, ko mi dečko liže muco, morda še bolje kadar je dekle, toda tisti fant je lizal zares čudno. Mislila sem, da bom že malo potrpela, a me je začelo tako motiti, da sem odprla oči in pogledala kaj počne.
ŠOK!
Nenavadni gibi, ki sem jih bila deležna so prihajali izza njega in so bili posledica njegovega prijatelja, ki se je namestil za njegove boke in ga sproščeno fukal v rit! On pa se mi je z iztegnjenim jezikom, nasmejan, zaletaval v pizdo in me z rokami grabil za hrbet.
Sploh lahko doživim še kaj hujšega?!

sex oglasi

Morda vas zanima tudi: